Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nincs rajta romantikus címke. Regény címke van egyáltalán itt? Ez az oldal nekem nem elsősorban a szexjelenetek leírása miatt tetszik, hanem az erotika miatt, amibe sok minden belefér. Még az ilyen visszaemlékezés szerű történetek is. Egy pár simogatás lehet ugyan romantikus, ha az érzelmek kölcsönösen szárnyalnak, de két, vagy több ismeretlen között inkább "csak" erotikus. Én azért szeretem olvasni ezt a sorozatot, mert bele tudom magam képzelni az ilyen helyzetekbe a leírás alapján. Még akkor is, ha nem mindegyik rész tart folyamatosan izgalomban és itt nem szexuális izgalomra gondolok. A tieidből nekem tetszik a megcsalás leírása, de hiányolom belőlük a szükséges mérvű párbeszédet, ami itt viszont megvan. Ettől függetlenül mindkettőtökére 10 pontot adtam. Erre, és a Masszázs extrákkal című sztorira is. Mindkettő jó, de másért. Egy vibrit sem érdemes összehasonlítani egy dupla dildó okozta élménnyel. Ettől még mindkettő lehet a kedvencem. 🙂
Hogy is írtad egy hete egyik műved kritikájára adott válaszodban? "... ha nem tetszik akkor lehet tovább keresgélni! Szép napot...". Ez két irányban is működik.
A tieidből nekem tetszik a megcsalás leírása, de hiányolom belőlük a szükséges mérvű párbeszédet, ami itt viszont megvan. Ettől függetlenül mindkettőtökére 10 pontot adtam. Erre, és a Masszázs extrákkal című sztorira is. Mindkettő jó, de másért. Egy vibrit sem érdemes összehasonlítani egy dupla dildó okozta élménnyel. Ettől még mindkettő lehet a kedvencem. 🙂