Késve érkezve

Szavazás átlaga: 6.82 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2020. július 1.
Hossz: 10 640 karakter
Elolvasva: 437 alkalommal
Egy péntek délután történt, amikor az egész heti robotolás után meg akartál lepni. Gondoltad, hogy jön a hétvége, semmilyen különösebb dolgunk nincsen, hát már pénteken este elkezdjük a lazítást. Egész nap az irodában azon törted a fejed, hogy mivel is lephetnél meg. Hazafelé bementél a kedvenc fehérnemű boltodba, és kiválasztottál egy őzbarna combfixes harisnyát, ami aranylóan csillogott, és hozzá egy szexi francia bugyit a hozzá illő melltartóval.
Mivel tudtad, hogy csak későn, 9 felé érek haza, volt időd előkészülni. Vettél egy forró fürdőt, simára borotváltad (biztos ami biztos) a nyuszidat, amit rendszeresen meg szoktál tenni, de az estére tekintettel biztosra akartál menni. Már a borotválás közben is jóleső érzés futott át rajtad, mert elképzelted, hogy mi mindent fogok vele művelni. Máskor simán eljátszol magaddal, de ma nem, ma megtartóztattad magadat, hogy minden gyönyört én csaljak ki belőled. Hiába árasztott el jó érzéssel az, amikor a csiklódhoz értél, amikor a nagyajkaid között lecsúsztattad a középső ujjadat, ami azonnal nedves lett, nem folytattad.
Frissen fürödve és borotválva tetőtől talpig bekrémezted magadat, majd a hajad megszárítása után felvetted a délután vásárolt szexi fehérneműt. Megnézted magad az ágy előtt lévő hatalmas tükörben, és elégedetten konstatáltad, hogy készen vagy az esti párnacsatára. Feltetted a kedvenc albumodat, valamilyen válogatás, talán Sade. A fűtést egészen feltekerted. Elérkezett a 9 óra, és az ágyon elnyújtózva vártál, bebújva a jó meleg takaró alá.
Én pedig késtem. Nem is keveset. Fél 11-kor már aludtál, a lemez lejárt, csak a hangulatvilágítás adott annyi fényt, hogy a jól befűtött szobában a kitakarózott tested arany színben csillogjon. A lélegzetem is elállt, annyira szép voltál, ahogy ott pihegtél a hófehér párnák között, abban a szexi ruciban. Mindjárt tudtam, hogy mire készültél, és hogy lekéstem róla. Tudtam, hogy ki kell engesztelnem valamivel. Halkan kimentem a fürdőbe, letusoltam, és egy szál törölközőben visszasettenkedtem a szobába.
A hátadon feküdtél, az egyik lábad félig felhúzva, a másik kinyújtva. Egyik kezed a fejed alatt, a másik a hasadon pihent. Leírhatatlanul szép látvány volt, ahogy ott aludtál, a mellkasod alig láthatóan mozgott fel és le.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.82 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sunyilo
2020. július 2. 21:04
#8
Egész jó lett...
1
veteran
2020. július 1. 10:21
#5
Szép írás, tetszik.
1
a
A57L
2020. július 1. 04:35
#3
Szép és érzelmes,látszik rajta,hogy nagyon szerelmes az illető.
1
z
zoltan611230
2020. július 1. 04:11
#2
Szép írás.
1
T
Törté-Net
2020. július 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1