A+ A-

Bizsergés

Bizsereg! Naná, hogy bizsereg egy ilyen álom után melyik leszbikus lánynak, ne bizseregne. Már megint vele álmodtam, vajon miért van az, hogy a szexuális jellegu álmoknál, mindig a legjobb résznél ébred fel az emberlánya. Az álom a következo: nálam vagyunk, szól a zene - táncolunk, szorosan összebújva, a lábam a lába között, és fordítva. A melleink, és a csíponk összeér, érzem a lábamon az izgalmát, meleg és nedves. Szemébe nézzek - lassan, és mélyen megcsókolom, majd a nyelvével játszom, szívom - szopogatom. Csókjaink egyre vadabbak, követelozobbek, mindeközben persze a kezeink sem tétlenek - egymást simogatva fokozzuk az élvezeteket. Igen nehezen otthagyom a száját, végigcsókolom a nyakát, kicsit elidozom a két kulcscsontjánál lévo gödörnél, majd az ingét kezdem gombolni. Ujjaimat a nyelvem követi, számba veszem az egyik mellbimbóját, finoman harapdálom - már hallom a hangját, a gyönyör hangjait - ez nagyon felizgat. Már a hasánál járok, közben a nadrágját próbálom lerángatni róla - sikerül. Letérdelek, körbe csókolom a bugyi vonalát, már remeg a lába - a falnak dol, el ne essen. A bugyi is lekerül, és én végre szembe kerülök a gyönyörök forrásával, már alig várom, hogy megkóstolhassam. Az egyik lábát a nyakamba teszi - teljes a kép, gyönyöru. Még kínozom egy kicsit, mindenhol szerettem, csak OTT nem. Kér, már szinte könyörög, érintsem meg - megteszem. Már az elso ízlelés is tökéletes, és - és FELÉBREDEK. Miért most, miért nem három perccel késobb, amikor már elélvezett, vagy én. Hát ilyenek ezek az álmok.
Nos, egy ilyen éjszaka után, amikor tudom jól, hogy egész nap kísérteni fog az álom, legjobb hiszti kezeléssel kezdeni a napot, hátha egy kicsit, enyhül a feszültség. Azt olvastam valahol, hogy az 1800-as évek végén a jeles férfitársadalom valamely tagja, ráébredt arra, hogy ha a no ingerült, nyugös, annak egyik oka a szexuális kielégítetlenség, amit a következoképp orvosoltak: Hölgyeményünk elsétált kedvenc gyógyászához, felfeküdt az asztalra - lábak szét. Jött minden idok legkiválóbb orvosa, kezében egy fém hengerrel, ami egy gozgép segítségével még vibrált is. Tehát jobb kezében a célszerszám, bal kezében a széndarab, amivel a gozgépet etette, hogy elég legyen a szufla három-négy orgazmusig, és lekezelte T. Pacienst. Ezt hívták hiszti kezelésnek. Nos, ez a mai napig megmaradt, mint eljárás, de a technika fejlodésének hála, már nem szükségeltetik hozzá gozgép. Én a mechanikus megoldást választom, amihez pusztán csak a jobb kezemre van szükség, de arra minden mennyiségben. Sokkal tisztább és nedvesebb érzés. Zuhanyozás közben arra gondolok, milyen lesz vele ma találkozni, ugyanis az álmomban szereplo hölgy a kolléganom, Gabinak hívják, és együtt dolgozunk egy kilós üzletben, amolyan turkálófélében, és én reménytelenül szerelmes vagyok belé. Na persze, talán azt mondanom sem kell, hogy O még nem tud róla, még az sem derült ki, hogy mi a véleménye a leszbikus szerelemrol. Amikor meglátom szokás szerint a gyomrom görcsbe rándul - istenem milyen szép. Önkénytelenül mosolyogni kezdek, eszembevillan az álmom, persze ez neki is feltunik.
-Hogy lehet ilyen jó kedved hétfon reggel? - kérdezi. Jobb lábbal keltem, egy csodálatos álom után. /...Ha te tudnád drágám /. No, és mit álmodtál? Azt már nem tudom, - hazudom - csak ez a kellemes érzés, és a jókedv maradt meg utána.
Ezek után annyi vásárló érkezik, hogy nem nagyon tudunk beszélgetni, és én nyugodtan a gondolataimba mélyedhetek. Nem sok mindent tudok róla, csak hogy túl van egy nagy szerelmen, nemrég szakított a barátjával, és most minden férfit utál - hál istenek- 24 éves, és van egy lakása, ennyi. Sokszor azon kapom magam, hogy ot bámulom, ahogy kiszolgál, mosolyog, gesztikulál - én tényleg beleestem. Nap végére kellemesen elfáradunk, szolgálatkészen felajánlom, hogy esetleg megmasszírozom a vállát - elfogadja. A háta mögött állok, o leül egy székre, innen fentrol tisztán látom a dekoltázsából elovillanó kebleit, - beleszédülok. Mélyen beszívom az illatát, miközben a kezem dolgozik, nézem a nyakát, és azon gondolkozom, de jó lenne megcsókolni. Az egész lényem beleadom ebbe a masszírozásba, hallom, jólesik neki, dorombol, mint egy kiscica. Most kellene abbahagyni, késobb nehezebb lesz. Felnézek, a tükörben látom, engem néz, na most lebuktam, minden az arcomra van írva, ettol nagyon elvörösödöm, várom, hogy elküldjön melegebb éghajlatra - nem teszi. Van valami a tekintetében, amitol most is görcsbe rándul a gyomrom, és végigfut rajtam a borzongás, talán lehet esélyem! Nem szól semmit, de most már tisztán látom, szereti a lányokat is, majd hirtelen feláll - Ideje lenne indulni, szól. Roppant frappáns, ühhmm-mel válaszolok.
Hazaindulok édes-bús magányomba, a fél éjszakát ébren hánykolódva töltöm az elmúlt nap eseményein rágódva. Reggelre megszületik a gondolat, felhívom magamhoz egy italra. A tükör elott próbálok, hogy tudnék nagyon lazának és könnyednek látszani, miközben majd összeesek a gondolatra is, hogy el akarom csábítani.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 03. 10. csütörtök 08:37
Nem rossz.
#3 listike 2014. 12. 4. csütörtök 13:31
Elmegy.
#2 D. 2007. 01. 2. kedd 12:24
Szóval hol is kezdjem.
Ez a történet nagyon jó. Remélem még sok ilyet fogsz írni.
Nálam abszolut 10pont. Csak így tovább.
D.
#1 Törté-Net 2007. 01. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?