Kalandjaim egy párral - Közös nyaralás - 1. rész

Szavazás átlaga: 7.3 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 19.
Hossz: 26 290 karakter
Elolvasva: 1 115 alkalommal
Már két éve találkozgattunk hármasban, bérelt lakásokban és hotelekben, amikor felmerült az ötlet, hogy elutazhatnánk együtt pár napra egy nyugis helyre. Olaszország, tengerpart, a főszezon után, amikor már alig lézengenek turisták, de még jó idő van. Leszerveztük, kivettünk egy apartmant, megvettük a repjegyeket, és izgatottan vártuk az utazást. Úgy alakult, hogy az utazás előtti hetekben már nem tudtunk találkozni, ez még tovább fokozta a várakozási izgalmát. A reptéren találkozunk. Jó hangulatú, baráti beszélgetés, majd rövid repülőút után taxival a szállásra.
Az első menet gyorsra sikerül mindenki részéről. Éppen csak dugni kezdem, de már érzem, annyira izgatott vagyok, hogy azonnal elmegyek. Lassítani kellene, vagy leállni kicsit, de túl vagyok azon a ponton, amikor még meg tudnék állni. Már nem is érdekel, hogy az egész nem tartott öt percig sem, csak el akarok élvezni. Még egy lökés, még egy lökés, majd kiengedem, de lökök rajta még egyet, és érzem, hogy ő is élvezni kezd. Ezért nem állok le, csak kúrom tovább, miközben beleélvezek az óvszerbe, és csak akkor hagyom abba, amikor elernyed a teste. Lihegek az erőlködéstől, de még mindig kemény vagyok, tövig a punciban. Gábor el sem jutott a punciig, őt leszopta Dalma, fél perccel előttem élvezett el. Ahogy leálltam, ernyedni kezd a farkam, és kifordul a punciból. Egy pillanatig széthúzva tartom a popsiját, kitárva a megbaszott puncit, gyönyörködöm a hívogató popsilyukban.
A gyors kielégülést hozó gyors menet után kicsit lenyugszunk. Zuhanyozunk, belakjuk a szobáinkat. A nappaliban vagyunk megint. Dalma a kanapén fekszik, bugyiban, pólóban, lábai a dohányzóasztalon egymásra téve. Lábujjain a körmök szolid rózsaszínre festve. Gábor a konyhában bornyitót keres. Dalma lábaihoz kuporodom, és megnyalom a lábujjait. Bekapom a legnagyobbat, szopogatom kicsit, aztán a mellette levőt, és végig mindet. Végigsimítok a vádliján, aztán a térdén, a combján, fel a bugyiig. Végignyalom a lábfejét, a lábát, a combja belső oldalán át fel a tangáig. Belenyomom az orrom a bugyiba, beszívom az illatát. Felhúzom a pólóját, kiszabadítom a melleit. Megpuszilom a hasát, belenyomom a nyelvem a köldökébe, amitől felnevet, és eltolja a fejem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 12 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.3 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. január 8. 15:09
#3
Igazán jó sztori, ötletes és izgalmas is.
1
Lolamacko
2023. december 19. 10:36
#2
Ez a Kalandjaim egy házaspárral sorozat folytatása? Lemaradt a házas szó, vagy direkt új sorozat?
2
T
Törté-Net
2023. december 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1