A nyomozó és a lány

Szavazás átlaga: 8.19 pont (62 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 21.
Hossz: 28 651 karakter
Elolvasva: 742 alkalommal
Anna fáradtan indult az éjszakának, mert a pici Julika egész nap nyűgös volt és neki 1 perc nyugta sem volt tőle. Nem tudta letenni a kezéből, mert csak akkor nem sírt ha ő dajkálta. A két fiú szerencsére napközben nem volt otthon, mert a három gyerekkel már nem bírt volna. Tomi elsős volt, Dani még óvodás.
A szülők nagyon elfoglalt üzletemberek voltak és alig voltak otthon. Ezen az estén is későn jöttek meg. Anna már lefektette a fiúkat, mesélt is nekik, aztán a pici Julival a karján a szobájába ment és még egy kis teát adott a kislánynak. Az apa és az anya ilyenkor már nem mentek be a gyerekekhez, rögtön a hálószobájukba mentek lefeküdni. Anna küzdelmes éjszakára készült, mert sejtette, hogy a kicsi kibújni készülő fogai éjszaka még több panasz fognak okozni.
Lekapcsolta a lámpákat és a kicsivel a karjában bújt az ágyába. Elaludhatott, mert zajokra ébredt. Juli békésen szuszogott a mellkasához bújva. A zajok a folyosóról jöttek. Vigyázva kelt föl és ment az ajtóhoz. Nem akart a munkaadói magánügyeibe avatkozni, ezért csak résnyire nyitotta az ajtót, de amit látott az nem volt odaillő.
Két fegyveres férfi rontott be éppen a házaspár hálószobájába és a házaspárt hálóruhában rángatták ki onnan és vitték volna magukkal, de a nő sikoltozni kezdett és ekkor egy sima arcú alacsony, de izmos férfi jéghideg szemekkel elé lépett és fejbe lőtte. A nő összeesett. A férje zokogva, ordítva borult rá, de két óriás gorilla kinézetű fegyveres fölrántotta és magával vitte a férfit.
Anna rémülten kapkodta a levegőt és az ajtót óvatosan becsukta, majd a beépített szekrényhez ment, kinyitotta és az ágyról az összes ágyneműt begyömöszölte. A két szobát ez a szekrény választotta el egymástól. Körülnézett, hogy hová bújhatna, de a szekrényen kívül más búvóhelyet nem talált és ő is bebújt a szekrénybe a kicsi lánnyal a kezében, és a paplant a fejükre húzta. Mivel a fiúk szobájából is lehetett nyitni a szekrényt és onnan is hangokat hallott, nagyon örült, hogy a kicsi Juli még mindig alszik. Rettegve gondolt arra mi történhet a két fiú szobájában. A szíve olyan hangosan vert, azt hitte félelmében, hogy meg fogják hallani azok ott kinn. A takarót eligazította a fején, úgy, hogy oldalról azért kapjanak levegőt, és ha mégis kinyitják a tolóajtót, akkor ne vegyék észre őket.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 14 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.19 pont (62 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2024. április 28. 19:51
#7
Tiszta korai Fable.
Tetszik!
2
kaliban
2023. december 21. 10:49
#6
Izgalmas krimi, egy kis romantikával és egy kicsi szexel megfűszerezve. Nekem is nagyon tetszett.
1
Titti
2023. december 21. 09:31
#5
Nem értem miért jut nekem mindig egy folytatás az eszembe, amikor téged olvaslak. Átkutattam a szekrényeket is, de nem rejtőzöl ott. Talán szívem fiókjában kéne kutakodnom?! 😀
Nekem tetszett. Volt benne izgalom, romantika és sok más, szépen egy csokorba kötve, mégis érződött belőle, hogy eredetileg nem a nagyközönségnek szántad. 
Szóval, lehetne folytatni, ha mégsem teszed, annak is tudom az okát. Pedig ez aztán igazán megérne egy folytatást, ha „rosszalkodni" szeretnél. 😀
3
kivancsifancsi
2023. december 21. 08:36
#4
Gratulálok. Kemény kis történet, szépen megírva.
2
Andreas6
2023. december 21. 08:10
#3
Sajnálom,de nekem nem tetszett.
1
Álmoska5
2023. december 21. 00:43
#2
Érdemes volt várni. Mindid magadat nyújtod. Köszönöm!
10.P

“Álmoska5”
1
T
Törté-Net
2023. december 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1