P
alf
is
alf
is
történetünk 2. rész

Szavazás átlaga: 7.62 pont (137 szavazat)
Megjelenés: 2004. július 7.
Hossz: 7 545 karakter
Elolvasva: 3 881 alkalommal
A konyhai jelenet másnapján a férjem szinte szárnyalt a boldogságtól és mint királynőre, Istennőre tekintett rám. Nem is foglalkozott a munkájával, csak mindig a szoknyám körül legyeskedett és engem is feltartott. 9 óra után elviharzott és csak két órával később jött meg három nagy szatyorral. Az irodámban adta át azzal a mondattal mi könnyeket csalt a szemembe.
– Drágám ezek a csekélységek sajnos kevesek ahhoz, hogy megköszönjem azt a sokat mit értem tettél a házasságunk alatt, hogy megajándékoztál egy csodálatos fiúval, boldogság vagy az életembe és nem utolsó sorban, de talán említenem sem kéne oly eltörpülő a hosszú évek boldogsága mellett, de amit tegnap éjszaka kaptam Tőled.
Ezen szavak kíséretében kezembe nyomta a csomagokat. Gyerekes kíváncsisággal bontogattam. Az elsőben kézitáska, öv, pénztárca, irattárca, egy csodálatos cipellő, egy tűsarkú papucs persze ez mind olasz bőrből. Szinte a levegő után kapkodtam ahogy nézegettem őket. A másodikban pipere cuccok, kedvenc parfümöm, testápolóm, tüsfürdőm. A harmadikban – mi már bőrönd nagyságú volt – fehérneműk, ruhák, és egy csomó szexi dolog minek láttán bele vörösödtem. Mondtam vigyük haza ne itt legyen az irodámban, de előtte az ajkára tapadtam és egy hosszú csókot leheltem a szájába minek a hatását a hasamhoz nyomódó szerszámján éreztem is, és amitől én is nedvesedni kezdtem.
Az autóban szinte szótlanul mentünk csak egy – két céges dologról beszéltünk, de titkon azon izgultam, hogy ne legyen nagy forgalom, mert a cégnél elfelejtettem WC – re menni és a hólyagom már nagyon feszített. Az utcánkban már mondtam: – Nyissd a kaput a , mert rögtön elcseppen a .
Láttam a szemében a felcsillanó izgalmat és alig hallhatóan dadogta:
– Nézhetlek? Esetleg a kezembe !
– Persze azt csinálsz amit akarsz csak had menjek – mondtam türelmetlenül és átgondolatlanul.
Már az ajtóban kiléptem a szoknyámból – nem bajlódtam a letolásával – és toltam a harisnyát és a bugyit mi már nedves volt kicseppenő és éreztem szivárogni kezd és folyik végig a combomon. Letoppantam az ülőkére, de abban a pillanatban a férjem is elém térdelt és a keze már a puncimnál volt, én meg megkönnyebbülve engedtem ki a vizeletem a tenyerére.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.62 pont (137 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2022. február 11. 16:31
#6
Véleményem: Érdekes olvasmány, de abszolút nem izgat.
1
Ez egy válasz countrys 2004. július 9. 23:16-kor írt üzenetére.
én55
2021. szeptember 15. 13:49
#5
Nálam nem nyert, nem izgat az eféle.
1
a
A57L
2014. március 4. 07:12
#4
Nem rossz.
1
countrys
2004. július 9. 23:16
#2
Érdekes, hogy eddig egyik szavazó sem irta meg a véleményét. Nekem tetszett, mert velem is megesett hasonló sok-sok évvel ezelőtt.Akkor azt hittem csak nekem vannak ilyen "perverz" gondolataim, végyaim, de az idő bebizonyította, hogy mást is érdekel. A régi bölcs mondás ide is érvényes: ami mind a kettőt izgatja...
1
T
Törté-Net
2004. július 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1