JÚL
31
2014

Régimódi történet

hetero, tini

Alig serdülő lányként sokat nyaraltam Pali bácsinál, anyám testvérénél. Mindig volt vele kapcsolatban valami megmagyarázhatatlan furcsa érzésem. Nagy kujon volt az öreg, az biztos!
Engem azonban rajongásig szeretett. Mindig dédelgetett, dicsért, hogy milyen szép serdülő lány vagyok, és bizonygatta, hogy a férfiak majd a lábaim előtt fognak heverni. Nem igazán értettem, csak kacarásztam a bókjain és a megjegyzésein.
Egyik este egy megsárgult kis füzetkét nyújtott át.
- Olvasd el ezt a történetet! Kíváncsi vagyok a véleményedre!
Pali régen kinézte már magának Mariskát, a szomszéd birtokos lányát. Tetszett neki a lány gyönyörű barna szeme, karcsú bokája, telt, ringó csípője. Mindig dudorodni kezdett a nadrágja eleje, amikor feltűnt a lány telt alakja. Szerette volna átölelni, magához szorítani, végigsimítani a domborulatait.

JÚL
30
2014

Szülinapi Mikulás

gruppen, anál

Az életben volt már részem néhány meglepetésben. Mégis, ha visszagondolok, a legnagyobb és legemlékezetesebb az, ami nem is olyan régen ért. Az előzményekhez tartozik, hogy december ötödikén van a születésnapom, és talán ez adta az ötletet barátomnak. A legutóbbi szülinapi bulimon ugyanis rendeltek nekem egy mikulást. Természetesen valódi, hús-vér mikulás volt. Piros ruhával, nagy szakállal és zsákkal a vállán. Mégis, alapvetően különbözött attól a mosolygós öregúrtól, akik a mesekönyvekben vannak, annak ellenére, hogy ő is mesébe illő volt. No, de ne vágjunk a dolgok elejébe...
Amikor ajtót nyitottam neki, még semmit sem sejtettem. Hallottam, sőt láttam is már hasonlót, amikor a becsengető rendőr egyszer csak vetkőzni kezd, és a végén egyetlen tangában lejti az erotikus táncát. A mikulás azonban nem hagyta abba a vetkőzést. Hogy őszinte legyek, nem is...

*  *  *

A Nagy Felfedezés...

hetero

1. rész: A nagy felfedezés
Sziasztok, Bence vagyok. Azért írok, mert szeretném megosztani veletek személyes tapasztalataimat. Szeretném írásommal a nők és férfiak figyelmét egyaránt felhívni egy, a köztudatban egyáltalán nem elfogadott szexuális örömszerzésre. Mégpedig a férfiak fenekére.
Volt régebben egy négy évig tartó kapcsolatom. A páromat Dórinak hívták. Minden rendben volt a szexuális életünkkel. Nagyon aktívak voltunk és elég perverzek is. Pontosan tudtuk mire van szüksége a másiknak, és mindig örömmel fogadtuk a másik fél minden kívánságát. Az egyik szép napon történt, hogy a barátnőm a kezembe adta az egyik női magazin számát, melyben a férfiak G-pontjáról volt szó. Ez nem más, mint a Prosztata, melyet hihetetlen mennyiségű idegvégződés borít.

*  *  *
JÚL
29
2014

Bájos Bajkeverő 4. hét

hetero, anál

2013.12.24.
Az élet mindig hoz váratlan eseményeket, és néha megadja azt, amire mindig is vágytunk. Nemsokára itt a karácsony, az év legjobban várt ünnepe, én viszont már egy nappal előtte megkaphattam azt az ajándékot, ami oly rég vágytam.
Délelőtt kilencre jött értem Bogi. Megkért, hogy tartsak vele bevásárolni, mert még pár apróságot meg kell vennie karácsonyra. Az elmúlt pár napban nemigen beszéltünk, kicsit elhanyagoltam, ami miatt mérges is volt rám. Ákos minden szabadidőm leköti, amit nem is bánok, mert minden pillanatban rá vágyom. Ő életem első, igazi nagy szerelme. Végre boldog vagyok. Igazán boldog.
Az egész délelőttöt a városban töltöttük. Ebédre értünk hozzájuk haza. Csak ketten voltunk, mert a barátja bevállalt egy plusz melót, és 1 napig távol lesz.

*  *  *

Az első meleg kaland - kétféle szemszögből

homo

Sziasztok, egy megtörtént eseményt szeretnék elmesélni, kissé rendhagyó módon, minkét szereplő szemszögéből. (Az egyik főszereplő természetesen én vagyok, a történetet a másik szemszögből pedig kimerítő részletességű beszámolók alapján bátran megírhatom.) A történetek minden lényeges mozzanata valós eseményeken alapul.
Kezdjük az én saját történetemmel:
Az eset tavaly történt meg velem, akkor voltam 23 éves. Úgy gondoltam, keresni kellene egy barátot, akivel jól érezhetem magam a szó szoros, és átvitt értelmében is. Amolyan „barátság extrákkal” dolog érdekelt. Regisztráltam egy meleg társkereső oldalra, ahol sok emberrel megismerkedtem, de végül egy ismerkedés sem fordult komolyra. Aztán kaptam egy levelet egy 17 éves sráctól. Több levélváltás után végül is jobban megismerkedtünk, sokat beszélgettünk, sok dolgot megtudtunk egymásról. Mint az...

JÚL
28
2014

A születésnapi felszolgáló

gruppen, szobalány/lakáj, férj-feleség

Julie és én kamaszkorunk óta barátok vagyunk. Ugyanott kezdtünk el dolgozni is, és elég hamar elválaszthatatlanok lettünk. Mindenhová együtt mentünk és mindent együtt csináltunk. Most mindketten a harmincas éveinket tapossuk, és még mindig közel állunk egymáshoz. Időközben ő hozzáment Johnhoz, én pedig Rayhez.
Szerencsére a férjeink is jól kijönnek egymással, és gyakran ruccanunk ki együtt bulizni vagy golfozni. Sőt, még házat is egymás szomszédságában vettünk.
Az egyik reggel kettesben kávéztunk, és Julie–nak nyilvánvalóan máshol jártak a gondolatai.
– Bökd már ki, Julie – bátorítottam őt. – Mi jár a fejedben?
Pár másodpercig tétovázott, majd vett egy nagy levegőt.

*  *  *

Sógornőm Emőke

családi

Feleségem mamájának van egy nyaralója a Balatonon. Mivel idős, már kiszoktunk járni füvet nyírni, rendbe tenni. Persze eszt felváltva a feleségem nővérével (sógornőmmel).
Történ egyszer, hogy mind a két család egyszerre ment elintézni a szokásos tennivalókat a nyaraló körül. Vagyis mi a munka feléhez tudtunk csatlakozni. Miután végeztem a fűnyírással Yvett (feleségem) felajánlotta hogy ha már itt vagyunk elmegy a közeli szupermarketbe és hoz valamit amit közös főzés után elfogyaszthatunk. Yvett elviharzott és egyedül maradtam a sógornőmmel Emőkével. A teraszon aztán elkezdtünk beszélgetni semmitmondó dolgokról. Aszán egyszer csak azon kaptam magam, hogy nagyon alaposan végig mustrálom, hosszú fehér lábát, kicsi kerek ciciét,formás arcát hosszú szőke haját... elméláztam hogy ha lenne rá időm és titokban maradna bizony kikezdenék vele.

*  *  *
JÚL
27
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 13 éves Törté-Net Szerkesztősége :)