JÚL
15
2015

Japán kiscsaj

hetero, anál, vibrátor

Szexshop futár voltam, egy vibrátort szállítottam ki. Felmentem, bekopogtam, majd ajtót nyitott. Nem hittem a szememnek: egy japán csaj volt az. Alacsony, kb 160 cm magas, szép mandula szemek, hosszú barna göndörített haj, és mint már mondtam, kb 18-20 éves lehetett. Aranyos volt, ahogy törte a magyart, jót mosolyogtam.
Betessékelt az ajtón. Szép lakása volt, minden jel arra utalt hogy egyedül él. Behívott a konyhába, azt mondta hogy majd ott fizet, addig üljek le. Kihozta a pénztárcáját, de még mielőtt fizetett volna, megnézte hogy mi van a csomagban – mivel utólag már nemigazán fogadnak el panaszt – és kivette. Egy szép darab szex webshopban vásárolt vibrátor volt benne. Őszintén szólva kicsit zavarban voltam, hogy egy ázsiai csaj előttem nézegeti élete első vibrátorát. Látszott rajta, hogy szinte egyből feltolná magának. Megnézegette, majd fizetett. Épp mentem volna ki az ajtón, aztán megszólalt:

JÚL
14
2015

Vidéki gangbang

gruppen, anál

Jana viszonylag hamar beilleszkedett, be is irattam egy nyelvtanfolyamra egy régi kedves ismerősömhöz. Egy hónap elteltével már a legalapvetőbb dolgokat megértette, a boltban is elboldogult úgy ahogy. Rendszeresen szexeltünk. Nem akartuk, hogy úgy érezze, kötelessége, hogy viszonozza, amit érte teszünk, így mindig akkor került rá sor, mikor ő úgy akarta, sosem mi kezdeményeztünk. Luc amúgy is beéri kevés szexszel, de szerencsére Jana épp nagyon felspanolt időszakában volt. Élvezettel fogadta be férjem falloszát, ugyanakkor nyalni is imádott. Mindkettőnk leszboszi hajlamai meglehetősen felerősödtek és igen gyakran estünk egymás puncijának. Hasam megnőtt és kényelmetlenné kezdett válni a kefélés - vagy legalábbis megcsappant a kényelmes pozitúrák száma. Luc ilyenkor kevésbé izgul fel rám (így volt ez első terhességem alatt is), de én ezúttal nem akartam teljesen lemondani a szex nyújtotta örömökről. Újból felfedeztem a punci- és...

*  *  *

I.e. Alexandrosz

homo

Mély és erotikus álomba merültem, amit most megosztanék veletek. Tegyetek velem egy időutazást az antik álomvilágba!
(...) Már csak annyit tudtam halkan kinyögni: „Nem bírom tovább!”
Órák óta gépiesen húztam az evezőlapátot a dobszóra, és éreztem, azonnal elveszítem az eszméletemet.
Ekkor a mellettem ülő izmos termetű férfi, akire eddig még fel sem figyeltem, letépett egy darabot az ágyékát fedő kendőből és belemártotta a hajó aljában összegyűlt szennyes víztócsába, majd a homlokomra szorította. Rám mosolygott és a fülembe suttogta:
- Látom elfáradtál. Pihenj egy kicsit, majd megszokod idővel. Addig húzok helyetted is, te csak tegyél úgy mintha eveznél.
Majd teljes erejével húzta az evezőlapátot de úgy, hogy izmos válla minden esetben az enyémhez dörzsölődött. Folyt róla a veríték, ahogy evezett ütemesen, én meg csak ültem mellette, kezemet a lapát nyelén tartva, imitálva az erőkifejtést.

JÚL
13
2015

Családi riportok 9. rész

családi, szűz, anya-fia

Kb. 10 - 11 éves lehettem amikor jobban elkezdett foglalkoztatni a szex. A haverjaimmal mindig elmeséltük egymásnak a fantáziálásainkat, meg azt, hogy melyik kiscsajt sikerült letapizni, vagy meglesni valami nőt, mert ezen kívül más nem volt. Az egyik haveromnak baromi csini mutterja volt és egyszer mikor náluk voltam rábeszéltem, hogy lessük meg ha majd elmegy zuhanyozni. Sajna nem sikerült, mert a fürdő ajtaján nem volt kulcsluk és ha benyitottunk volna azt meg észre lehetett volna venni és nem vállaltuk a rizikót. Hazafelé menet azon ötleteltem, hogy mégis hogyan lehetne meglesni, amikor leesett, hogy tulajdonképpen a saját mutteromat sokkal könnyebb lenne. Anyám soha nem zárta magára a fürdő ajtaját, sőt mivel kis panelfürdőszobánk volt, nyáron sokszor előfordult, hogy nyitott ajtónál tusolt, hogy ne szoruljon be oda a meleg. Úgyhogy egy csomószor láttam anyámat meztelenül, de addig valahogy nem néztem úgy rá, mint egy nőre. Akkor...

*  *  *

A férjem főnöke 3. rész - A találkozás

hetero, anál

Haza érve, azon gondolkodtam, hogy mit is kellene tennem a szőrtelenítés érdekében. Gyorsan lezuhanyoztam. Sokáig álltam a zuhany alatt, mintha letudtam volna mosni a szégyent. Törölközés közben megláttam a férjem borotváját. Hirtelen arra gondoltam, hogy István mit fog szólni a szőrtelen testemhez. Nem volt választásom, valamit tennem kellett. Levettem a polcról a borotva habot. Elkezdtem bekenni a lábam. Jobb lábammal kezdtem. Sikerült is szépen vékonyan bekennem. Levettem a borotvát is. Szépen lassan kezdtem, majd felbátorodva egyre gyorsabban. Sűrgettett az idő, a férjem bármikor jöhet. Mikor végeztem, elégedetten konstatáltam, hogy egyébként is szép lábam, most még jobban néz ki. Bekentem gyorsan testápolóval.
Következett a bal lábam. Már a felét sikerült bekennem, mire elfogyott a borotva hab. Pánikba estem, hogy mi lesz most. Nem csak a lábam miatt, hanem István se tud így megborotválkozni. Mindig is fontosnak tartotta, hogy...

*  *  *
JÚL
12
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

JÚL
10
2015

Szellemkaland

hetero, szűz

Ránéztem az órára. Majdnem éjfél. És már majdnem leragadnak a szemeim... ~Hogy lehetséges? Máskor tovább szoktam fennlenni...~ Na igen. Éjjeli bagoly vagyok, általában sosem szálok el géptől hajnali kettő előtt. Nemhogy éjfélkor! Szégyen és gyalázat... Szörnyű, de miért erőltessem? Elfáradtam, s ez ritkán esik meg velem. Ilyenkor szoktam általában álmodni is...
Mivel a fáradtság felém ritkán jár, nálam mindig nagy úr. Ezért hamar elköszöntem a facebooktól, és miután fölkapcsoltam a villanyt kikapcsoltam a gépet. Nem szeretem ha túl sötét van. Magamat és a szerencsémet ismerve biztos hogy belerúgok a hütőbe vagy valami másba. De mielőbb elmegyek aludni, kimegyek a WC-re. Nem akarok később kijönni...
Hiába a villany, sikerült belerúgnom a konyhaszekrény sarkába. Csak felszisszentem, kezd megszokás válni. Alig érzem már. De attól még szívesen elkerülném... Nem a legkellemesebb, akkor sem ha elég gyakran történik meg.

*  *  *

Nelli

hetero, szűz, tini

Első fejezet
Nelli farmerben, pólóban csöngetett be Géza bácsihoz, egy nagy hátizsákkal a hátán és egy nem sokkal kisebb sporttáskával a kezében. Géza bácsi barátságos mosollyal üdvözölte, elvette a csomagjait és betessékelte a nappaliba. A lány illedelmesen letette az edzőcipőjét az előszobában.
Robi ekkor már negyedéves joghallgató volt, és két éve járt Dórival a magas, karcsú, kismellű harmadéves bölcsész hallgatóval. Amikor péntek délután Nelli éppen Géza bácsi lakásának csengőjét nyomta, Robi nem túl méretes farka éppen akkor hatolt be Dóri puncijába, aki ezt csöndesen és passzívan tűrte. Robi ritkán tudta eljuttatni őt vaginálisan az orgazmusig, de Dóri nem is nagyon tudott róla, hogy ez így is lehetséges. Néha Robi ujjazta meg őt, néha ő saját magát. Elvolt ezekkel az élvezetekkel. Szép hosszú, fekete haja volt és ugyanilyen színű, dús punci szőre. Robinak nehéz lett volna kinyalni Dóri pináját, de akkoriban még csak...

*  *  *