OKT
21
2014

Házibuli 4. rész - Dupla élvezet

gruppen, vibrátor, anál

A szöszi áthajolt fölöttem. Mellei a mellkasomhoz nyomódtak. Éreztem, ahogy a farkam ismét mocorogni kezd. Nyomott egy csókot párom ajkára, majd közölte, hogy mindjárt visszajön, csak hoz valamit a táskájából.
Míg ő átment a nappaliba, addig mi összebújtunk és csókolózni kezdtünk. Ahogy összebújtunk, selymes bőre az enyémhez ért. Kezemmel végigsimítottam a hátán. Megborzongott. Ekkor tért vissza hozzánk a szöszi, kezében egy gumibotra emlékeztető tárggyal. Átfutott az agyamon, hogy ezzel most jól el akar verni minket...
Valószínűleg mindketten elég értetlen képet vághattunk, mert elmosolyodott és elkezdte mesélni, mi is a tárgy a kezében; egy felcsatolható műpénisz. A rövidebb, kiálló végén keresztül kell "rögzíteni", mégpedig úgy, hogy a viselője a hüvelyébe/ánuszába dugja. Szemléltetés gyanánt benyálazta kissé és a hüvelyébe tolta. Tényleg...

*  *  *

Idősgondozó - Továbbgondolva

bizarr

Teltek a napok,hetek. A pénteki dugások is megvoltak a haverjaival. Stefán elégedett volt. Mindennel.
Néha észrevettem, hogy mikor pisilnem kell és a dolgomat végzem a WC-n, halk lépteket hallok, de nem gondoltam semmire, csak arra, hogy Stefán halad el a WC előtt. Persze biztos hallotta a pisim csorgását.Egyszer véletlenül észrevettem, hogy a számítógépén pisilős-kakilós képeket, videókat nézeget. Volt köztük spycam russian wc, chinese voyeur kakilós wc-s,illetve amatőrök, akik felvették ahogy a párjuk előtt pisilnek, kakilnak wc-be vagy épp a másikra.Nem gondoltam volna, hogy Stefán ilyen perverz, aberrált dolgokra akarna rávenni, úgy voltam vele, hogy férfiből van,hát megnéz mindent. Egyből arra gondoltam, hogy én nem fogok előtte pisilni, kakilni meg pláne nem!Ekkor rájöttem, hogy mikor WC-n vagyok, ő direkt jön utánam és biztos hallgatja a folyásokat, kakilás közbeni...

OKT
20
2014

Egy asszony élete megváltozik 2. rész

gruppen, iroda, közlekedés

Sokat gondolkoztam magamon. Gézának nem tudtam ellenállni, ez nem volt újdonság. Még úgy sem, hogy egyértelműen megmondta, nem szerelmes, egyszerűen csak jó velem dugni. Még a haverját is bevonta és én engedtem. Hát bármit megtehet velem? Olyan vagyok, mint egy kurva? Még csak az sem, hisz pénzt sem kapok.
Pár napig Géza nem jelentkezett, aminek az volt az oka, hogy dolgozni kezdtem. Reggelente így nem tudott meglepni, de azért tudtam, hogy nincs vége a dolognak és bármikor megjelenhet, és én nem fogok ellenállni neki. Sőt egyre jobban kívántam, hogy megjelenjen, hiszen a férjemmel nem volt szex, amit nagyon kívántam. Maszturbáltam, de az csak ideiglenesen elégített ki.
Reggel busszal jártam dolgozni. Ugyanazzal a busszal mindig, az út kb. 25 perc volt. Mindig tömeg volt, ülőhely sosem volt. A harmadik napon történt, hogy állva kapaszkodtam és bámultam kifelé, mikor éreztem,...

*  *  *

Ölelkezős ribanc

családi, nővér, testvérek

Nem nagyon bántam, amikor rájöttem, hogy a lányok jobban érdekelnek,mint a fiúk. Nem ismertem személyesen túl sok leszbikust, de tudtam, hogy rengeteg van belőlük. Soha semmi bajom nem volt ezzel.
Ami zavart engem, hogy rájöttem, egy bizonyos lánnyal szeretek lógni, illetve zavartalanul bámulni, ha csak lehetőségem van rá. Egy lány, akivel akaratlanul is összehasonlítottam az összes többit, és aki minden alkalommal túlszárnyalta őket. Miután minden más lehetőség kifújt, meg kellett tennem és magamhoz kellett vonzanom a nővéremet, Aprilt.
Ez érthető is: mindig jól kijöttünk és Aprilnek rengeteg jó tulajdonsága van, amit nem győztem bámulni. Belekóstolt jó pár dologba, miközben felnőtt, többnyire úszással és tánccal kapcsolatosakba. Soha nem volt megszállottja egy bizonyos testalkat kialakításának, mint a legtöbb komoly táncos, akiket ismerek, de ennek ellenére...

*  *  *
OKT
18
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

OKT
17
2014

Apuci kicsi lánya

családi, apa-lánya

Először is, ez nem igaz történet...
Huh! Év vége, ez másnak megváltás nekem merő unalom. A suli mintájának, a példájának és nem utolsó sorban, a példás magatartású üdvöskéjének, kész rémálom!
Először is, nem elég, hogy mindig mindenki a szememre veti mekkora egy stréber vagyok, még táborba is akarnak küldeni a szüleim, hála istennek látok egy kis reményt, hogy meggyőzzem őket az ellenkezőjéről. Végül is 16 éves vagyok, ennyi nekem is kijár!
Másodszor meg, megkért a legjobb barátnőm, hogy segítsek a nagyanyjának, a könyve írásában...Egy kisebb összefoglalót kéne írnom az érzéki gyönyörről, pont én a mintagyerek! Persze, amikor rákérdeztem, hogy miért nem ő segít, azt mondta, ő nem megfelelő erre, mert a nagyanyjának egy ismeretlen kell.... ráadásul egy történet keretében ...

*  *  *

Évforduló 1. rész - Medence és szauna

hetero

Évfordulónk alkalmából béreltük egy házat, melyben mindenféle extra - medence, jakuzzi, szauna - volt, melyeket aztán jól ki is használtunk.
Otthon mindketten szépen bepakoltuk a saját cuccainkat egy-egy táskába. Miközben szedegettük össze a dolgokat, feltűnt, hogy mindenféle szexi fehérneműk kerülnek a bőröndjébe, amelyeket már jó régen nem láttam rajta. Aztán hallom, hogy a fiók, ahol a játékokat tartjuk szintén mozgásba lendül. Ezek után kíváncsian vártam, miket is pakolt el pontosan.
Nagyjából két órányi autókázás után megérkeztünk a házhoz. A tulajtól átvettük a kulcsokat, alaposan megmutogatta, elmagyarázta a berendezések működtetését, majd távozott. Ott maradtunk ketten a hatalmas telken a minden jóval ellátott házban. Körbesétáltuk még egyszer az egészet, átnéztük a szobákat, majd választottunk egyet hálónak; természetesen amelyikben a...

*  *  *
OKT
16
2014

Egy önfeláldozó feleség története

hetero, anál, férj-feleség

Házasságkötésünk után évekig igen szerény anyagi körülmények között éltünk Zsolttal, a férjemmel. Anyagi gondjainkat csak fokozta, hogy gyors egymásutánban két gyerekünk született, akik miatt otthon maradtam, és csak Zsolt keresetére számíthattunk. Nyolc évvel ezelőtt aztán felcsillant a remény, hogy kiemelkedhetünk a szegénység szorításából. A reményből valóság lett, aminek valóra váltásában nekem is fontos szerep jutott. Olyat kellett tennem, amire ugyan ma sem vagyok büszke, de nem is bántam meg.
Férjem akkoriban egyszerű beosztott alkalmazottja volt egy hatalmas biztosító cégnek. Munkájával nagyon elégedettek voltak és várományosa lett egy kinevezésnek, vezető beosztásba, kimagasló, álom-fizetéssel. Az állás elnyerése esetén minden álmunk, lakás, autó, külföldi nyaralás stb. elérhetővé válhatott. De az ára az én tisztességem volt, csak ezt előre...