A+ A-

Így történt

Tavaly szeptemberben megismerkedtem egy lánnyal. Hát azóta nagyon megváltozott az életem. Éppen mentem haza kocsival, mikor az út szélén állt a kocsija mellett, és épp telefonált. Kicsit furcsán állt az autó, egy Golf V - ös, akkor vettem észre, hogy az egyik kereke defektes. Lassítottam, majd megálltam, kiszálltam és megkérdeztem, hogy segíthetek - e.
- Köszönöm, elfogadom.
Kinyitotta a csomagtartóját, én pedig nekiálltam, hogy lecseréljem a kerekét. Kb. 15 perc alatt kész is lettem. Mikor végeztem, meg - kérdezte, hogy hogyan hálálhatja meg. Mondtam neki, hogy semmiség, nem volt nagy munka, más is megtette volna. Erre mondta, hogy azért ez nem biztos, ugyanis már vagy negyed órája állt ott, több kocsi is elment mellette, de egyik sem állt meg. Legalább egy kávéra had hívjon meg. Jó, mondtam, habár nem kávézom, de egy capuccinót azt elfogadok. Megbeszéltük, hogy egy óra múlva találkozunk az Árkád tetején, mert most még el kell intéznie valamit. Mondtam, hogy rendben, nekem is meg kell fürdenem. Hamar eltel az óra, és már az Árkádban voltunk. Leültünk a kávézóban, és elkezdtünk beszélgetni. Most vettem észre, hogy Ő is átöltözött, egy szexi ruhát vett fel, farmerral, magas sarkú cipővel. Nagyon jó alakja volt így a ruhán keresztül, szép nagy mellek, formás popsi, 175 - 180 cm magasság, és nagyon szép arca volt, gyönyörű szemekkel. 23 éves, hosszú szőkésbarna haja volt, és kék szeme. Szóval fantasztikusan nézett kis. Egyetemre jár ide, most másodéves. Az apja valami jól menő vállalkozó Pesten, sok érdekeltséggel külföldön is. Ennyit mondott, sejtelmesen. Hát ebből gondolhat rosszra is az ember. Én is elmondtam mit csinálok, milyen a családom. Kérdezte van - e barátnőm. Mondtam, hogy jelenleg nincs. Mondta, hogy neki sincs, mert jelenleg első a tanulás, és ezt sok fiú nem érti meg. Előtte elég szabad, bulizós, sok mindent kipróbáló életet élt. Ezt mondta. Hamar elment az este, már több mint 2 órája beszélgettünk, egyre szimpatikusabb volt. Jó humorú, kedves lány volt. Nem tudtam Ő mit érez irántam. Zárt már az áruház is, ezért mondtam, hogy hazakísérem. Mondta, hogy kocsival van. Az apja bérel neki egy lakást, ott lakik. Mondtam neki, hogy azért legalább kocsival hazakísérem, nehogy valami történjem Vele, ha nem zavarja. Azt mondta, örül neki. Elindultunk, nem tudtam hol laki, csak mentem utána. A Mecsekre ment, egy villába. Hát lehet mit a tejbe aprítaniuk, ha ilyen házat bérel neki az apja. Megérkeztünk, majd megkérdeztem, hogy esetleg láthatom - e még? Azt mondta, boldogan találkozna még velem.
- Esetleg egy ebéd holnap - kérdeztem.
- Előadásom van 3 óráig.
- Akkor egy vacsora?
- Szívesen. Értem jössz esetleg.
- Fél hétre itt vagyok érted.
Egy puszit adott az arcomra, majd eltűnt az ajtóban. Nagyin felizgatott, és nagyon jól éreztem magam. Hazamentem, majd másnap egész nap csak az estére tudtam gondolni. Fél hétre ott voltam érte. Most még szexibb volt, mint tegnap. Vadítóan nézett ki, alig kaptam levegőt. Ezt Ő is észre vette:
- Valami baj van? - kérdezte.
- Semmi, csak vadítóan nézel ki.
- Köszönöm - mondta, majd beszállt az autóba.
Elmentünk vacsorázni, és ott folytattuk, ahol tegnap abbahagytuk. Sokat beszélgettünk, nevetgéltünk. Sokat sportol, mert szeretné megőrizni az alakját. Vacsora után még sétáltunk egy kicsit a városban. Séta közbe lassan megfogta a kezem. Utána már így kéz a kézben sétálgattunk. Már lassan 11 óra körül járt az idő, mondta, hogy most már szeretne haza menni. Hazavittem, majd az ajtóban megkérdezte, hogy nem akarok - e egy kicsit bejönni. Kérdeztem, hogy az iskola.
- Holnap csak 11 - re kell iskolába mennem, úgyhogy gyere, ha van kedved - mondta.
Bementem, leültünk a nappaliban. Bekapcsolta a tv, majd üdítőt hozott, és leült mellém.
- Kérdezhetek valamit - tette fel a kérdést.
- Természetesen.
- Tetszem neked, szimpatikusnak... - kérdezte.
A mondatot már nem tudta befejezni, mert megcsókoltam. Visszacsókolt, és egyre hevesebben estünk egymásnak.
- Féltem, azt hittem csak egy kis beképzelt, pénzes libának tartasz - mondta.
- Nem, abszolút nem annak tartalak annak. Gyönyörű, értelmes, jó humorú, és nem beképzelt csajnak tartalak, és nagyon örülök, hogy...
Most én nem tudtam befejezni a mondatot, mert letámadott, és ledöntött az ülőgarnitúrára, és elkezdett csókolgatni. Nagyon jó volt Vele csókolózni. Aztán csak úgy feküdt rajtam, fejét a mellkasomon pihentetve.
- Ne haragudj, hogy csak így letámadtalak, de nagyon tetszel nekem - mondta.
- Miért haragudnék, Te is nagyon tetszel nekem.
- Lenne kedved itt maradni éjszakára. Örülnék neki.
- Ha szerinted nem korai még?
- Annyira jól éreztem magam veled tegnap, egész nap rád gondoltam, annyira vártam már az estét, hogy veled legyek. Úgy érzem, egy kicsit beléd szerettem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Almoska5 2017. 12. 31. vasárnap 11:30
ÉN 50 PONTOT ADNÉK A FOLYTATÁSÉRT!
#7 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:14
Írjál még folytaatást is.
#6 papi 2014. 05. 12. hétfő 05:49
Nagyon tetszik
#5 A57L 2013. 11. 29. péntek 05:48
Nagyon jó.
#4 sikamika 2013. 06. 9. vasárnap 16:06
szuper!
#3 listike 2013. 06. 9. vasárnap 10:51
Jó lenne a folyzazás. 10pont.
#2 pamaci 2009. 08. 6. csütörtök 06:08
Jóóóó!!!

Folytasd!

:-)
#1 Törté-Net 2009. 08. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?