A+ A-

Elképzelt találkozás

Forró májusi nap volt. Az autó lassan gördült végig a poros úton, majd megállt egy családi ház előtt. A férfi járt már itt, de ez most más volt. Egy pillanatra végigfutott rajta, hogy talán most kellene továbbmenni. De aztán az elmúlt hónapok otthoni nyűglődésére gondolt, az állandóan fáradt feleségére, és kiszállt. Délidő volt, a nap égette meztelen karját. Kék rövid ujjú inget és vékony vászonnadrágot viselt, fekete bőrcipője egy pillanat alatt poros lett. A kertkapuhoz lépett, csöngetett, aztán válaszra sem várva benyitott. Fél órája beszéltek telefonon, így nem volt meglepetés az érkezése. Félúton járt a ház felé, amikor nyílt az ajtó, és meglátta a nőt. Zavart mosollyal az arcán, csillogó szemmel nézte a férfit.
A nő órák óta várta ezt a pillanatot. A reggeli telefonhívás, ahol véglegesítették a mai "ebédszünetet", felzaklatta. Egész nap egyedül volt otthon, a gyerekek a nagymamánál voltak, a férje csak estére ér haza. Délben pedig újra találkoznak. Sok-sok év után, kettesben lesznek. Lezuhanyozott, és egy egyszerű, ujjatlan, végig gombos farmerruhát vett fel. Némi hezitálás után nem vett fel alá semmit. Aztán megszólalt a csengő.
A férfi belépett a házba, és már az előszobába egymásnak estek. Nem sok szó esett közöttük, hiszen most az illatok, érintések, ízek és mozdulatok vették át a főszerepet. Hosszan csókolóztak, először finoman, élvezve az újra megtalált ízeket, aztán egyre vadabbul. Elindultak a kezek, gombok adták meg magukat a fürge ujjaknak. Keringve-csókolózva haladtak beljebb, mohón próbálták pótolni a kiesett éveket.
Aztán megszólalt a nő mobiltelefonja. Muszáj volt felvenni, a férje hívta. Hátat fordított a férfinek, de ő nem hagyta magát. Letérdelt mögé, és a ruhát félig felemelve gömbölyű popsiját kezdte el csókolgatni, harapdálni, simogatni. Tudta, hogy ezt imádja a nő, és ő is élvezettel csókolgatta. Ujjai feljebb csúsztak, derekát, csípőjét simogatták. Ekkor vette észre, hogy ujjai akadálytalanul siklanak végig. A felismerés vaddá és célratörővé tette a férfit. Átkarolta a nőt, ujjai bejárták a nő egész testét, s közben a ruhán újabb és újabb gombok nyíltak meg. Nyelvét a félgömbök közé próbálta dugni, minél mélyebben, minél lejjebb. Harapdálta derekát, csípőét, ujjai elől már a combok közé próbáltak hatolni, egyelőre csekély sikerrel.
A nő próbált a telefonra koncentrálni, de egyre kevésbé sikerült. Mindenhol a férfit érezte, ujjait, nyelvét, száját, ahogy bejárta bőrét. Összeszorította combjait, küzdeni akart, élvezte a finom erőszakot, imádta, ha a férfi legyőzi őt. Már a konyhában voltak, a férfi mögötte térdelt, aztán egy hirtelen mozdulattal megfordította, és háttal nekilökte a hűtőszekrénynek. Ahogy kibillent az egyensúlyából, kénytelen volt kicsit szétnyitni combjait, és ezt a pillanatnyi megingást kihasználta a férfi. Ahogy térdelt, a combjai közé furakodott, s a nő már nem tudta összezárni lábait.
A férfi szemei elé tárultak a simára borotvált virágszirmok, s ő megbabonázva meredt erre a gyönyörűségre. Ujjai elindult a térdétől felfelé, combjai belső felén siklottak végig, egyelőre kikerülve a szeméremajkakat, tovább indultak felfelé s az utolsó két gombot is kigombolták. Ahogy ujjai elérték a két ágaskodó halmot, száját rátapasztotta a nő ágyékára.
A nő kis híján felnyögött, már csak szaggatottan válaszolt a telefonra, aztán be is fejezte a hívást. Ekkor már alig állt a lábán, ujjait a férfi hajába fúrta, élvezte a nyelvét, a keblére boruló tenyerét. Ujjai finoman morzsolgatták a kéjtől mazsolává dermedt mellbimbóit, puha szája ágyékára tapadt.
Édes ambrózia szivárgott a felizgatott ágyékból, a férfi őrült hévvel majszolta minden cseppjét. Aztán egyik ujja tört utat, majd még egy. Belülről simogatta, kívülről nyalta ezt az édes helyet, miközben a nő hangosan sóhajtozva, remegő lábakkal állta a támadást. Kívánta ezt az érintést, kívánta ezt a csókot, de mást is kívánt. Érezni akarta a felizgatott férfi illatát, csókolni merev vesszőjét, kényeztetni és simogatni.
Felrántotta hát a férfit, helyet cseréltek. Ledobta az immár feleslegessé vált farmerruháját, meztelenül rátérdelt a férfi előtt, és izgatottan várta a folytatást. A férfin már csak a vékony vászonnadrág volt, ami erősen kidomborodva jelezte ágaskodó vágyát. Kibontotta a fekete bőrövet, egy gomb és egy cipzár, aztán az öv súlya egy pillanat alatt lemeztelenítette a férfit. A pamut alsón keresztül kirajzolódott a duzzadt rúd, amit a nő először így ruhán keresztül simogatott és csókolgatott. Orrát megcsapta a férfi ágyékának pézsmaillata, ami további cselekvésre sarkallta. Egy mozdulattal megszabadította utolsó ruhadarabjától a férfit, s az eddig bezárt, meggyötört ékesség előpattant, egyenesen az orra elé. Ujjaival végigsimította, s egy nedvességcsepp tört elő. Ezt őrülten megkívánta, nyelve hegyével lenyalta. Csak egy kicsit húzta el nyelvét, hogy finom ív képződjön a síkos cseppből, ami összekötötte őt a férfival. Imádta ezt a sós ízt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 01. 18. szombat 05:29
Nem rossz
#3 A57L 2013. 11. 3. vasárnap 05:52
Egész jó.
#2 v-ir-a 2011. 08. 13. szombat 23:11
engem érdekelt volna a múlt is, honnan ismerik egymást, hogy alakult az életük egymás nélkül, hogy találtak újra egymásra stb...ez a kis részlet az életükből azonban tetszett
#1 Törté-Net 2011. 08. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?