FEB
11
2015

Fiatalkori meleg történet

homo

Egyik nyáron történt velem az eset, amiről most írok. Tizenöt-hat évesek lehettünk. Barátomnál múlattuk az időt a nyári szünet alatt. Szerettem ott lenni, mert a szülei egésznap dolgoztak és a miénk volt a lakás. Amikor már nagyon untuk magunkat barátom kitalált valami egészen újat.
Odajött hozzám és megkérdezte szeretnék-e kardozni? Gondoltam valami nagy hülyeség lesz így belementem. Erre felállt az ágyra és elővette a farkát. Ennek láttán nem ellenkeztem inkább érdekesnek találtam a dolgot és én is ezt tettem. Majd kardozni kezdtünk a farkunkkal. Egy kis idő után már untuk a dolgot, és kitalált valami újat. Majd bepakolt a táskájába egy plédet, és elindultunk a városhatárában a horgásztó mögötti kiserdő mögé. A horgásztó mögött volt egy patak is, gyakran oda jártunk le horgászni. Közkedvelt hely így sokan jártak arra, így a nagy fűben kerestünk...

FEB
10
2015

Lángoló szívek Floridában 2. fejezet

leszbi

December 27.
A következő hajnal meleggel és szikrázó napsütéssel jött el. Reggeli után úgy döntöttek, hogy meglátogatják az Óvárost, szereznek maguknak nyári ruhákat és élvezik a hely hangulatát. Ahogy együtt sétálgattak, gyakran botlottak azonos nemű párokba, amint kéz a kézben sétálgattak. Sam azt kívánta, bárcsak lenne elég bátorsága neki is így mutatkozni Sally-vel. És a lány is ugyanerre gondolt. Meg akarta mutatni a világnak, hogy ez a nő hozzá tartozik, de félt tőle, Sam hogy reagálna. De még egy egész hete volt megtalálni a megoldást.
Ebéd után visszatértek a házba és elnyúltak a kanapén. Nem is tartott sokáig, hogy meztelenül egymás karjaiban kössenek ki. Elvégre már vagy tizennyolc órája nem szeretkeztek. Sally végül eltávolodott Sam ajkaitól, kihámozta magát az öleléséből és elé térdelt.

*  *  *

Szenvedély 1. rész

hetero, tini

Az ölemben ülsz, velem szemben... karjaimmal derekadat átölelve simogatom hátadat... homlokunk összeér... elfordítom fejem, majd a nyakadhoz hajolok... halkan szuszogok, sima bőrödön érzed leheletem meleg simogatását, melytől felébred a benned rejlő ösztön... tovább szimatolok a nyakadnál... megharapom kicsit, játékosan... halkan felsóhajtasz... érzed, már nem sokáig bírod féken tartani az érzéseidet... egy puszit adok a fültövedre... majd még egyet... érzed, ahogy az arcom végigsimítja puha bőröd és közeledem ajkaid felé... várod a pillanatot, amikor összeérnek ajkaink... csak arra gondolsz, mikor csókollak meg... elmosolyodom... megpuszilom arcodat... a szívverésed egyre erősebb... mélyen szemedbe nézek... benned egy hang tombol: akarlak, most! ... Apró puszit nyomok szádra... meg akarsz csókolni, de elhúzom fejem... játszom az érzékeiddel...

FEB
09
2015

Vezérszurkoló 3. rész

családi, játék, tini, testvérek, szűz, iroda, munkatárs, férj-feleség

Közben James és Jamie hazaértek az iskolából és üresen találták a házat. Beültek James szobájába, hogy megírják közösen a leckét, amikor Jamie Jameshez fordult.
- James, beszélnünk kell a múltkori éjszakáról.
- Mire gondolsz pontosan? - kérdezte amaz.
- Tudod, mire gondolok.
- Nem akarok beszélni róla - mondta James.
- De én igen - ellenkezett Jamie, és becsukta a saját, majd James könyvét. - Úgy vágyom rád aznap este óta, hogy üvölteni szeretnék. Olyan izgató volt!
- Igen, az.
Jamie James ágyához lépett és leült rá.
- Akkor mi a bajod?
Ekkor James elmesélte a tegnap történteket az anyjával. Jamie letaglózva ült az ágyon, miközben James leírta, anyjuk hogyan vetkőzött le előtte és vette rá, hogy megérintse.

*  *  *

Riley 8. fejezet

gruppen, anál

Riley úgy döntött, hogy elég soká halogatta, és felhívta az anyját. Úgy érezte, joga van tudni a fontosabb eseményekről, amelyek az életében történtek. Feszültséggel teli beszélgetés volt.
– Mama, ígérem, nincs miért aggódnod. Remekül vagyok. Ételmérgezésem volt, ez minden. – Mivel technikailag a megmérgezett étel jelentette a problémát, úgy érezte, nem is hazudott.
– Tudom, drágám – mondta az anyja, olyan borzalmas hangon, amelyet Riley túlságosan is jól ismert. – Én inkább a többi miatt aggódom. Azt akarod, hogy elhiggyem, a kisbabámnak kettő szeretője van, és ez rendjén való? – A lány tudta, hogy az anyja nyitott és korrekt, ezért próbálta meggyőzni őt. Ha az anyja nem boldog ettől, az rendben van, mégis azt várta tőle, hogy elfogadja a lánya döntéseit, és továbbra is ugyanúgy szeresse.

*  *  *
FEB
06
2015

Most pénteken 4. rész

hetero

- "Azt hiszem jól döntöttem...," - egyre csak füleltem - "...most a szavak sokkal izgatóbbak lesznek..." - éreztem, s lecsuktam a szemem, hogy még jobban rájuk koncentrálhassak.
- Olyan kellemesen forró... - lehelhette szinte a párom fülébe - ...és síkos vagy... - hallatszott egy halk cuppanás - Kurva jó veled szerelmeskedni. - hosszan, jóformán csak lélegzetvételeik neszét hallottam.
- "Cseppet sem kapkodnak..." - vált még nyilvánvalóbbá, hogy jól döntöttem - "..., de miért is tennék...," - néztem meg az ágyon heverő telefonomat - "... még öt óra sincs." - törte meg egy kis mocorgásuk a békés elmélkedésemet.
- Annyira jó..., - kezdte az előbbihez képest kicsit már hangosabban a srác - ...hogy engedtél végül az unszolásomnak. - kiérezhető volt a hangjából a nem kis önelégedettség.

*  *  *

André kalandjai Onániában 4. rész – Natalie

hetero, nyaralás, illusztrált

Kati által történt „beavatása” ellenére André továbbra is sűrűn kiverte a farkát – főleg éjjel, ha apja és barátnője a lakókocsi másik felében jól hallhatóan keféltek. Ilyenkor többnyire felült az ágyán és az áthallatszó zajoktól, a nyögéstől és sikolyoktól felizgatva gyakran egymás után többször is kielégítette magát.

Rejszolás közben egyébként nem annyira a strandon lévő meztelen nőkre, de még csak nem is Katira gondolt, hanem arra a vele körülbelül egyidős gyönyörű fiatal lányra, akit egyik sétája során látott az egyik fehér bungaló teraszán napozni.

*  *  *
FEB
05
2015

Szex-kalandok a kémia tanárnő körül - A tesóm barátjával

hetero, tini, diák

Kémia órára jött be először.
Rövid barna haj, fitos arc, avantgárd öltözet. Pusmogás futott végig a termen, nem is tudtunk róla, hogy az idős Ibolya néni le lesz váltva. Huszonhat-huszonhét év körüli volt az új okítónk maximum.
Megfogott azonnal Gabi, az új kémiatanárnő. Nagy macskaszemeivel többször felém nézett, először nem is tudtam milyen arcot vágjak, de a harmadik héten már bátran mosolyogtam rá. Tizedikesek voltunk, már tudtam magamról, hogy fiúk, lányok egyaránt felizgatnak. Lelkileg is nagyon tudok kötődni bármelyik nemhez. Komoly kapcsolatom nem volt még fiúval, de a bátyám barátai közül már két sráccal is jártam.
Gabi miatt még csinosabban öltöztem, igyekeztem visszafogottan, de nőiesen megjelenni.