DEC
15
2014
DEC
14
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

DEC
12
2014

Második alkalom

családi, anyós

Az első szexkalandunk után egyre inkább vágyakoztam Anyósom testére. Valahányszor arra a délutánra gondoltam, merevedésem lett. Pár hét múlva ismét a városban volt dolgom, és úgy alakult, hogy nem sikerült mindent egy nap alatt elrendeznem. Hazaszóltam a feleségemnek, hogy maradnom kell.
Megkérdezte:
- Hol alszom ?
- Szállodában - válaszoltam.
- Ugyan ! Hívd föl Anyámat, biztos szívesen veszi a társaságot ! – mondta.
Mit mondjak, bizsergetett a gondolat, hát gondoltam, talán teljesülnek az eddig csak vágyakozásaimban szereplő dolgok. Persze elutasítást is kaphatok, ki tudja Anyósom hogy élte meg első esetünket, hiszen azóta egy szóval, egy pillantással se árulta el mit érez.

*  *  *

Morgan Baker

hetero, munkatárs, iroda

Miután kitette Zoét az iskola előtt bement dolgozni. Mostanában nem élt túl jó napokat. Házassága is kezdett szétmenni, teljesítménye se volt a régi, és ezt érezte ő is, sajnos már nem vonzódott úgy a féleségéhez mint azelőtt. Persze voltak még szép napjaik de már nem kívánta Őt úgy. Érezte amit felesége is. Kihunyt a vágy. Szégyellte beismerni magának de a huszonéves korosztály érdekelte őt is, mint sok más férfit. Érezte és tudta, hogy egy huszonéves lánnyal semmi gondja sem volna az erekciójával. Ezért szégyellte magát a félesége előtt. Ez viszont sajnos kihatott a munkájára. A munkahelyén se alakultak jól a dolgok. Részlegvezető volt, nemrég beadott egy újítást. Ettől az újítástól várta azt az áttörést ami kimozdítja őt a holtpontról és amitől az otthoni dolgok is rendbe jönnének. Ám az újítást visszadobták.

*  *  *
DEC
11
2014

Volt nekem egy szép szeretőm...

hetero, anál

Ezt a kedves dalt egy neves és bővérű színész énekelte a Dúvadban kamaszkorom egyik kedvenc filmjében: "vót nekem egy szép szeretőm De az olyan vót, de az olyan vót, Ha egy nap nem láttuk egymást, mindjárt beteg vót..." Ez a dal jutott eszembe akkor, amikor Gábor, egyetlen, igazi nagy szerelmének történetét mesélte el. Már a megismerkedésük is rendkivüli volt, mert tudatosan valójában egyikük sem akarta e kapcsolatot, a megismerés vágya belülről jött, tudatuk alatt osont be agyuk parancsosztö központjába, hogy aztán mindent, ami addig volt,átalakítsa életüket - s mert végül is ez volt a cél -, olyan élményeket nyújtson mindkettejüknek, amelyet sem előtte, sem utána nem élhettekát. Rózsa munkahelyén, az ügyfeleket fogadó ablak mögött ült, s miután a , helységben senki nem tartózkodott, arrólálmodott, hogy ha véget ér a heti robot elmegy Istvánhoz, szerelméhez, a hegyi...

*  *  *

Észrevétlen szerelem 2. rész

leszbi

– Jessica? – hallatszott sürgető hangja.
Felálltam az asztalomtól és besiettem Diane irodájába. Ő felnézett rám és kikapcsolta a telefonját.
– Visszajelzett már az értékbecslő? Szükségem lenne az anyagaira.
– Nem hinném – ingattam a fejem. – Hadd ellenőrizzem az e-mailokat! – rohantam vissza az asztalomhoz, de nem érkezett új mail.
– Nem, már megmondtam – magyarázott Diane ingerülten a telefonba, amikor visszaértem. – Nem írhatjuk alá a szerződést, amíg az értékbecslő nem végez. Nem fogom megengedni senkinek a részünkről, hogy vakon írjon alá bármit is. – Reménykedve pillantott fel rám, én viszont csak megcsóváltam a fejem. Ő csak a fogát szívogatta és olyan szavakat tátogott, amiket esze ágában se volt hangosan kimondani.

DEC
10
2014

One girl, one boy, one woman, one man 5. rész

férj-feleség, anál

Victoria és David az asszony születésnapját ünnepelték kettesben egy jó nevű étteremben. Éppen a vacsorát lezáró desszertnél tartottak, közben csendesen beszélgettek.
- Tudod, milyen fontos vagy nekem? Minden fiatalkori kilengésünk ellenére Te vagy életem legfontosabb része, megelőzve közös gyermekeinket is. Te adtad meg számomra a legfontosabbat, a boldogságot. Te voltál és vagy is a szex istennőm, aki minden vágyamat kielégítette és reményeim szerint ki is fogja elégíteni! – mondta David a feleségének.
- Te is megadtál nekem mindent, szerelmet, boldogságot, titkos vágyaim kielégítését. Férjem, szeretőm, barátom voltál és maradsz is minden bizonnyal életünk során. Együtt voltunk jóban, rosszban! Soha nem tudott elválasztani bennünket sem a szexuális vágy mások iránt, sem a kisebb szerelemnek gondolt vonzalmak. Mindig vissza találtunk egymáshoz! – mondta...

*  *  *

A szomszédasszony szopása

hetero

Még 18 éves koromban történt mikor a szomszédunkban élő Nelli áthívott magához egy este. Válófélben volt és problémája akadt a számítógépével, ezért hát felhívott a mobilomon mondván, hogy hátha meg tudnám javítani és ő meghálálná nekem egy üveg pezsgővel. Természetesen igent mondtam.
Akkor már nekem sem volt fél éve barátnőm, magányosan töltöttem a hétköznapjaim. Át is mentem estefelé. Csengettem, ajtót nyitott. Nelli 35 éves volt és nyugodtan kimondhatom nagyon csinos. Aki látott már MILF pornót az el tudja képzelni. Hosszú szőke haj, gyönyörű szálkás vállak, D kosaras nagy cicik (amiken még csak épphogy meglátszott az idő nyoma), napbarnított has, telt izmos popsi(sokat edzett rá). Kb. 165 centi lehetett, ezért gyakran járt magassarkúban.

DEC
09
2014

Erőszakos szerelők

gruppen

Évekkel ezelőtt, még fiatalasszony koromban, férjemmel elhatároztuk a fürdőszobánk átépítését. A szerelőkkel a férjem állapodott meg, de a munkák felügyeletét nekem kellett ellátni mivel amúgy is otthon voltam tízhónapos gyermekünkkel. A szerelők hétfőn jöttek, hárman, a mester, az inasa és egy segédmunkás. A mester nagytestű, ötvenes férfi, inasa Sanyi egy cingár, szeplősarcú, 16-17 év körüli fiú, Józsi, a segédje pedig, egy negyven év körüli cigány férfi volt. Nagyon sok gondom, problémám volt velük, mert hangoskodtak, szemeteltek és gyakran órákra eltűntek, félbehagyva a munkát. Amikor a második hét végére elkészültek a munkával, az inas bejött értem a szobába és kérte, hogy menjek a munkát megnézni és átvenni. A fürdőszobában rend volt és tisztaság, a munkát hibátlannak találtam. Mondtam a mesternek, hogy részemről rendben van a dolog, és kértem a...