A+ A-

Dzsakudzi

Kellemes kis családi házas körzetben lakom. A szomszédokkal nem nagyon törődtem. Nem voltunk rosszban de nem is jártunk össze minden nap. Sövény választotta el a két kertet. A szomszéd jó ember volt, beköltözésünkkor kb. tíz éve pertut ittunk, azután már csak az átesett labda, meg az elkóborolt csirkék ügyénél találkoztunk, beszéltünk. Fiuk, leányuk volt nekünk meg nem, így közös témánk sem nagyon akadt. Még az asszonyok sem álltak le nagyon tereferélni sokszor. A szomszéd asszony leányt férje egy fiút hozott a házasságukba. A két gyermek után is jól karbantartotta magát, többször meg is akadt rajta a szemem, amikor leánykájával a kertben tornáztak én meg a padlást rendeztem, ahonnan át lehetett látni a szomszéd kertbe. Megnéztem, csettintettem a látványra de nem rendezkedtem be tartós leselkedésre. Az én párom is jó nő volt, nem nagyon néztem kifelé!
Egyik nap nagy zajgás volt odaát. Jó hosszú ideig tartott. Esteledett, de csak nem akart abbamaradni. Felkeltette a kíváncsiságom, hogy mi a nagy ramazúri oka? Felmentem a padlásra és a szellőző ablakon át látom ám, hogy a szomszéd egy dzsakudzit rakott a kertbe a fészertető alá. Felváltva ugráltak ki – be a családtagok és az avatásra meghívott rokonok a vízbe. A rokonságban is volt néhány szemrevaló fehérszemély. Elidőztem a nézegetésben. Minden csoda három napig tart gondoltam, de ez valahogy tovább is tartott. Mindig jött rokonság, és bizony fel mentem a padlásra megnézni őket. Pláne a szebbjét és fiatalabbakat. Volt, hogy a lányuk rendezett csoport bulit és ezt a lelkes ifjúság monokiniben adta elő. Guvadt is a szemem a látványt nézve nem beszélve farkincámról ami ezekről álmodott. Az én párom nem is értette, hogy néha mitől vagyok oly kanos.
Előadást nem tartottam, csak jól megfarkaltam. Néha bizony valamelyik csajt képzeltem behunyt szememmel a helyébe és ilyenkor szinte megvadultam ahogy mondta. Lassan csókokkal vetkőztettem és mindenét csókoltam, nyelveltem. A nyakát, a fülét, a melleit, a hasikáját, majd az addigra tocsogó punciját. A rózsától a csiklóig és vissza sokszor. Ő meg a faszomat vette kezelésbe. Csodálatosakat szeretkeztünk.
Rászoktam a padlás rendezésre. Egy idő után felvittem a színházi látcsövet is. Egyik este szürkületkor is nagy vízpaskolást hallok. Gyorsan felszaladtam a padlásra és lássak csudát a házaspár nudizott a vízben. Ezt még tetézték egy fergeteges baszással. Mint halacskák úgy fickándoztak és forgolódtak. A pezsgést nem indították el így tisztán láttam a csöcsök repkedését a fasz villanását melyet hol a puncijában, hol a szájában nyelt el a tündéri szomszédasszonyom. Nem tudtam ott hagyni a látványt, oly szép és izgató volt. De az igazi meglepetés csak akkor ért, amikor sor került a popó lyuk becserkészésére. Géza a férj neki dúrálta magát, de a felesége Ágika a szép csöcsű nem lelkesedett, és fájdalmakra hivatkozva lábát széttárva és férje nyakába rakva fogadta be az elsülés határán álló faszt a punciba. Ezek után még szemrehányást is tett Gézának, hogy hamar befejezte a dolgot és nem volt rá tekintettel. Sajnáltam szegény Gézát de gondolatban én szívesen lettem volna a felesége ölelő lábai közt, benne a faszommal és kezemben azokkal a szép kemény dudákkal. De sorsom csak néző ként juttatta nekem az élményt.
Egy másik nap ismétlődött a múltkori aktus, de a popó még mindig szűz maradt. Ágika csak nem akart kötélnek állni. Egyik este még hangos szóváltás is kerekedett a baszás után az elmaradt, többször beígért anális közösülésből. Ágika kiugrott a vízből és nagy sértődötten beszaladt a házba.
De érdekes módon nem maradt ennyiben a dolog. Nemsokára az ajtóban fürdő ruhában megjelent tizenhat éves lányuk Amálka és beugrott Géza mellé a dzsakudziba és faggatni kezdte a vita oka felől. Géza nem akart róla Amálkának beszélni, de az igen erősen kapacitálta. Addig-addig, míg ki nem szedte Gézából, hivatkozva arra, hogy már nagy lány és a szexben járatos és Géza lehet hozzá őszinte, hátha még segíteni is tud. Végül Géza bevallotta a seggbe baszás akadályát Áginál. Gondoltam, hogy itt véget is ér a vallomás, mert Géza meztelenül volt a vízben és gondoltam erről Amálkának fogalma sincs. Ám nem ez történt, hanem olyan, ami minden várakozásom felülmúlta. A „kis” általam ártatlannak gondolt Amálka kidobta a fürdőnadrágját a fűre és szépen elmesélte Gézának, hogy Ő az Ottóval rendszeresen így basznak mert nem akar sem gyógyszert szedni, sem teherbe esni. Szerintem mondta az Ottó is baromira élvezi a seggbe baszást, én is, és azt is, hogy nem kell gumizni, sem gyógyszert szedni.
- Apu, hadd segítsek rajtad, nemán ezen múljon a boldogságotok.
- Jaj Amálka ez nem olyan egyszerű.
- Dehogynem - mondta Amálka és szépen elkapta Géza szépen meredező faszát. Kis puszit nyomott rá, valamint azt kérte lazítsa ki a rózsáját a magával hozott testápolóval. Géza kicsit immel-ámmal, majd egyre nagyobb lelkesedéssel simogatta, kente csókolgatta a szép rózsaszín segglyukat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 papi2007 2016. 01. 29. péntek 07:00
Jó 10p
#13 zsuzsika 2016. 01. 28. csütörtök 09:54
Nem rossz.
#12 szamitogepem 2016. 01. 16. szombat 23:15
Fura.De nem rosz!
#11 papi 2016. 01. 16. szombat 17:54
Ritka nagy marhaság, de azért nem rossz.
#10 cscsu50 2016. 01. 16. szombat 07:51
Kezd alakulni.
#9 sunyilo 2016. 01. 15. péntek 21:56
Nem rossz...
#8 supi 2016. 01. 15. péntek 21:54
folytatás lesz
#7 vakon53 2016. 01. 15. péntek 12:28
8 Pont!
#6 veteran 2016. 01. 15. péntek 09:16
Kezd alakulni.
#5 Rinaldo 2016. 01. 15. péntek 07:30
Alakul.
#4 feherfabia 2016. 01. 15. péntek 05:55
Elég jó!
#3 deajk2008 2016. 01. 15. péntek 05:38
nekem tetszett és jöhetne a homoszex és a testvérszex meg apa-fia szex análosan is 10p
#2 A57L 2016. 01. 15. péntek 02:50
Jó kis tini történet.
#1 Törté-Net 2016. 01. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?