SZEP
25
2015
SZEP
24
2015

Szalagavató extrákkal

hetero, diák, tini

Hűvös októberi nap volt Szombathely egyik lakótelep iskolájában amit átlengett az izgatottság a félelem és a felnőtté válás érzése.
Tudtam, hogy fontos nap a mai az életem során és sokáig fogok emlékezni rá de arra én sem számítottam, hogy ennyire emlékezetes lesz.
A szalagavató ünnepségünk napja volt amit mindig is vegyes érzelmekkel vártam mivel visszafordíthatatlan jele annak, hogy felnőttem és szinte férfi lettem. Sajnos azonban szexuális értelemben nem volt rám igaz az érett férfi jelző.
Eddig sohasem volt párkapcsolatom és a szüzességemet is őrizgettem de a szalagavató utáni buliban bíztam, hogy hátha akkor megtörténik vagy legalábbis találok egy lányt akivel jól érezhetem magam, arra azonban nem számítottam, hogy egy nőt fogok találni magamnak.

*  *  *

Első élményem egy WC-ben

homo

15 éves voltam, tudatlan és még ártatlan. Még csak most kezdtem megismerni a testemet. Túl voltam az első orgazmuson az első pornófilmjeimen. Már akkor tudtam, hogy más vagyok, mint a többiek. A filmekben, képeken jobban izgattak a vértől duzzadó falloszok. Én is, mint sokan elkezdtem keresgélni az interneten, de hetekig nem találtam senkit, akinek odaadtam volna ártatlanságomat. Majd jött egy illető, Péter, aki igencsak megtetszett. Az Isten szép idomokkal áldotta meg és a beszélőkéje is helyén volt. Teljesen levett a lábamról, ő 20 én 15 voltam.
Elkezdtünk beszélgetni, egyszer csak azt vettem észre, hogy már akkor is rágondoltam, mikor épp nem volt online. Féltem az első alkalomtól, mi lesz, ha fájni fog, vagy ha még se fog tetszeni, de Ő mindig megnyugtatott. Nagyon segítőkész volt. Megbeszéltük első találkozónkat. Sajnos ő is a családjával élt, én is ezért más helyet kellett találnunk. Azt mondta, ő ilyen helyzetbe mindig a...

SZEP
23
2015

Egy kis szösszenet...

hetero, munkatárs

Már megint egy unalmas nap, gyűlölöm.
- Jó reggelt George. Hogy telt az estéd?
- Jó reggelt drága. - A tököm tele volt tegnap, 25 kiszállítás szakadó esőben.
- Jaj na ne panaszkodj! Mennyi lett a borra valód?
- 50 font. - kacsint rám nagyot.
- Az igen, ennek örömére ma te tankolsz... :D - Induljunk mert elkések.
2 éve élek külföldön. A barátommal költöztem ki, de pár hónapja vége lett és vissza költözött Magyarországra ha jól vagyok informálva.
Ennek már lassan 5 hónapja. Azóta Georgnál bérlek egy szobát. Ő olyan mintha a nagyapám lenne, de néha úgy gondolom többet érez puszta barátságnál. A lényeg,hogy most ő segít nekem. A magam 20 évével itt egyedül nem mennék semmire. Nincs jogsim és így George hord dolgozni. Amiért nagyon hálás vagyok neki.

*  *  *

Vihar utáni csend

családi, anya-fia

Történet úgy került a birtokomba, hogy öt éve egy céges buliban összejöttem egy 45 éves nővel, akinek a teste egy állom volt. Nagyon magas minimum 175 de inkább magasabb, mint egy latin csajnak, formás kiemelkedően kerek fenék szép nagy mellek amik a helyükön parádéztak, világosbarna szem, rövid eredeti vörös haj, bájos arc, egyszerűen gyönyörű.
Szóval a hölgy ivott egy pár pohárral ami elvileg nem ártott volna meg, így az a gyanúm egyéb gátlásoldó szert is magához vehetett, mert elmesélte ezt a történetet ami sok éve történt amit név nélkül leírok ahogy mesélte és ahogy emlékezem rá.
Egyik meleg nyári estén lefekvéshez készülődve bementem a fiam szobájába megnézzem hogy minden rendben, ő már egy órája alszik, hűvöset éreztem a szobában ezért bukóra nyitottam az ablakot eddigi teljes helyett és átmentem a szobámba aminek nem olyan jó a szellőzése mit a fiaménak így jó volt levenni a köntöst ami alatt meztelen voltam, így...

SZEP
22
2015

Kaland egy ismerőssel

hetero, anál

Van egy haverom, akivel 2011. novemberében összevesztem. Állandóan panaszkodott, hogy mennyire nincs pénze, de dolgozni nem akart elmenni. A használtcikk - bizniszből már egyre kevésbé lehetett kijönni, mert mióta lement az új DVD - lejátszók, meg hasonlók ára, senki nem vesz használtat 4 - 5 ezerért, amikor 6 - 7 ezerért új is kapható. Az élettársa is megunta, mert ő, Móni elment dolgozni, és kitette az utcára a csávót, aztán a srác elutazott az anyjához... Majd év végén, a két ünnep között felvette velem facebookon a kapcsolatot és megkért, próbáljak meg beszélni élettársával, hogy közös kisfiukat engedje el velem hozzá. A csaj persze nem volt hülye, és nem engedte el. Így hát hazamentem, leültem a tévé elé, a dvd - be betettem az aktuális James Bond - filmet, és elkezdtem nézni. Pár perc múlva csörgött a telefon. Móni, haverom exe hívott: Este háromnegyed hat volt...

*  *  *

Kalandos élet 5. rész - ...anál jobb!

homo

Egy újabb csodálatos hétvégébe kezdtem bele a történet előző részével, és most itt a folytatás! Pisti és én nálunk voltunk, teljesen szabadon, szülők és a külvilág mindenféle zavaró tényezője nélkül. Egy csodás nap után kifáradva hajtottuk álomra fejünket egymás karjaiban. Másnap reggel, arra ébredtem, hogy barátom a hátam mögött fekszik, valószínűleg megfordulhattam az éjszaka során. Szorosan mögöttem feküdt, kezeivel átkarolt, éreztem a levegővételét a nyakamon, és hogy mélyen, boldogan alszik! Mit sem tudtam még akkor, hogy mi fog aznap még velünk történni, de alvásunk póza szinte előrevetítette az aznapi történéseket. Az ágy melletti kis LED-es órára pillantva vettem észre, hogy még korán van, hajnal 5 és 6 között. Így hát barátom ölelő karjaira téve a kezem, egy picit még inkább hozzásimulva hajtottam vissza fejem. Megérezhette, hogy jobban hozzábújok, mert éreztem amint karjaival még szorosabban ölel, amitől olyan érzésem volt,...

SZEP
21
2015

Nicky története 6. rész - Családi karácsony

családi, anál, karácsony, testvérek

A Sergióval és a bátyjával, Carllal való kis kalandom után rendesen vissza kellett fognom magamat, hogy fenntartsam a szolid képet. Az öltözködésben, a sminkben nem vettem vissza, egyszerűem imádtam szexin, kívánatosan kinézni, de a randizást felfüggesztettem. Pontosabban elmentem egy-két sráccal, de a búcsúcsóknál, a könnyed tapizásnál nem hagytam többet, így aztán hamar elterjedt, hogy a dögös Nicky-t nem könnyű ágyba vinni, és az ezzel ellentétes pletykák elhaltak.
A gond csak az volt, hogy a szex viszont gyorsan hiányozni kezdett. Persze nem lettem függő, és újratölthető aksikat se kellett beszereznem a vibrátoromba, de egy bő hónap után azért már el tudtam volna viselni egy kis kényeztetést. Megfordult a fejemben, hogy tartósan kikötök az egyik srác mellett, csakhogy rá kellett jönnöm, a futó kalandhoz elég a testi vonzalom, de a kapcsolat más, ahhoz kell a szerelem – én pedig nem voltam szerelmes. Így aztán, mire december...

*  *  *

Legjobb baráttal az ágyban...

hetero

Van az ember életében egy olyan pillanat, mikor rájön arra, hogy mi is pontosan az, amit akar. Hogy egy buliba a piros, vagy a sárga ruháját vegye e fel. Hogy egy fiú/lány, csak a barátja e, vagy annál több.
Hogy egy-egy érzelmi szikrából, mikor lesz szerelem, és hogy ennek szabad e engedni. Nos, én most ezekkel a kérdésekkel kerültem szembe... persze nem egyszerre. Külön-külön...
A tükör előtt állok, és nem tudom eldönteni, hogy a lábamból, vagy a mellemből mutassak e többet. Mert mitagadás, nem vagyok én csúnya. A lábam nem kilométeres, de formás. A melleim se D-kosarasak, de formásak. A hajam barna, és a hátam közepéig ér. Barna szemem van. Az ajkaim teltek, bár nem olyanok mint Angelina Jolié.. A hasam is lapos. Úgyhogy nincs miért panaszkodnom. Nem vagyok egy álomnő, de van, hogy megfordulnak utánam a pasik.

*  *  *