A+ A-

A feleségem álma

Sokszor álmodoztunk a feleségemmel arról, hogy milyen lenne, ha több fiú kefélné egyszerre. Mivel imádja a vadabb szexet, - ha csak elméletben is- de megpróbáltam elképzelni a történetet. Tegnap este meséltem el neki
"A konyhában vagy és főzöl. Belépek és megvadít a szexi kis ruci ami rajtad van. Látom, hogy alatta semmi sincs. Odalépek és meg akarlak csókolni, de eltolsz magadtól.
Teljesen be vagyok gerjedve, magamhoz húzlak, de el akarsz tolni, ezért megszorítom a karod erősen és odarántalak. Megcsókollak, te védekezésképpen beleharapsz a nyelvembe. Ettől egy kicsit pipa leszek, megfordítalak és a konyhapultra löklek, szétterpesztem a lábad, a térded alatt megfogom a lábad és belenyalok a pinádba, vadul, "éhesen", és nyalni kezdelek, de hiuzod a feneked, de megtartalak és nyallak tovább.
Felállok és meg akarlak csókolni, de nem hagyod, ezért a karodat fogom és a nyakadat csókolom, közben letépem a ruhádat.
Meztelenül állsz előttem. Egyik kezemmel megfogom a puncidat és egy ujjamat azonnal beléd nyomom. Te a szabaddá vált kezeddel el akarsz tolni ezért, megfordítalak és a pultra döntelek, lenyomlak a pultra és hátulról benyomom a farkam a puncidba. Vadul erősen, mindig tövig elkezdelek dugni...
Ahogy duglak, te próbálsz menekülni ettől sokkal izgamasabb, ahgy menekülésképpen a fenekedet csavargatod, egyre nagyobb hévvel duglak. A dugás eredményeképpen a védekezésed lanyhul, lassan te is élvezni kezdesz, és kezeimet már használhatom arra hogy masszírozzam egyik melled, másik kezem hüvelykujját pedig a popsidba dugom, ahol a farkamhoz szorítom a gátat és ujjam a farkammal együtt mozog. A vadság és a gerjedelem, most olyan hatással van rám, hogy amikor te elélvezel pár lökés után telespriccelem a pinádat.
Kihúzom a farkam, te mérgesen eltolsz magadtól és elmész tépett ruhád helyett egy másikat felvenni, nem szólsz hozzám.
Ekkor csengetnek és két barátom érkezik. Te nyitsz ajtót, ezért csak egy köntöst tudtál felvenni. beengeded őket.
Látom a haverokon, hogy hanyagul felkapott köntösöd többet engedtek számukra láttatni mint szeretted volna ezért kicsit elbámészkodnak kivillanó melleiden, és azon hogy láthatólag nincs rajtad más.
Barátaim megkérdezik, hogy nézzük-e a meccset, mire te mérgesen és meggondolatlanul közlöd, hogy felőled nézzük, de akár dugjatok meg mind a hárman.
Vesztedre...
Én tudom, hogy csak méregből mondtad, de a barátaim viszont azt hogy nyitott vagy sok mindenre és voltál már régebben több fiúval, ezért komolyan is veszik. Egyikük szét akarja nyitni a köntösöd, de ellökőd a kezét. Ő leken egy kisebb pofont, de nem nagyot és letépi a köntösödet, te már meztelenül állsz hármunk között.
Amiért nem engedted a szexet előtte, bosszúból belemegyek a játékba, tudatosítom barátaimmal, hogy mehetünk rád hárman, és beviszlek a hálóba.
Az ágyra fektetlek és szólok a barátaimnak, hogy ne vegyék komolyan az ellenkezésedet, hanem gyerünk. Két barátom levetkőzik áll a farkuk már, én is levetkőzöm, és egyik kezemmel megfogom egyik lábad, a barátom a másikat és a harmadik a lábad közé lép és mivel még nedves vagy el is hiszik, hogy játszod az ellenkezést. ezért egyből beléd nyomja a farkát, és a bokádat fogom és fejedet magam felé fordítom és a szádba nyomom a farkam. másik barátom aki a lábadat fogja máik kezével a melledet gyűri, és a farkát ő is közel helyezi a fejedhez.
Kiveszem a szádból a farkam és fejed a barátom farka felé fordítom, ő be is tömi egyből, te kényszeredetten de szopni kezded.
Tovább szopod a barátom, a másik egyre jobban keféli puncidat, de most én cserélek vele, és duglak erősen, ő pedig a szopatást veszi át. A lábaidat én fogom, ők közben masszíroznak, melleidet gyúrják, felváltva dugják a szádat.
Ez megy kb. 10 percig, aztán cserélek azzal barátommal aki még nem dugott, és beszállok a szopatónak én is.
A farkamat egy picit tövig dugom a torkodig, egy meglep, de emiatt hatalmasat is élvezel.
Barátom kiveszi a farkát és te felülsz, el akarsz menni, de elkaplak, szembe fordítalak magammal és hanyatt fekszem az ágyra te rajtam, két barátom szétnyitja a lábad és én benyomom a farkam,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.21 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 05. 6. kedd 05:25
Egész jó
#3 A57L 2013. 09. 30. hétfő 04:38
Nem rossz.
#2 rolyka 2006. 08. 13. vasárnap 11:39
Szinopszisnak nem rossz, de jobban ki kellett volna fejteni. A téma megérne egy 3 - 4 részes folytatást úgy, hogy a benned és a feleségedbe motoszkáló érzések is le legyenek írva. Így csak 5 pötty.
#1 Törté-Net 2006. 08. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?