A+ A-

Jelek

Normális, boldog, stb. gyerekkorom volt. Bár apámat soha nem ismertem, mert már a születésem elött elhagyott bennünket, anyám és nagyszüleim gondosan neveltek. Talán el is kényeztettek kicsit, megszoktam, hogy előbb vagy utóbb megkapom, amire vágyok. Még nem igazán döntöttem, el, hogy a Rambo-t vagy a Terminátort szerettem e jobban, amikor anyám úgy döntött, hogy túl vékony és gyenge vagyok és beiratott egy úszó tanfolyamra. Namármost a mi kis…kisvárosunkban csak egy üzemen kívül helyezett szökőkút van ezért hetente kétszer 20 km. utaztam az áhított medencéig. Egy málló vakolatú régi fürdőépületben kellett tehát megtanultam, mit tegyek, ha nem akarok megfulladni. Két hét alatt egész megszerettem a vizet, és a XIX. századi berendezést. Furcsa volt sétálni a régi folyosókon, a termekben, ahová szaunázni, ültek be a kispolgárok, elképzelni hogyan, és kik masszírozták őket a nyikorgó ágyakon. Rájöttem, hogy akár estig is maradhatok, mert miután véget ért a tanfolyam senki nem törődött velem. Suli után hazamentem ebédeltem, megcsináltam a leckém, és utazással együtt még marad jó három órám, amit lubickolással tölthettem.
Esteledett. Sietve kapkodtam magamra a ruháimat, mert féltem, hogy lekéssem az utolsó buszt. Ekkor láttam meg őt. A szemközti fülkében állt és engem bámult. Meztelen volt. Felkaptam a táskámat és elszaladtam. Álmomba is öt láttam, izmos testét, a tetkóját a karján és a méretes – legalábbis az enyémhez képest – farkát. Reggelre hatalmas spermafolt ékesítette a pizsamámat. Nappal sem tudtam kiverni a fejemből. Hiába ismételgettem, hogy nem vagyok meleg, hiába bámultam a matektanci hatalmas melleit, csak őrá tudtam gondolni, ahogy ott áll és simogatja a farkát. Anyámnak azt hazudtam, hogy kicsit megfáztam, és ezért nem megyek az uszodába. Egy hétig bírtam. Kedden elmentem, de szerencsére nem találkoztam vele. Örültem neki, de valahol legbelül sajnáltam is.
Pénteken általában többen szoktak lenni. Kerestem egy üres fülkét, ledobtam a ruháimat és rohantam a medencébe. Boditó érzés volt uralni a vizet, érezni, ahogy simogatja a testedet, és épp elökni készültem magam faltól, amikor megszólalt fölöttem: - Szia. Rég nem láttalak. – mondta. Én meg olyan gyorsan igyekeztem távolodni tőle, mint egy olimpiai bajnok. Megvártam, míg elmegy, majd kimásztam a vizből. Nem tudtam, mit csináljak, csak sétáltam össze-vissza és azon filóztam, hogy mi lesz velem. Nem szabad engednem a csábításnak.
- Hát itt vagy! Nemsokára zárnak.
- Köszönöm – dadogtam.
- Menjünk – mondta és rátette a kezét a vállamra.
Reszkető kézzel nyitottam ki a szekrényemet, felmarkoltam a ruháimat, ha akartam sem tudtam volna elszaladni, mert finoman megfogta a tarkómat és az egyik hátsó fülkéhez vezetett. Behúzta az ajtót helyetesitő szakadt függönyt, és szó nélkül levette a fürdőnadrágját.
- Mi a baj? – kérdezte.
- Én … én …. – dadogtam.
- Nem baj, ha még félsz kimondani – fogta meg a kezemet. – Enged, hogy vezesselek.
Megremegtem, amikor hozzáértem farkának selymes bőréhez. A gyomromból kiinduló érzés elöntötte a testemet, már nem én parancsoltam ujjaimnak, melyek lassan átfogták az ismeretlen szerszámját. Mosolyogva nézte, ahogy egyre keményebb farkát simogatom.
- Akarod, hogy kényeztesselek? – kérdezte, és én bólinottam.
Ajkaink forró csókokban forrtak össze, és készségesen simultam a karjai közé. Nyelve miután felfedezte szám minden zugát, felfedezőútra indult az arcomon, nyakamon, eközben az egyik kezével a hajamat simította ki arcomból Ahogy átölelt, és kemény nemi szerve hozzá ért combomhoz, teljesen beindultam. Azelőtt még sose kerültem ennyire „közeli” kapcsolatba senki férfiasságával. - Isteni az illatod! – suttogta a fülembe.
Lehámozta rólam a nedves fürdőnacimat és kérdőn a szemembe nézett, azokkal a gyönyörű szemeivel. Nem tudtam és nem is akartam nemet mondani neki, és ő a nyakamat kezdte el csókolni, miközben azt suttogta, hogy nagyon bársonyos a bőröm, majd ajkaival a melleimet kezdte el kóstolgatni, én pedig teljesen átadtam magam az új élményeknek. Kezei melleimről letévedtek a hasamra, és oldalamon futottak végig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.66 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 maszt.izolda 2015. 06. 13. szombat 06:21
Igazán felizgatott a történeted. Aranyos. smile
Imádom olvasni az ilyen story-kat, mintha újra átélném az enyémet. :P
S találkoztál még Vele? smile
#6 Rinaldo 2015. 05. 22. péntek 07:24
elmegy.
#5 papi 2015. 05. 21. csütörtök 20:17
Nem hiszem, hogy normális gyermekkorod volt.
#4 veteran 2015. 05. 21. csütörtök 09:13
Akinek ez kel csinálja.
#3 A57L 2015. 05. 21. csütörtök 05:13
Nekem nem tetszett.
#2 erikfasza 2015. 05. 21. csütörtök 00:50
Egész jó! Rendesen bekeményedtem tőle...
#1 Törté-Net 2015. 05. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?