A+ A-

Van fontosabb a controllingnál

Megint egy őszi reggel. Attól függetlenül hogy már csak a szakdolgozat bírálata és az államvizsga van hátra még mindig nehéz szívvel szedem a lábaim a parkban ilyenkor. Kicsit sem érzem hogy egyre kevesebb súly van a hátamon, pedig nincs több vizsga, nincs több ZH sőt, még csak konzultációra sincs szükség a szakdolival kapcsolatban. Az elmúlt több mint 3 év egyetemi tanulmányai alatt lényegében minden reggelemet egy minimum 3 km-es futással kezdem, talán megszokásból érzem nehéznek az évkezdetet. Pedig élveznem kellene hogy semmi dolgom... Igyekszem elterelni a gondolataimat a suliról és nyomok egy gombot a lejátszómon.
Ez túl lassú. Ez túl gyors. Ennek semmi mondanivalója. Ennek túl mélyenszántó a mondanivalója. Ezzz ... Ezt nem is szeretem. Azt hiszem új számokat kellene feltöltenem. Állj, megvan, Irie Maffia. Ha már az ő koncertjük lesz este azt hiszem ildomos meghallgatnom őket futás közben. Persze mire megtaláltam pont elfogy az út alattam és a koli kapujában találom magam.
- Szia Réka, nem gondolod hogy már épp elég kerek a feneked e-nélkül is?
Tahó... ez a portás azóta nem száll le rólam mióta beköltöztem. Szakállas középkorú kissé telt férfi akivel érdemes jóban lenni ha valakit fel akar vinni magával az ember.
- Szia Norbi, még kicsit dolgozom rajta de köszönöm a bókot!
Úristen milyen elviselhetetlen vagyok ma, pedig ritka hogy rossz a kedvem és még mindig nem értem mi a baj, de Ági a szobánkban igyekszik jobb kedvre deríteni:
- Na Rékuci mennyire várod már a lovagod előadását?
Tényleg. Egy Phd-s előadására megyek mert megígértem és baromi unalmas lesz. Ja és kellemetlen is a múlt héten részegen megtörtént csók miatt a kollégium nyitó buliján. Még mindig nem értem hogyan tudtam ennyit inni, csupa-csupa rám kicsit sem jellemző tulajdonság. Ráadásul egy Phd-sel...
- Figyu ez egy kicsit sem vicces, már mondtam hogy semmit sem érzek iránta csak szimplán hülye voltam...
- Aha gondolom valami izgalmas dologról beszéltetek előtte mint például aaa ... milyen hatás mond már ki!
- Akcelerátor hatás. A szakdolgozatomat a multinacionális cégek beruházásairól írom, kifejtve a beruházásnövekmények multiplikálta jövedelemnövekményt, ami hatással van a...
- Oké, oké kuss a nevem - vágott közbe
- Köszönöm.
Ezzel mindig le tudom rázni, egy kis makro ökonómia és máris megfutamodik. Na gyors zuhi és irány a nagy terem! Mikor becsukom magam után az ajtót mintha minden gondom elszállt volna, talán mert eszembe juttatták Tamást és az izgalmas beszélgetésünket a csók előtt. Természetesen nem a közgazdaságtan rejtelmeiről beszélgettem vele hisz van egy téma amibe még annál is jobban bele tudom élni magam és sokkal izgalmasabb a külső hallgatónak is. Rájöttem hogy imádok a szexről beszélgetni, valamiért beindít. Imádom mikor szavakba önthetem a vágyaimat és meghallgatják, ennél már csak a másik fél válasza az izgatóbb. Mire a gondolat végére érek már utolsó ruhadarabként esik le a bugyim a földre. Kicsit megnézem magam a tükörben és elégedetten mosolygok hogy meztelenül különösen jól áll a hátrakötött barna haj. Valamiért szeretek magamra nézni sport után és bár tudom hogy ritka az ilyesmi és másnak sosem mondanám; de elégedett vagyok a testemmel. A zuhany alatt teljesen felébredek és kitisztulnak a gondolataim, szeretek hosszasan tusolni de most nincs rá idő. Azért a legfontosabb pillanatokat igyekszem kiélvezni, kicsit beleborzongok mikor a melleimet bekenem tusfürdővel, ilyenkor mindig pornófilmekben látott jelenetek ugranak be. Jön egy srác és átkarol hátulról, megmarkolja a mellem, érzem a leheletét a nyakam belső felén és ahogy masszív farka a fenekemhez simul. Na tessék, mire észbe kapok már az egyik ujjam mellbimbómon a másik pedig szemérem ajkaim között. El fogsz késni kiscsaj, erre most nincs idő! Úgy kapkodtam magamra a ruhákat mintha csak rám nyitottak volna, hiszen mindjárt 8 óra.
- Naná hogy elkésünk... Miért fürdesz mindig ilyen sokáig?? - mondta Ági már a lépcsőn lefelé bosszúsan.
"Persze. A fürdés volt a gond."
Mire beértünk természetesen már ment az előadás, a bemutatkozó részen már régen túlléptek, ettől függetlenül a professzor Úr kedélyesen bemutat minket mind a 200 jelen lévőnek.
- Áh és engedjék meg hogy bemutassam Rékát és Ágit akik még egyetlen órámon sem jelentek meg időben, viszont rendkívül csinosak mint mindig. Bár számon kérhetném őket valamivel de sajnos például a hátul sétáló lány valószínűleg az ország idei legjobb szakdolgozatát már megírta a témájában.
- Jó reggelt tanár Úr és elnézést a késésért... - mondtuk szinte egyszerre, elkerülve a kínos tekinteteket.
- Semmi gond hölgyeim ennyi év után ez kijár maguknak, foglaljanak helyet! Ezzel egy időben pedig engedjék meg hogy rövid bevezetőmet követően bemutassam Önöknek egyetemünk egyik legtehetségesebb Phd hallgatóját aki ma megismerteti Önökkel a vállalati controlling minden fontos elemét, kérem üdvözöljék ... Tamást.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2015. 10. 29. csütörtök 09:41
Jól megírt történet.
#9 papi 2015. 03. 25. szerda 09:09
Nem rossz
#8 Pavlov 2015. 03. 25. szerda 00:45
Ej de jól meg van írva! 10p!
#7 tomi19 2015. 03. 24. kedd 09:55
Nagyon jó teljesen bele éltem magam tamás helyébe,nem férek a nadrágba 10 pont =D
#6 listike 2015. 03. 24. kedd 09:47
Nem nyerte el a tetszésem.
#5 Rinaldo 2015. 03. 24. kedd 08:36
Szuper jó.
#4 Andreas6 2015. 03. 24. kedd 08:05
Nagyon jó!
#3 deajk2008 2015. 03. 24. kedd 06:19
nekem mindig tetszenek az análos történetek 9p...folytasd
#2 A57L 2015. 03. 24. kedd 05:06
Jó történet.
#1 Törté-Net 2015. 03. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?