A+ A-

Amit megszelídítesz 2. rész

- Na, ne mondd! - kapott el végre, keze hajamba gabalyodott, ahogy magához rántott egy szenvedélyes csókra.
A következő pillanatban már maga alá gyűrt, fulladozón izgatta a nyelvem, számat, combomba markolt, ahogy igyekezett szétfeszíteni lábaimat. Levegő után kapkodtam, ahogy szája a nyakamra csúszott, csókolt, harapott, nyalt, úgy éreztem, fel akar falni és talán nem is tévedtem sokat.
- Talán telefonálj haza. - Szerettem volna egy kis időt nyerni, hogy összeszedjem magam.
- Hány óra? - morogta a bőrömbe, fel se nézett.
Kitekeredve igyekeztem rálátni az ágy melletti órára, nehézkesen ment, a matracba préselt.
- Háromnegyed kilenc - nyögtem, ahogy mélyen a szájába szívta az egyik mellbimbóm, a másikat pedig a tenyerével ingerelte.
- Dél előtt úgy sem várnak haza, nem szabadulsz most - vigyorodott el, miközben mindkét mellem markába szorította, amit imádtam.
- Nem lenne jobb, ha lezuhanyoznék? Izzadt vagyok, meg minden - a szó bennem rekedt és felnyögtem, ahogy a bimbókat megcsípte és egyre erősebben húzogatta. Édes fájdalom nyilallt az ölembe.
- Ó, nem, nem szöksz most meg! - Folytatta a csipkedést és én nyöszörögni kezdtem.
- Nem akarhatod máris! - próbáltam tiltakozni, mire ördögi mosoly jelent meg az arcán és lejjebb csúszott, a combjaim közé.
- Ne félj, készen állok majd, mire végeztem veled! - Mondata közben tekintete végigsiklott a testemen és kitárulkozó ölemen állapodott meg. Nézésétől megremegett a belsőm. Megragadta térdeimet és még széjjelebb nyitott. Puncim még lüktetett az előző menettől, nyaltak már ki, de sosem ilyenkor, amikor még ennyire érzékeny vagyok ott lent.
Visszatartottam a lélegzetem, ahogy lehajolt. Apró csókokat hintett a hasam alsó részére, nem rontott ajtóstól a házba. Közben mindkét combom cirógatta ujjbegyeivel, egyre közeledett és el is érte a puncim, pille könnyű érintésekkel izgatta nagyajkaimat, a csókok a vénuszdombomra vándoroltak, és addigra már javában sóhajtoztam, alig vártam, hogy megérintse a csiklóm, hogy belém merüljön. Nyelvének hegyével végigszántott a vájatomon, mire a testem megfeszült és megremegtem, képtelen voltam nyitva tartani a szemem, pedig fenséges látványt nyújtott, ahogy a lábam között ügyködött. Finom nyelvcsapásai csak tovább tüzeltek, remegtek a lábaim, egyre csak feszült bennem a vágy. Végre ajkai közé szívta a csiklóm.
- Ah, igen! - kiáltottam fel, és ránéztem, elégedetten morgott és még jobban szívott, finoman megharapta, erre a testem megfeszült. - Még, erősebben! Ne hagyd abba! - könyörögtem és ő követte az utasítást, éreztem fogait. A gyűrött lepedőt markoltam, fantasztikus érzés volt, altestem rángatózni kezdett, elnyúlt az orgazmusom, szorítottam combjaimmal és a dolog még tovább épült. Váratlanul két ujjal a hüvelyembe nyomult és én szétzuhantam tőle.
- Egy - hallottam karcos hangját és pillanatokig fel sem fogtam, mire értette.
- Szerinted nekem hányszor menne? - lihegtem kimerülten.
- Tudtommal, ahányszor csak akarom - ezzel a lucskos puncimban lévő két ujját kihúzta, majd gyorsan visszadugta. - Imádom, hogy ennyire nedves vagy és isteni finom.
Egy halvány mosolyra tellett csak, mert a bennem matató ujjak elterelték a figyelmem.
- Látszik, hogy van gyakorlatod - mormoltam.
- Inkább tehetség. - Előbukott nem csekély önbizalma. - Nem is gondolnád, milyen prűdek a lányok, eddig csak hármat sikerült rábeszélnem a nyalásra, előbb hajlandóak leszopni, ami szerintem érthetetlen.
- Hm… - Lassú ütemben ujjazott, kellemes volt. - Akkor ez valóban tehetség.
- Meg pornó - megint kajánul mosolygott, közben még egy ujj merült el bennem, így már sokkal jobban szétveszített, imádtam az érzést, csorgott a nedvem. - Ezt is szereted igaz? - Csak bólintottam, a csípőm mozgása már kezének döféseihez igazodott. - Bár megtalálnám a g pontodat!
- Így is nagyon jól csinálod - biztosítottam róla.
Az ujjazása gyorsult, nyögéseim hangosodtak, másik kezének hüvelykjével körözni kezdett a csiklóm körül, felkiáltottam, annyira érzékeny volt már.
- Nyomd rá! - lihegtem.
Puncim forrón lüktetett, a csiklóm sajgott, kéjes görcs markolt az alhasamba és ismét megfeszülve elélveztem. Izzadtan, bágyadtan hanyatlottam vissza az ágyra.
- Kettő.
Hallottam, hogy matat, kinyitottam a szemem, épp egy újabb gumit rakott fel magára. Eltakartam az arcom. Ezek után még meg akar dugni? Istenem! A legszörnyűbb, hogy alig tudtam kivárni!
Fölém hajolt, éreztem leheletét az arcomon, felnéztem, hogy mire vár. Megdöbbentett a gyengédség, vágy, törődés, amit kiolvastam szeméből, szakadozott sóhaj hagyott el, magamhoz rántottam, csókolóztunk, de elszakadt tőlem és a szemembe nézett, lenyúlt közénk, hogy helyére igazítsa a farkát. Amint megéreztem a hegyét magamban, lehunytam a szemem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 sunyilo 2019. 03. 9. szombat 15:35
Nagyon jó lett, bár szerintem benne van a folytatás lehetősége is, ha van kedved megírni...
#12 deajk2008 2018. 12. 27. csütörtök 11:31
Tetszik csak rövid lett... 8p
#11 sunyilo 2018. 11. 25. vasárnap 13:43
Nagyon tetszik, már sokadszor olvastam el...
#10 zoltan611230 2018. 10. 10. szerda 07:52
Folytasd..
#9 feherfabia 2018. 10. 6. szombat 07:59
Nekem tetszett!8P
#8 joe013 2018. 10. 5. péntek 21:55
igazából nem tartom jónak, még dolgozni kéne rajta de javítható
#7 cscsu50 2018. 10. 5. péntek 07:19
egészen jó
#6 A57L 2018. 10. 5. péntek 03:33
Kemény szex,egy jó történettel.
#5 szekely18 2018. 10. 4. csütörtök 23:10
Tetszik!
#4 veteran 2018. 10. 4. csütörtök 15:04
Tetszett.
#3 Andreas6 2018. 10. 4. csütörtök 12:08
A VOLT tanítványával, úgyhogy semmi gáz! Egyébként tetszett.
#2 sportyman (alttpg) 2018. 10. 4. csütörtök 11:56
Tetszik benne a csavar, hogy a tanárnő a tanítványával kefél.
#1 Törté-Net 2018. 10. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?