A+ A-

Lányommal Kenyában 3. rész

Másnap átaludtuk a napot. Már délután volt, amikor Ági ébresztett minket. Csak egy kis bikini volt rajta, amikor betoppant. Elmesélte, hogy a partról szökött meg a férjétől, aki nem vett észre semmit az éjszakai dolgokból, de Edit férje balhézik, hogy árulja el, merre volt és kivel. Beszélgettünk, miközben mi egymás után lezuhanyoztunk. Először Dórika, aztán én. Mikor visszamentem a szobába, láttam, hogy Ági Dórika meztelen testét simogatja, a melleit csókolgatja és a kislányom, kéjesen teszi szét a lábait, a puncijánál matató keze előtt. Ágin sem volt már semmi. Szép bronzbarna teste hozzásimult a lányomhoz.
- Na de lányok! Nem bírtok magatokkal? - kérdeztem egy kicsit meglepődve, bár átvillant rajtam, hogy mit műveltünk Ágival, egymással az éjjel.
- Ne haragudj, de annyira szép a lányod, és annyira üde, fiatal! Tudod, hogy én szeretem a lányokat is. És Dórikának sem volt kifogása, azt mondta, hogy ő is szokta csinálni a barátnőjével. - válaszolta és arcát Dórika lábaközé fúrva, nyalni kezdte a punciját. Az én kislányom kéjesen nyögdécselt, majd megfordulva, ő is nekiesett Ági puncijának.
Nem mondom, izgató volt a két lányt nézni, ahogy egymást nyalták, falták, ujjazták, de én mégiscsak jobban szerettem férfival csinálni. Néztem őket, közben a minibárból hideg sört ittam másnaposság ellen. Éreztem, ahogy az alkohol a fejembe száll én is megkívántam a szexet. Az éjszaka eseményei jutottak eszembe és éreztem, hogy benedvesedek. Finoman magamhoz nyúltam.
A lányok közben kielégítették egymást, és ők is sörözni kezdtek. A pasikról és a nagy kefélésekről dumálgattunk. Ági azt kérdezte, hogy máskor is szoktunk-e grupizni. Mondtam, hogy én régebben sokszor csináltam, de a lányommal együtt csak nemrég kezdtük, az ő fiújával és az én barátommal, négyesben. Pontosabban már a férjem is beszállt, és Dórika barátnője Rebeka is. Úgyhogy az utóbbi időben már néha hatosban szexelünk. Áginak ez nagyon tetszett. Elmesélte, hogy van egy nagyon klassz szeretője, egy fiatal, szépfarkú srác, akivel el szoktak járni bulizni és ha akarjuk mi is kipróbálhatjuk a társaságot, ha majd visszamegyünk Pestre. Dórikának persze egyből tetszett az ötlet, de bevallom nekem is. Felírtuk egymás telefonszámát és megdumáltuk, hogy ez ügyben keressük majd egymást otthon.
Aztán felvettük a fürdőruhánkat és lementünk a partra. Bekentük magunkat napolajjal és leheveredtünk a napozóágyakra. Dórikával kidumáltuk a tegnap éjjeli történéseket. A lányom teljesen be volt zsongva a nagy néger farkaktól, állandóan csak erről beszélt. Már én is teljesen felizgultam, úgyhogy elmentem úszni a tengerbe, hogy levezessem a feszültséget.
Nagyot úsztam, és amikor visszamentem, láttam, hogy Ági melléfeküdt a lányomnak és Obu előttük térdelve magyaráz valamit. Melléjük telepedtem és kérdeztem, hogy miről beszélgettek.
- A tegnapi buliról, és arról, hogy nagyon tetszünk a nagyfőnöknek. Szeretné megismételni, és elhozná a fiát is, ha benne vagyunk. - válaszolta Ági. - Mi hárman lányok és Obu lenne a harmadik pasi. A lányod benne van.
- Benne vagyok én is, bár még mindig sajog a fenekem! - feleltem.
- Az enyém is, de ilyen farkakat hol talál az ember? Ki kell használni a lehetőséget! - mosolygott Ági. - Nézd a lányodat, mit csinál!
Odanéztem és látom, hogy a kislányom titokban, Obu farkával játszik. A fiúnak totál erekciója volt! Így guggolva, a farka, majdnem a térdéig ért, bőven kilógott a fürdőnadrágjából. Dórika nem bírt magával. Az ágy takarásában odahajolt és megszopogatta a makkot. Obu riadtan körülnézett, de mivel elég messze voltak a napozóágyak egymástól, senki sem vett észre semmit. A fiú nagy nehézségek árán visszarakta a farkát a nadrágjába és távozott. Még visszaszólt, hogy akkor este tízkor az elnöki lakosztályban találkozunk.
Tovább napoztunk és kellemes izgalommal vártuk az estét.
Vacsora után le sem mentünk a bárba, hanem a szobánkban iszogattunk. Ági is megjelent, miután elaltatta a férjét. Whiskyt ittunk, mely pillanatok alatt a fejünkbe szállt és igen jó kedvünk lett. A néger pasik hatalmas fekete farkáról beszélgettünk, és hogy milyen eszméletlenül jó ezekkel baszni!
Tízkor aztán felmentünk az elnöki lakosztályba. A pasik már ott voltak. Kellemes félhomály és buja afrikai zene fogadott minket. A Főnök régi ismerősként széles mosollyal ölelgetett és fogdosott meg minket, aztán bemutatta a fiát Jimmyt. Lehetett 17-18 éves, de már magas, izmos, jóképű fiú volt. Kicsit tartózkodóan viselkedett, de a lányom rögtön lecsapott rá, félrehívta, és beszélgetni kezdtek. Obu egy tálcán hidegen harmatozó pezsgővel kínált minket. Mindenki elvett egy pohárral.
A lányom Jimmyvel táncolni kezdett és mi is csatlakoztunk. Engem Obu ölelt át és merev farkát a hasamnak nyomva ringatóztunk a zenére. Kellemes bizsergés futott át rajtam, amikor keze a popsimra csúszott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.57 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 11. 12. kedd 05:47
Nem rossz.
#6 tiborg 2013. 10. 6. vasárnap 09:39
Mas irotol mas izu pecsenye,de talalas jo!!!
#5 papi 2013. 10. 4. péntek 12:08
Kicsit kusza .
#4 Geridebrencen 2013. 10. 4. péntek 10:05
előzmény?
#3 veteran 2013. 10. 4. péntek 08:56
Kissé sok egyszerre.
#2 Rinaldo 2013. 10. 4. péntek 07:58
Megkapták a ribancok.
#1 Törté-Net 2013. 10. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?