A+ A-

Egy asszony az erotika kiállításon

38 éves asszony vagyok, magas nagydarab nő, hatalmas mellekkel. Férjem gazdag, mellette nem kellett dolgoznom se, jól éltünk. Az én dolgom gyakorlatilag a gyereknevelés, háztartás volt és az hogy jól nézzek ki. Torna, szolárium, spining a heti menetrend része volt. Így aránylag jól néztem ki, persze 110 - es melleim és magasságom miatt cseppet sem törékeny. Férjem értékelte is, ellátott minden jóval, szexuális életünk is aránylag tűrhető volt, bár az utóbbi időben eléggé megritkultak az együttlétek.
Aztán nemrég kiderült az oka is, egyszer olyankor mentem haza, mikor nem kellett volna és megláttam férjem a 20 éves cicababa titkárnőjével a mi hitvesi ágyunkban pucéran szeretkezni. Persze viták voltak, veszekedés, sírás, aztán a férjem megígérte többet nem lesz ilyen. És mellesleg megjegyezte, hogy ha akarok el is mehetek, de akkor rossz világ jön rám.
Ezen elgondolkoztam. Tulajdonképpen a férjem nélkül az életem reménytelen. Nem értek semmihez, pénzem semmi nincs. Egyszerűen rá vagyok szorulva. Kényelmes is lettem, hisz nem dolgozok, bejárónőm van, csak arra kell figyelnem hogy jól nézzek ki. De ahhoz is a férjem pénze kell. Vagyis megállapítottam, hogy a férjem nélkül, a pénze nélkül sehol se vagyok. Ebbe megnyugodtam, hisz ő is megígérte, hogy ez csak botlás volt. Gondoltam, mást is megcsal egyszer a férje, nem olyan tragédia. Aztán mikor éppen megnyugodtam volna, találkoztam egy férfival, aki a férjem cégébe dolgozik. Nem tudta hogy én ki vagyok és elmesélte milyen a cégvezető. A férjem. A titkárnő a szeretője, de több alkalmazottal is van kapcsolata, sőt alapfeltétel a jó pénzhez hogy a nő lefeküdjön vele. És szexpartikra jár külföldre a titkárnővel.
Na ezután akadtam ki. A férfi a barátnőm egy ismerőse volt, ő is hallott mindent. A férjem bőröndjében ráadásul egy bár belépőjét találtam meg, amit Interneten kinyomozva egy bécsi szexklubbal azonosítottam.
Válni akartam, de a barátnőm meggyőzött, hogy ne legyek hülye, mit csinálnák egyedül én az elkényeztetett úrinő. Mert ha belegondolok az vagyok. Barátnőm azt javasolta vagy éljek együtt a dologgal és használjam ki a pénz adta lehetőségeket vagy próbáljak saját talpra állni és utána váljak. Rájöttem hogy igaza van. A férjemnek nem szóltam semmit, nem gyanakodtam és mikor külföldi utakra ment mindent elhittem neki. Örült is neki és számolatlanul adta a pénzt nekem bármire kértem. Utáltam őt, de szükségem volt rá, így elhatároztam, amíg nem tudok saját lábra állni, maradok a jó feleség.
Mindig hűséges voltam hozzá. Aztán egyszer barátnőm, aki elég vérmes csaj volt, elhívott egy erotika kiállításra. Venni akart magának eszközöket, meg valami szexis ruhát. Elmentem vele. Egy sportcsarnokba volt az esemény, mindent lehetett venni és előadások voltak, pornószínészek dedikáltak. Éva sok pornófilmet nézett és mikor megtudta, hogy egy Joe művésznevű színész dedikál, abban az időben akart menni. Nekem mindegy volt.
Bevásárolt és dedikáltatott a férfival. A férfi egy 30 körüli magas, jóképű izmos pasi volt, Éva szerint hatalmas farokkal. Dedikálás után kis beszélgetést tartott a férfi egy kis teremben vagy 30 ember vette körül. Mindenről szó volt, vagy 8 - 10 nő is volt ott. Olyan kérdés is elhangzott, hogy nincs - e benne szeméremérzés, hogy meztelenül látják többen videón meg ezrek. Nevetett. Azt mondta bebizonyítja, hogy nincs abban semmi. Először is vannak nudista strandok, ahol mindenki pucér, mégse rohanják le egymást az emberek. Másodszor - és nevetett - figyeljenek. Felállt és a 30 ember előtt letolta nadrágját és megmutatta farkát. Mindenki nevetett, a lányok hujjogtak, Joe meg büszkén elrakta farkát. Én kissé lemerevedtem. Ekkora farkat még nem láttam életemben. Igaz kevés férfival voltam együtt, de ez a laza állapotban is nagy pénisz megbabonázott. Éva vigyorgott megdöbbenésemen: klassz mi? Én már láttam videón mereven is van vagy 25 centi.
Joe megkérdezte, mindenki látta a péniszét és most akkor mi van? Mi történik, semmi, nem olyan különleges dolog ez. És hozzátette, hogy bebizonyítsa mindenkinek, rögtönöz egy versenyt. Minden nő mutassa meg a mellét, a férfiak szavazzanak és a győztes kap tőle egy vibrátort és egy kazettát ajándékba. És mindenki meglátja nem szakad le az ég attól, hogy a mellét megnézik.
A javaslat nagy derültséget okozott, a férfiaknál egyértelműen tetszést aratott, a nőknél volt 1 - 2 aki húzódozott. Köztük én. Joe megjegyezte nem kötelező. Egyenként felmentek a nők a színpadra és levették felsőjüket, Éva is nevetve ment. Én is mentem bár pirultam. Mikor levettem melltartóm és blúzom, teljesen pirultam, de aztán láttam, hogy nem szakadt le az ég. Ott állt mind a 8 nő pucér mellekkel. A férfiak bámultak minket. Egy idő után elmúlt a szégyenérzetem és körülnéztem. Az én mellem volt a legnagyobb fölényesen és örömmel állapítottam meg, hogy keményen áll, mint a kisebbek. Meglepetésemre engem szavaztak meg győztesnek és Joe átadott egy videokazattát és egy dobozban egy vibrátort, mindenki megtapsolt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.54 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon54 2017. 10. 2. hétfő 10:14
Sikamikanak igazatadunk feleségemmel. 10 Pont.
#10 feherfabia 2016. 02. 27. szombat 05:59
Egész jó!
#9 szekely18 2015. 08. 19. szerda 18:04
Tetszet!
#8 A57L 2013. 07. 10. szerda 07:20
Nagyon jó.
#7 papi 2013. 05. 22. szerda 08:01
Élveztem.
#6 sikamika 2012. 07. 7. szombat 11:51
kár hogy évát senki nem baszta meg.vagy szopaták volna vagy valami smile amugy nagyon izgalmas smile
#5 tiborg 2010. 12. 16. csütörtök 06:58
Veracska, Vegre beertel!! Mar nem "melleim",Hanem "csocsom"!! Nomeg a braner!! Gratula.....
#4 Pavlov 2007. 03. 22. csütörtök 16:05
Nem volt olyan nagyon érdekes... Meg a sok gondolatjel nélküli prábeszéd is aztán....
#3 xxx 2007. 03. 21. szerda 15:31
Fasza!!!!!!!!! Nagyon tetszik!!!!!!!!!
#2 simiki 2007. 03. 21. szerda 12:27
egesz jo johet a folytatas
#1 Törté-Net 2007. 03. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?