A+ A-

A nagypapa nagyon gazdag 1. rész

A nagypapi nagyon gazdag. Ezt persze ovis koromtól is tudtam, mert mindig tőle kaptam a legszebb ajándékokat, neki köszönhettem, hogy nekem volt legnagyobb Barbie babás gyűjtemények és a legújabb iphone-om a suliba. Azt azonban, hogy a mit is jelent valójában, az, hogy valaki szinte bármit megkaphat a pénzéért, azt csak azután tudtam, meg hogy hozzáköltöztünk. Nem sokkal azután történt, hogy a cégünk csődbe ment és mi mindent elvesztettünk. Anyum eleinte tiltakozott, rengeteget ordibált apukámmal, ilyeneket mondott neki, hogy hülye köcsög meg béna fasz, de miután a házunkat is elárverezték mennünk kellett. Nem értettem, miért ellenzi annyira a költözést. Persze én is sajnáltam, hogy el kell válnom a legjobb barimtól, hogy egy idegen városba, országba kell költöznünk, de valahogy volt valami izgalmas is az egészbe. Egy nagy kaland kezdete. Az is igaz, hogy a muteron nehezen igazodtam ki. Mindig veszekedett mindenkivel, nem engedett el bulizni, ordibált, ha felvettem azokat a szép ruccikat, melyeket a nagypapitól kaptam … . Ezt a storyt el is mondom: a szülinapomra küldött egy csodaszép vörös ruhát, majd megkért, hogy mutassam meg neki chaten, hogy is áll rajtam. Épp körbefordultam, amikor anyám berontott, a falhoz vágta a lapimat, pofonvágott és azt ordibáltam, hogy nem vehetek fel ilyen kurvás göncöket. Jó, elismerem, elég kivágott volt az a rucci, de akkor sem kellett volna, úgy letépnie rólam. Meg aztán már én sem vagyok kis pisis. Persze már megint be volt rúgva. Az elmúlt évben egyre többször kaptam rajta, hogy eleinte egy boros, később már konyakos üveggel elvonul a szobájába.
Összepakoltuk hát mindenünket és elindultunk az Óperencián túlra a messzi a Németországba. Hallottam valahol azt a kifejezést, hogy kultúrsokk. Valami olyasfélét éreztem, amikor megláttam a kertvárosi villában elterülő hatalmas szobámat. Mi otthon sem számítottunk prolinak, de itt kápráztató volt a fényűzés. Napokban telt, míg rájöttem, hogy nem egy disneyis álomvilágba kerültem, hanem itt minden az enyém, az enyém lehet. Imádtam a szobámat, a csodálatos ruhákkal teli szekrényt, a pompás ékszerdoboz tartalmát, mely a fiókomba rejtve várta, hogy megtaláljam. Az új telómat, lapimat és minden olyan kis kütyüt, mi szebbé teszi egy csaj életét.
A házunk egyik fontos tartozéka volt Alexa egy kacsacsőrű, szilikon mellű „házvezetőnő”, aki a nagyapáméval egybenyíló szobában lakott. Apropó, a nagyapám, aki megkövetelte, hogy Dánielnek szólítsam, és tréfásan mindig megpaskolta a popsim ha kicsúszott a számon a bácsi szó. Igazából, és ezt így fura kimondani, de amikor megláttam őt apukám mellett az villant át az agyamon, hogy a kora ellenére sokkal jobban néz ki. Markáns arcú, magas, de kopasz pasi volt. Sugárzott belőle valamilyen erő, és amikor először átölelt kellemes melegség öntötte el a testemet, mint … mint amikor a kispárnámon lovagoltam. Nem értettem anyám miért viszolyog tőle. Alexának két dolgot is köszönhetek: király volt felpróbálni a pöpec új ruháimat, de így egy idő után szerettem volna, ha mások is megcsodálnak benne. Ő ajánlotta, hogy indítsak egy vlogot. Miután felraktam egy táncos videót a követőim száma exponenciálisan (nem tudom pontosan ez mit jelent, de olyan tudományosan hangzik) kezdett el növekedni. A másikat. … Hát azt egy kicsit szégyelltem eleinte, de megnyugtatott, hogy nincs abban semmi rossz. Zuhanyzás közben – mivel véletlenül nyitva maradt a szobája ajtaja – besettenkedtem és meglestem őket. Nem Alexára voltam kíváncsi (ő amúgy is olyan ruhákban járt, melyek nem sokat takartak) hanem Dánielre. Kellemesen csalódtam! Löttyedt, pocakos testre számítottam, tele undi hosszú szőrszálakkal, olyanra mellyel csak a pénze miatt szeretnek a nők. Ehelyett egy pompásan kidolgozott csodás izomzattal, megáldott hihetetlenül dekoratív arányos alak állt a kádban. Ahogy megfordult megláttam a fenekét. Ilyen segget egy görög szobrász sem faraghatott volna! A farka pedig szép nagy volt és szabályos kerek makkjával rendkívül izgatóan és látványoson mutatott Alexa ajkai között.
Egyedül voltunk otthon aznap este. Apám bent maradt dolgozni – előbb vagy utóbb ezt a rejtélyt is megoldom majd: amikor Dániel könyvelői állást kínált neki az egyik klubjába, először nagyon megörült, de másnap már irtó dühösen délelőtt hazajött. Veszekedtek egy sort, de végül visszament dolgozni és azóta alig jár haza. Anyám Alexával ment el valahová. A fürdőszobába mentem átöltözni. Ma megünnepeljük, hogy már egy hónapja laktok nálam – jelentette be nagyapán.
Kibújtam a sortból meg a Die Antwoord feliratú pólómból, és felvettem új ruhámat, amely igazán csinos volt (már ha az embernek nem bántja a szemét a rikító sárga-piros csíkos minta), csak egy kicsit szűkebb a kelleténél. Eldörzsöltem a bőrömön néhány cseppet Chloé Chloé parfümből, majd áthúztam a szájamat a Kate Moss féle vörös színű rúzzsal. Végül aprólékos gonddal feltűztem aranybarna hajamat, mert nemrég nagyapa nagyon megdicsérte ezt a frizurámat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.68 pont (113 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 A57L 2018. 01. 4. csütörtök 05:15
Jól megírt történet.9P
#14 Chuckesz 2017. 11. 14. kedd 01:13
Vajon a nagypapinak honnan van ennyi penze, es miert ideges a fater, hogy az oregnek kell meloznia? Vagy ez csak engem izgat... :P
#13 sunyilo 2017. 11. 11. szombat 12:53
Szerintem elsőrangú lett.
#12 sanyi0227 2017. 11. 10. péntek 14:34
Én sem szeretném ha itt abba hagynád.
#11 sportyman (alttpg) 2017. 11. 10. péntek 13:04
Mint gyakorló nagypapa sokra értékelem, bár én nem tudnám megtenni, maximum az unokám barátnőjével. Az incesztus tetszik, a családi vonal ilyen vonatkozásban nem annyira... Véleményem ellenére folytatást várok, hogy kiderüljön, az anyuci azért nem szereti a nagypapát, mert már ő is lovagolt és élvezkedett azon a hímtagon. Amikor ez kiderülne, további lehetőségek széles tárháza nyílna meg szex vonatkozásában: pl. nagyapa, anya, lánya szex, miközben az apa a bejáró/ házvezető nővel éli meg vágyait!
#10 vakon54 2017. 11. 10. péntek 12:29
Hevesnek teljesmértékben igazavan.
#9 zoltan611230 2017. 11. 10. péntek 08:37
Huuuu nagyon jó, nagyon szépen részletesen írja le....öröm olvasni...
#8 cscsu50 2017. 11. 10. péntek 08:10
folytasd
#7 listike 2017. 11. 10. péntek 07:53
Nagyon jó, írj folytatást.
#6 gyuri0926 2017. 11. 10. péntek 07:19
Nekem nem tetszett , pedig az incest nagyon tetszik , de ez valahogy nagyon mesterkéltre sikerült .
#5 deajk2008 2017. 11. 10. péntek 06:19
Nagyon felizgatott... 10p
#4 Andreas6 2017. 11. 10. péntek 06:14
Hát még ha nem hagytál volna benne annyi hibát!
#3 veteran 2017. 11. 10. péntek 04:45
Ez remek!!
#2 heves 2017. 11. 10. péntek 01:51
Ez nagyon izgató volt! Folytatást smile
#1 Törté-Net 2017. 11. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?