Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Egy monogámnak furcsa, ha félre baszik - hiszen ezért monogám- ha mégis félre kefél könnyen kifut a száján az a név , amit évek óta mond baszás közben. Addig egy napi szinten félre lépőnek nincs beidegződve egy név sem.
Jól értem, hogy a monogámnál nagyobb az esély a névtévesztésre? Ennek nem értem az okát. A mai történet megint ékes bizonyítéka kékég tökéletes eseményszövésének, jó fogalmazásának és érzéki leírásának. Köszönöm.
A név tévesztés azt jelzi, hogy ez "furcsa pár" nem sokáig lesz együtt. Az én felfogásom szerint ez az "elszólás" pontosan azt a nőt sérti, akit összetévesztett az anyjával.
Egy igazi nem monogám nőt, férfit az különböztet meg a monogámtól, hogy soha nem téveszt nevet.
Addig egy napi szinten félre lépőnek nincs beidegződve egy név sem.
Most már érted ?
Nem annyira komplikált ez.
A mai történet megint ékes bizonyítéka kékég tökéletes eseményszövésének, jó fogalmazásának és érzéki leírásának. Köszönöm.
Egy igazi nem monogám nőt, férfit az különböztet meg a monogámtól, hogy soha nem téveszt nevet.