A+ A-

Gabi és Gabi 1. rész

Amennyiben megüti az elvárt színvonalat, szívesen folytatom.
Szüleink vicces kedvükben lehettek születésünkkor, mert engem Gábornak, néhány perccel fiatalabb húgomat Gabriellának nevezték el. Így lettünk mi Gabik. Kiskorunkból rengeteg fénykép van, amiből kiderül, hogy legtöbbször egyforma ruhába öltöztettek minket. Húgomról 14 éves koráig egyetlen olyan kép sincs, ahol szoknyában lenne. Mintha tudatosan fiúsra nevelték volna. Ez meg is látszott a természetén. Együtt autóztunk, csatáztunk, fociztunk. A "lányos" dolgok kimaradtak gyermekkorunkból.
A nagy változás akkor következett be, amikor gimnáziumba kerültünk. Szinte egyik napról a másikra az addigi "öcsikémből" bombázó csaj lett. Gyakorlatilag még mindig az összetéveszthetőségig hasonlítottunk egymásra, csak a lassan-lassan kialakuló domborulataink kezdtek árulkodni különbözőségünkről.
Valahol itt siklott ki minden az addig megszokott mederből. Míg tesómért rajongtak a fiúk, engem szinte semmibe vettek a lányok. Ez nem is csoda, hiszen ami egy lánynál karcsúság, az egy fiúnál véznaság. Ugyan az a hang egy lánynál erotikus búgás, míg egy fiúnál szánalmas, buzis sipítozás. Ami egy lánynál a finomság jele, az egy fiúnál a gyengeségé. Gabit állandóan körbevették, körüludvarolták, míg nekem csak a régi, gyerekkori barátaim közül maradt meg néhány.
Így teltek az évek. Húgom állandóan bulizott, amíg én a tanulásba temetkeztem. Szerencsére a bensőséges jó viszony megmaradt közöttünk. Esténként átjártunk egymás szobájába és órákon át beszélgettünk. Én segítettem neki a tanulásban, ő pedig felhőtlenül csacsogott mindenféléről. Ezek az esték tették elviselhetővé számomra az életet.
16 éves korunkban, a családban is nagy változások történtek. Addig is jó körülmények között éltünk, de ekkor gyökeresen megváltozott minden. Apánkat kinevezték egy nagy cég vezetőjévé, ami azzal járt, hogy havonta egy hétig itthon volt, a többi időt Hollandiában töltötte. Anyánk pedig kereskedelmi igazgató lett, ami szintén rengeteg munkával és távolléttel járt. Szinte napokig nem is láttuk egymást. Amikor véletlenül összefutottak, akkor is csak a fojtott hangú veszekedés szűrődött fel a nappaliból. Inkább volt ez gazdasági érdekközösség, mint házasság.
A legnagyobb baj az volt, hogy a régi házunkból el kellett költöznünk egy "rangunknak megfelelő" budai villába. Hiába volt kertész által gondozott kert, medence, bejárónő, nevelőnő, hiszen a költözéssel elszakadtam a még meglévő néhány barátomtól is. Úgy éreztem, luxus börtönbe kerültem.
Szüleink anyagilag megadtak mindent - gondolom ezzel akarták kompenzálni távollétüket - de ez nem pótolta a szeretetet. Nekem már csak az esti összebújások maradtak Gabival. Egész nap csak ez tartott életben. Letudtam a sulit, megettem amit elém tettek, tanultam és vártam az estét. Egy nap megdöbbenve vettem észre magamon, hogy úgy viselkedem, mint egy szerelmes. Amikor tesóm nem volt itthon, egyre többet mentem a szobájába, belebújtam az ágyába, magamhoz öleltem a pizsamáját. Egyszerre volt bűntudatom és örömöm. Irigyeltem húgom sikereit, miközben én is olyan sikeres szerettem volna lenni, mint ő. Tudtam, hogy sokat pasizik, már régen nem szűz. Én bezzeg még...
Egyik hétvégén teljesen egyedül maradtam. Gabi elment egy osztálytársa bulijába, amit a vidéki házukban tartottak. Apám Hollandiában, anyám meg "üzleti tárgyaláson" Rómában.
A bejárónő nyolc körül elköszönt és a bezáródó garázskapu hangos csattanása ráébresztett magányomra. Úgy éreztem, mindenki elhagyott. Elsősorban a húgomra voltam mérges. Lementem a nappaliba, kinyitottam a bárszekrényt és inni kezdtem. Ahelyett, hogy lecsillapodtam volna, egyre dühösebb lettem. Próbáltam magam lehűteni, ezért elmentem zuhanyozni. Ekkor láttam meg a fürdőszobában tesóm levetett, szétdobált cuccait, amiket Margit néni már nem pakolt el. A ruhakupac tetején hevert egy kis selymes, csipkés bugyi. Néztem, majd öntudatlanuk is kézbevettem és megszagoltam. Ekkor elöntötte az agyamat a lila köd. Bosszút akartam állni Gabin, megalázni, megbüntetni. Rohadt kurva! Fasz kell, ahelyett, hogy velem lennél? Megkapod tőlem is!
Miközben beszívtam a nemrég levetett fehérnemű bódító illatát, magamhoz nyúltam.
Természetesen máskor is maszturbáltam már, de még soha nem volt ilyem erőteljes merevedésem. Annyira feszített és lüktetett, hogy már szinte fájt. Alig néhány kemény húzás után éreztem, elmegyek. Gyorsan ráborítottam izzó makkom végére a tesóm bugyiját és telelőttem magommal. Már az első löketekkel teljesen eláztattam, de csak jött és jött tovább, beterítve a földön heverő ruhákat. Percek teltek el, mire kicsit lenyugodtam. Körbenéztem, de érdekes módon egyáltalán nem éreztem szégyent, csak azt, hogy még-még-még!
Vágytam arra, hogy a "meggyalázott" ruhákat a testemen érezzem. Elsőként a teljesen átázott tangát húztam fel. Majd szépen sorban a combfixes harisnyát, a melltartót, a blúzt, végül a cseppnyi szoknyába is belebújtam. Úgy éreztem, megtaláltam, amire tudat alatt, már évek óta vágytam. Én is olyan szép lettem, mint Gabi.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 papi
2014. 02. 23. vasárnap 09:51
Tök jó Válaszolok rá!
#10 A57L
2014. 02. 21. péntek 04:53
Nem rossz. Válaszolok rá!
#9 robertinyo
2013. 10. 29. kedd 16:33
Tetszett,de ez így kevés.
A trans irány szerintem is elég jó folytatás lehetne. Válaszolok rá!
#8 Kerpeten
2013. 08. 6. kedd 10:25
Nekem is tetszet , és szerintem is inkább családiba forduljon mint homoba. 8p. Válaszolok rá!
#7 xpetix
2013. 01. 29. kedd 15:20
Nyolc pont, megelőlegezve egy jó folytatást! Válaszolok rá!
#6 cervelo
2012. 08. 10. péntek 17:42
Ez így kevés. Válaszolok rá!
#5 sztbali
2011. 12. 7. szerda 18:24
Bizarrnak tényleg jó, de a folytatás csak homoval rontható el. Lehet tovább bizarr vagy átfordulhat családiba is. Ami a kategóriát illeti. Nálam 8 pont. Válaszolok rá!
#4 mrgaben
2011. 12. 7. szerda 15:06
Nekem tetszik szívesen olvasnám a fojtatást!!! Válaszolok rá!
#3 tiborg
2011. 12. 7. szerda 00:46
Bizarr kezdetnek elfogadhato,csak felek, hogy homo folytatasa lesz. trans folytatas erdekesse teheti.
A szofuzes, helyesiras OK. Válaszolok rá!
#2 joozsi
2011. 12. 7. szerda 00:40
Folytasd! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2011. 12. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!