A+ A-

Ebédidő

Reggel együtt megyünk munkába. Ülsz az autóban, ülünk a dugóban. Simogatod az arcom, a lábad közzé húzod a kezem. Ki kellene mutatnom, mennyire szeretlek, mennyire kívánlak, de nem megy. Lehúzod a cipzáram.
- Ne csináld, viselkedj.
- Kívánlak.
- Ott vagyok minden este veled szemben, bármikor átmehetek.
Furán mosolyogsz. Későn jössz, látom minden este. Bemész a lakásodba és nem jössz ki. Tudod, hogy ott vagyok, karnyújtásnyira. Titkod van, de nem firtatom.
Ebédelni együtt megyünk. Sokan vannak a liftben, ebéd idő van. A földszinten kiszállnak én is készülök. Visszatartasz. Fura mosollyal megnyomod a mínusz három szint gombját. Csodálkozva nézek rád. Ne szólsz semmit, csak keményen megmarkolod a farkamat a nadrágomban.
Lent csend van. Autó alig. Vagy jártál már itt valakivel, vagy előre kinézted a helyet, mert magabiztosan vezetsz egy távoli zugba.
Mikor odaérünk, megfordulsz. Szemembe nézel és felhúzod a szoknyádat. Letolod a bugyidat és megmutatod a nemi szervedet. Belenyúlsz az ujjaddal és maszturbálni kezdesz. Elkaplak és fogdosni kezdelek.
- Bánj velem durván. Csinálj amit akarsz.
- Megdughatom a segged?
- Azt nem, de bármi mást igen.
Arccal a falnak támasztlak. Hátulról dugom az ujjamat a nedves hüvelyedbe. Finoman tágítom és egyik ujjamat a másik után begyömöszölöm. Durva vagyok, időnként rádcsapok. Nem szólsz semmit, csak zihálsz. Beletelik vagy tíz percbe, míg elélvezel. Nem hagyom abba, még sokáig durván mozgatom benne, időnként megszorítom és meghúzom a méhedet. Nem bírod, lassan letérdelsz. Sírsz és átöleled a lábamat.
- Szeretlek, nagyon.
- Nem hiszek neked.
- Tégy velem amit akarsz, használj amire csak akarsz.
Eltollak magamtól. Térden állsz, zilált vagy. Leköplek és pofon ütlek. Tűröd, le sem törlöd a lecsorgó köpést.
- Meg foglak szopatni. Vetkőzz meztelenre.
- Itt?
- Igen. Te hoztál ide, biztosan tudod, hogy ez egy biztonságos hely
Nézem, amint lassan levetkőzöl. Úgy nézlek, hogy megalázzalak ezzel a nézéssel.
Meztelen vagy. Rádparancsolok, hogy tedd szét a lábad. Körbejárlak. Parancs nélkül tudod, hogy milyen pózt vegyél fel. Előrehajolsz, kezed a fejedre teszed. Nem először csinálod, látszik.
Lenyomom a fejed, térdre esel. A farkam a szádba nyomom, mohón szopni kezded. A kezed a tarkódon. Szopatlak. Fuldokolsz, csorog a nyálad a melledre, végig a hasadon és a betonon kis tócsába gyűl. Beleköpök a szádba. Szemed se rezzen. Kézzel csinálom az arcod előtt, szád nyitva. Nézel, időnként mosolyogsz. Az utolsó pillanatban a szádba nyomom, le a torkodig és a torkodban élvezek el. Megmeredsz, furcsa rángás indul el a felsőtesteden. Mohón nyeled a nedűt és szép gyengéden szopogatod.
- Szeretnék a szádba pisilni. Mehet?
Csak bólintasz, a farkam továbbra is a szádban, kezed a tarkódon. Lassan engedem a szádba, de nem tudok uralkodni. Nyeled, ameddig tudod, aztán elkapod a fejed és a sugár az arcodba csapódik. Folyik rajtad és összekeveredik a nyáladdal, lent a földön lévő tócsában.
- Büdös vagy. Most mi lesz?
- Felmegyünk a harmadikra. Azt még nem használják. Nálam a kulcs, a konyhában megmosdok.
- Ezt előre eltervezted? Csináltad már?
- Mit gondolsz?
- Kurva vagy.
- Az vagyok, akinek tartasz.
-A hercegnőm vagy.
A konyhában nincs víz, a WC-ben viszont igen.
- Csináltad már WC-ben?
- Sokszor.
- Csinálnád velem is?
- Mit akarsz velem csinálni?
- Mások mit csináltak?
- Jobb azt neked nem tudni. Van fantáziád, találd ki.
- Nem mesélsz? Szeretem, amikor mesélsz, főként azokról a dolgokról, amit Olaszországban tettek veled.
- Az már régen volt. Akkor más voltam, mint most.
- Vetkőzz és ülj le a kagylóra.
Levetkőzöl és leülsz. Szopatlak. Türelmesen tűröd. Aztán letérdeltetlek , arccal a kagyló felé és a fejed belenyomom.
- Nem dughatsz seggbe.
- Nem is. Csak megbaszlak.
A fejed a kagylóban és hátulról beléd hatolok. Nagyon nedves vagy, egy kicsit csípős a váladékod .Ettől lelohadok, de a vágy nem. Fogom a WC kefét.
- Belédduggom a WC kefét.
Sóhajtasz és a hátad meggörnyed. A kefe nyelét dugom beléd és durván mozgatom. Zihálni kezdesz, fáj. Erősen benyomom, ameddig csak lehetsz. Sikítasz, de nem próbálsz szabadulni. Kihúzom és megfordítom a kefét. Tudod, mi fog következni, beleborzongsz. Feldugom. Nagyon fáj neked, felemeled a fejed. Visszanyomom. Megfordítlak és felállítlak. Arcodon közöny és fájdalom. A kefe benned van, a tüskék erősen tartják. Felállok a kagylóra.
- Gyere ide és szopjál, kurva.
Engedelmeskedsz. Szopsz, hátratett kézzel. Nem mozgok, nem segítek. Megint a torkodba élvezek és szinte azonnal pisilni is kezdek. Nem bírod nyelni, az arcodra pisilek. Bele a szemedbe, a hajadra. Fintorogsz, prüszkölsz, de nem mozdulsz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.11 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2015. 01. 28. szerda 08:04
Undorító.
#9 A57L 2014. 02. 23. vasárnap 10:48
Elmegy.
#8 papi 2013. 06. 30. vasárnap 09:36
Ez nagyon durva.
#7 Zoli bácsi 2009. 10. 17. szombat 19:40
Kedves Enri Biaggi!
Bevallom, nem szeretem annyira a bizarr kategóriát csak kíváncsi voltam írásaidra miután Toszkán bár felkerült a fórum terítékére. Elolvasva az előző munkádat és ezt meggyőztél, hogy beteg vagy. De nem kritizálni szeretném írásod, és személyed, mert ebbe a kategóriába önként léptem be. Pontozáshoz nem tudok viszonyítani csak az előző munkádhoz, amihez képest ez egy kicsit lágyabbra sikerült. Egy biztos fedi a valóságot, hogy bizarr történet és kategóriájában nálam a Toszkán bár után ez jön.
#6 Brigádos 2008. 11. 29. szombat 23:31
Ez nem bizarr, hanem bűntett. Kíváncsi lennék, fordított esetben, hogy ordibálna az "erősebbik nem"?
#5 kati 2008. 09. 22. hétfő 15:46
kicsit durva ,a wc kefét semmi pénzért nem vállalnám,és a kakit is csak tartós érzelmi párkapcsolatban,de azért kicsit izgató történet
#4 Ede 2008. 01. 10. csütörtök 20:42
Tényleg durva, nekem sem tetszik, de a kategóriája bizarr és ez kétségtelenül az, így nem szólhatunk egy szót sem.
#3 pesti pár 2008. 01. 6. vasárnap 04:31
Beteg... Undorító... Akinek tetszik, élvezze nyugodtan. De írjátok oda az elejére, hogy sado-mazo, kaki-pisi, stb., hogy aki az ilyet nem kedveli, ne kezdje el az olvasasat... Kösz
#2 Asura 2008. 01. 4. péntek 07:55
Méltó az előző részhez, remélem, nem hagyod abba történetet.
#1 Törté-Net 2008. 01. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?