A+ A-

Melinda születésnapja

Figyelem! Nagyon bizarr történet, mindenki csak a saját felelősségére olvassa tovább!
Kislánynak látszott még, de 17 éves korára a mellei már kezdtek nőni.
- Boldog szülinapot, Melinda! - szólt reggel Theresa, az anyja.
- Boldog szülinapot - mondta George is, tizennyolc éves, hermafrodita bátyja.
- Mit kérsz a születésnapodra?
- Érezni akarom, ahogy George belém dugja a nagy kemény farkát és spriccel a puncimba.
Theresa vállat vont:
- Csak tőled függ.
- Ó, szupiii - kiáltotta a kislány és villámgyorsan kezdte lehúzni magáról a ruhát. Megmarkolva a tolószék karfáját, izmos karjaival felemelte csonka testét. Hagyta, hogy feneke ide-oda lengjen. Rövid, kerek csonkok voltak a lábai helyén.
Anyja és bátyja már így született, őt kényszeramputációra ítélte a bíróság.
Anyjának hiányzott minkét lába, a jobb majdnem tőből, a bal combközéptől, bal karján könyök alatt volt egy rövid csonk. Bátyjának a lábai hiányoztak. Kárpótlásul, a természet szép nagy farokkal, gyönyörű mellekkel és puncival ajándékozta meg. Teste szőrtelen maradt tizenöt éves korára is. Nagy, kemény faszától eltekintve vonzó nő volt.
Anyja és bátyja élvezettel nézték Melindát. Ő is rögtön nedves lett, ahogy meglátta anyja duzzadó melleit és csonkjait, melyeket alig takart a hálóing. Különösen anyja karcsonkja izgatta fel. Theresa ezzel szokta simogatni. Néha már be is dugta szűk vaginájába.
Melinda nézte anyja arcát, ahogy az rámeredt. Theresa szeme falta lánya lengő fenekének, mozgó csonkjainak látványát. A Melinda combjából megmaradt izmok ide-oda mozgatták a rövid csontot a selymes bőr alatt.
- Gyerünk - mondta Melinda - simogass meg! Tudom, hogy szeretnéd, és tudod, hogy én is akarom. Nagyon jó érzés, amikor a puncim körül simogatsz. Úgysem jók a csonkjaim semmire, csak hogy élvezzek. Látod, hiába próbálom összezárni, hogy ne férj a puncikámhoz, nem megy. A doki azt mondta így nagyobbakat élvezek.
- Gyere édes, szólt Theresa, közelebb gurítva tolószékét Melindáéhoz. Élvezem, ha simogathatlak. Kicsit te is segíthetnél rajtam, annyira feszülnek a melleim a sok tejtől. Megtennéd, hogy egy kicsit szopizol a melleimből?
Ezzel kinyújtotta csonka karját, simogatni kezdte Melindát, aki hangosan felnyögött, mert anyu keze többször is szeméremajkaira tévedt. Sőt a csonk puha vége egyenesen a csiklóját kereste, ami már jó nedves volt. Theresa jobb kezével simogatni kezdte Melinda melleit. Közelebb hajolt és szájon csókolta a kislányt. Melinda remegett, nyögött. Gerince meghajolt, szája kinyílt, csípője vergődött a levegőben. Kisvártatva sikoltozva élvezni kezdett, majd tehetetlenül esett az ülésre, ahol még sokáig lihegett és rázkódott.
- Hé, nem ér engem kihagyni - szólt rájuk George.
- Gyere te is - felelt Theresa.
Közben karcsonkjával felemelte és Melinda szájába tette a mellbimbóját. Melinda rávetette magát a kemény mellre, két tenyerébe fogta, teljes erővel szívta a meleg tejet. Emlékezett még arra a boldog érzésre, amikor anyu rendszeresen szoptatta. A mellbimbó még most is betöltötte a száját. Theresa ellazult, ahogy csökkent mellében a nyomás. Melinda is megérezte, milyen jó érzés ez anyunak. Theresa simogatta és húzta közelebb a fejét, míg Melinda nyelve játszani kezdett a mellbimbójával. Fogaival finoman harapdálta a nagy bimbót.
Theresa lábcsonkjai szétnyíltak, érezte, hogy mindketten kezdenek ismét felizgulni. Igyekeztek, amennyire a két tolószék engedte, közelebb bújni egymáshoz. Melinda átnyúlt anyja csonkjai közé, miközben folyamatosan szopott. Simogatni kezdte anyja szőrtelen, nedves pináját.
- Jó ez neked anyu? Jól csinálom? Te is azt érzed ilyenkor, amit én?
- Jaj, kicsim, persze, hogy jó, nagyon jó, nehogy abbahagyd.
- Közben foglalkozhatnál Georgeal is.
George melléjük ért tolókocsiján. A két nő nagyon felizgatta. Farka és mellbimbói keményen meredeztek, pinája nedves volt. Jobb kezével a farkát, baljával a jobb mellét markolászta izgalmában. Le nem vette volna a szemét a két nőről. Érezhető volt, hogy pillanatokon belül lespricceli őket forró spermájával.
- Állj le drágám, majd inkább én, szólt rá Theresa. Szeretnéd, ha anyu kiverné a farkadat?
- Sokkal jobban szeretném bedugni a puncidba.
- Látod, hogy most nem tudok megmozdulni. Melinda olyan édesen szopja a mellem, és a keze is olyan ügyesen dolgozik a puncimban. Ohhh Melinda édes, olyan jóóóóóó, mmmmm, rögtön élvezni fogok.
- Én mit csináljak Melinda?
- Szopogasd a másik mellét, és simogasd a csonkjait.
- OK! De utána nagyon meg foglak dugni anyuci.
- Jó drágám, édesem, persze. Ahhhhh, istenem, de jó ez. Most jön, most, csináld még, csináld, aagggggggghhhhhhhhh, mooooost ééééélveeeezeeeekkkkk. Ahhhhhhgggggáááááááááá....
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.85 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 03. 27. csütörtök 08:47
Ez tényleg beteges
#7 A57L 2014. 02. 18. kedd 04:49
Nem rossz.
#6 v-ir-a 2012. 09. 16. vasárnap 00:04
én csak beleolvastam 1-1 sort...hát aki ezt írta az nagyon be volt állva, nem tudom mit szívott, de hagyja abba...nem lesz jó vége...
#5 sboy 2012. 09. 14. péntek 14:33
De legalább vesződött az illusztrációval nyes
#4 Shavo 2012. 09. 14. péntek 09:31
Szerintem, akinek nem tetszik ne olvassa. El se kezdtem olvasni csak a hozzá szólásokra voltam kíváncsi.
#3 cervelo 2012. 09. 14. péntek 08:16
Nagyon beteg.
#2 genius33 2012. 09. 14. péntek 07:52
Mocskosul perverz de helyenként még izgató is smile Nekem félig meddig tetszett smile
#1 Törté-Net 2012. 09. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?