Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Volt egy ilyen érzésem az olvasás közben. És elnézést a hosszú kommentért, de nekem nem kenyerem a két-három szó, vagy egy rövid mondat. Annyiért neki sem látok írni. Vagy van véleményem, vagy nincs. Ha van, akkor azt leírom, és meg is indokolom. Jól láttam a felénél a vége sejtetését? Nem írom ide mit gondolok, mert nem akarok poénlelövő lenni. Csak jelezd, jól vettem észre, jól gondolom.
Kedves sportyman! Ritkán szólok hozzá, leginkább csak kommentekre reflektálok. Ez a történet megfogott. Lehetne önéletrajzi mű is, talán vannak is benne ilyen elemek. Szépen felépítve, végigvezetve. Egyik mondat megágyaz a másiknak, és így folytatódik a végéig, igazán olvasmányosan, lebilincselően. Tetszett az is, hogy nem írod le sehol részletesen a szeretkezést, inkább a hangulatát kapjuk meg, az érzéseket. A felénél csendes titokban ott van ennek a résznek a vége, mert biztos vagyok benne, hogy folytatod, és abban is mi fog kiderülni. Majdnem kifogástalan, igazán lebilincselő írás. Csak gratulálni tudok. Nem akarlak ilyen dícséretek után bántani, de a "majdnem"-re, okára felhívnám a figyelmed. Ha végig a főhős szemével látjuk a történetet, akkor még egy félmondat erejéig se lépj ki ebből, mert zavaró lesz, főleg úgy, hogy visszatérsz a mondatban az eredeti látásmódhoz. "A kis Marcsi ott járt-kelt, de nem szólt. Talán, sőt biztos látta őket, ellenőrizte, talán meg is nézte titkon, hogyan bújunk össze egy szeretkezésre. " Ugye, hogy ezt szóvá tettem, nincs harag?
Jól láttam a felénél a vége sejtetését? Nem írom ide mit gondolok, mert nem akarok poénlelövő lenni. Csak jelezd, jól vettem észre, jól gondolom.
"Álmoska5"
"A kis Marcsi ott járt-kelt, de nem szólt. Talán, sőt biztos látta őket, ellenőrizte, talán meg is nézte titkon, hogyan bújunk össze egy szeretkezésre. "
Ugye, hogy ezt szóvá tettem, nincs harag?