A+ A-

Tanuló tábor helyett 2. rész

Reggel mind együtt reggeliztünk. Zoli, Karesz és Kriszta elmentek megvásárolni az alkatrészt. Anyám félrehívott és mondta mondjam azt apámnak, elmegyünk sétálni, megnézzük a települést. Amikor viszont kiléptünk az ajtón, a pincéhez mentünk, elmondta megbeszélték Ferivel, hogy itt találkoznak. Arra kért, hogy lassan osonjak ki és addig menjek el valahová. Csodálkoztam rajta, hogy a tegnap este nem volt elég, de mivel megígértem anyámnak, hogy segítek nem ellenkeztem. Már épp készültem kimenni, amikor beszélgetésre lettünk figyelmesek. Apám hangját hallottuk, anyám megijedt, és a pincében lévő nagy szekrénybe lépett be. Régi volt már, viszont elég nagy, engem is behúzott magával, és épp csak bezártuk az ajtót Kati lépett be apámmal. Kati hangjában hallatszott a kacérság, de közben adta a megdöbbentet, amiért itt kötöttek ki apámmal.
Apám magához húzta és megfogta a melleit. Anyámra néztem, aki bár meg volt döbbenve, de mérges is volt. Már épp ki akart lépni és valamiképp lebuktatni őket, Feri lépett be, aki meglepte a párocskát. Apám továbbra sem fogta vissza magát, fogdosta Kati melleit, és próbálta kihámozni a felsőből. Feri már épp kifordult a pincéből, amikor Kati utána szólt, hogy ne siessen el. Apám leáll és kissé meglepődött, de Kati azonnal jelezte nem lenne ellenére, ha ketten foglalkoznának vele. A régi szekrényen lévő réseken simán kiláttunk, viszont mivel sötétebb részén volt a pincének elméletileg, ha nem figyeltek nagyon ők nem kellett lássanak minket. Nagyon sajnáltam, hogy nincs nálam a gopro amit terveztem már a tegnapi nap után is, hogy magamnál tartok inkább, de sajna most sem tettem a zsebembe. Apám leült a matracra letolta a gatyáját, és Kati elkezdte szopni. Feri közben lehámozta Kati szoknyáját, és a letérdepelve hátulról elkezdte kinyalni. Kati szabályosan felfalta apám farkát, aki közben a kezével a melleket gyúrta. Feri közben felállt és kigombolva nadrágját, szerszámát elkezdte betolni Katiba.
Kati elég hangoson sikított, valószínűleg nem volt még kellőképp nedves, de Feri nem állt le. Amikor lassan behatolt mozogni kezdett, erre Kati még hangosabban nyöszörgött. Én közben teljesen kemény lettem, és úgy gondoltam a helyzet ellenére muszáj könnyítenem magamon. Anyám rám nézett, amikor elkezdtem kigombolni a nadrágomat és figyelte, ahogy magamhoz nyúlok. Nem kellett sok el is mentem, nem igazán zavartattam magam, hogy anyám végignézte. Közben pózt váltottak a matracon. Feri farkáról Kati leszállt és bele ült apámba. Mondanom sem kell, csak úgy elnyelte apám kisebb farkát Kati hatalmasra tágult pinája. Kati hátulról ült apámon elé lépett Feri és a farkát Kati szájához helyezte, közben egyre gyorsabban mozgott apám farkán. Apám jelezte Katinak, hogy hamarosan elmegy, de ez Katit nem zavarta. Miután megtöltötte a puncit, ő felállt és lefeküdt, mert ő még korántsem végzett. Feri hatolt be, most már könnyebben, és most egyre gyorsabban mozgott Katin. Elkezdett nyögdécselni és kérte Ferit ne lassítson. Apám közben csak feküdt mellettük és nézte a műsort. Kati elkezdte egyre gyorsabban venni a levegőt, és egyre hangosabban élvezett. Apám próbálta csitítani, mert gondolom nem szerette volna, ha mi meghalljuk. Nem fogta vissza magát, és a nagy farok intenzív erejétől és mozgásától egyre nagyobbakat élvezett. Feri nem lassított, Kati szabályosan sikított, apám az ajtón kinézve próbált figyelni. Feri is megtöltötte Katit, aki teljesen kimerülve feküdt a matracon. Miután a két férfi megtörölközött és felöltözött felsegítették Katit, felöltöztették, mert teljesen el volt ernyedve. Anyám nagyon csalódott lehetett, mert ahelyett, hogy ezen a matracon ő lett volna kielégítve, most végig kellett néznie, ahogy a két féri, mást tesz boldoggá. Miután tiszta volt a levegő előjöttünk. Anyámnak egy szava sem volt, kimentünk és miután tettünk egy kört a ház körül a főbejáratunk visszajöttünk. Apám és Feri a grillt készítette elő, és apám érdeklődően kérdezte, mi szépet láttunk. Anyámnak nem volt a legjobb kedve, próbált valami sablonos választ adni, én is tereltem.
Feri kérdően és furán nézett anyámra, mert hát másképp alakult a randevú, mint azt eltervezték. Anyám bement a házba, én még pár szót váltottam apámékkal, de gondoltam inkább én is bent hallgatom meg a folytatást. Anyám bement a Katiék szobájába. A szomszéd szobába mentem be, és mivel nem voltak túl vastagak a falak, simán hallottam miről beszélnek. Anyám épp számon akarta kérni Katit, hogy mit tett az előbb, de Kati azonnal le leplezte, hogy látta tegnap este, és nem igazán foglalkozik azzal mit gondol. Anyámat elkezdett zokogni, és magyarázkodni próbált. Kati elmondta, teljesen megérti, ha Feri beindítja. Nem semmi amit vele át lehet élni, és apám hozzá képest nem sokat ad. Erre anyám tovább próbált mentegetőzni, hogy neki mégis elég lenne apám, de apámat is csak Kati érdekli. Kati most már vigasztalni próbálta, és bátorította legyen rámenősebb, csavarja el a férfiak fejét. Először arra bíztatta borotválja le a punciját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zoltan611230 2019. 03. 25. hétfő 05:33
A fiúnak semmi punci.
#10 zsuzsika 2019. 03. 3. vasárnap 10:33
Ez csak egy közepes
#9 cscsu50 2019. 01. 26. szombat 10:07
Közepesre sikeredett.
#8 joe013 2019. 01. 25. péntek 21:37
az első rész jobb volt...
#7 sunyilo 2019. 01. 25. péntek 21:20
Tömény szex leírása, mint egy útikönyv...
#6 veteran 2019. 01. 25. péntek 15:34
Volt már jobb is,de ez is jobb a közepesnél. 8 pont.
#5 Akai Mózes 2019. 01. 25. péntek 09:26
Én is sa hangulatot hiányolom belőle. Közepesre sikeredett.
#4 Andreas6 2019. 01. 25. péntek 08:39
Egy erotikus írástól én elvárnám, hogy hangulata legyen. Ennek nincs, teljesen száraz leírás, akár egy riport. Untatottt.
#3 feherfabia 2019. 01. 25. péntek 06:52
Nagyon èrdekfeszítő!
#2 A57L 2019. 01. 25. péntek 02:44
Ez egy nagyon jó írás.10P
#1 Törté-Net 2019. 01. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?