Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nincs semmi probléma a hosszával. Ahhoz, hogy bemutasd ennek a párcserének az érzelmi oldalát, a szereplők motivációját, ahhoz kellett ekkora terjedelem. Épp ez az érzelmi oldal az, ami miatt sokkal jobb mint egy sima keresztbe kufircolós történet. Nagyon, nagyon gratulálok!
Bár eddig csak férfiak szóltak hozzá, engedtessék meg ez nekem is. Kitűnően kitalált és tálalt történet. Több és jól megírt fordulatokkal, élvezetes szexel. A játék az emberi kapcsolatokkal kitűnőre sikerült. Jó párbeszédek, jó történetvezetés. Egyetlen apróság: a hármas szexnél a nők nevei valahogy keveredtek, néha nem lehetett tudni melyikről is van szó. Lehet, hogy én nem tudtam megkülönböztetni, de erre figyelni kellene. Szegény Attila! Lemondott Boriról vagy a mamáról? Esetleg ez egy új történet lesz?
A történet bár hosszú, de jól lett megírva, érdekesek a fordulatok meg a házassági dráma is életszerű lett.
Én szívesen olvasnám.
Egyetlen apróság: a hármas szexnél a nők nevei valahogy keveredtek, néha nem lehetett tudni melyikről is van szó. Lehet, hogy én nem tudtam megkülönböztetni, de erre figyelni kellene.
Szegény Attila! Lemondott Boriról vagy a mamáról? Esetleg ez egy új történet lesz?