A+ A-

Szexvadászok 8. rész

Eredeti: Kathy Carlson: Szexvadászok
A Hilton Hotel bárja fényes volt és modern. Fekete szőnyeg és fekete, kocka alakú bőr- és krómnikkel fotelek jellemezték, közöttük négyszögletes üvegasztalok álltak. Maga a bárpult S alakú, rozsdamentes acélból készült szerkezet volt, amelynek egész hosszában krómnikkel bárszékek nyújtózkodtak felfelé.
- Miben lehetek a segítségére, hölgyem? - Egy lófarokba kötött hajú főpincér lépett hozzá, amikor Liliane megállt a bár ajtajában.
- Találkozóm lesz az egyik szállóvendégükkel.
- Értem, hölgyem. Asztalt szeretne, vagy inkább a bárpultnál kíván helyet foglalni?
- Asztalt kérek.
- Erre tessék. - A pincér átment előtte a jókora helyiségen, és egy sarokasztalhoz vezette Liliane-t. A bár másik végében egy háromtagú jazz-zenekar andalító melódiákat játszott.
- Hozhatok önnek egy italt?
- Egy pohár pezsgőt, legyen szíves.
- Máris, asszonyom. - A pincér odébbállt.
Liliane körülnézett. A bár tömve volt, a legtöbb asztalnál férfiak ültek, olykor egy-egy nő társaságában. A falakon ügyesen elhelyezett tükrök függtek, és a bennük visszaverődő képek ismétlődtek szerte a teremben.
Egy fehér lenvászon kabátos, aranyparolis pincér magas, karcsú pezsgőspoharat hozott, amelyen kicsapódott a pára. Kicsiny papírterítőre tette, amelyen a szálloda emblémája szerepelt, és mellétett egy kis ezüst tálkát pisztáciával.
- Köszönöm - mondta Liliane.
- Kérem -felelte a pincér.
Liliane utána nézett, amint a férfi visszatért a bárpulthoz. Tíz perc múlva nyolc. Liliane kifejezetten korán akart ideérni. Azt akarta, hogy először ő pillants meg Odette-et, és ha nézheti, amint áthalad a helyiségen, akkor jól szemügyre veszi. Ha valamilyen okból nem tetszik neki, amit lát, ha az a fotó csak ügyes, előnyös szögből készített hamis ábrázolás, vagy egyszerűen csak megérzi azokat a tudat alatti figyelmeztető jeleket, amelyek közlik vele, hogy rossz úton jár, akkor van egy kis ideje másképp határozni. Vagy felemeli kezét és int a nőnek, vagy annyiban hagyja a dolgot, kiissza a pezsgőjét és szépen hazasétál.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.68 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 04. 8. kedd 09:23
Érdekes történet.
#1 Törté-Net 2010. 09. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?