A+ A-

Csinos seggek csapkodása 1. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 9. része
Készült: 2004. 08. 17. - 2004. 10. 29.
1. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Lehúztam magamról a hófehér pólómat és a sarokban megbújó fotelbe dobtam. Úgy döntöttem, félmeztelenül sokkal jobban fogok mutatni, amikor beengedem majd a lányokat a dolgozószobámba. A nagy fali tükör felé fordulva picit megugráltattam kidolgozott kar és hasizmaimat, melyek férfias formájukat egy közeli konditerem gépeinek köszönhették. Azért kezdtem el a nyár elején edzeni, mert rájöttem, hogy a kényelmes életnek köszönhetően kezdek elpuhulni. Ezt pedig nem engedhetem meg magamnak. Az én szakmámban alapvető kívánalom az izmos test és a masszív fizikai teherbíró képesség.
Bőröm kellemesen lebarnult az idén nyáron, köszönhetően az egy hetes szabadságnak, amikor végre teljesen egyedül lehettem a kedvenc vidéki üdülőhelyemen. Távol a város ricsajától, nyüzsgésétől, és főként messze a kielégülésért sóhajtozó hölgyvendégeimtől, akik azóta már ismét itt toporzékolnak az ajtóm előtt. És roppant türelmetlenül várják, hogy beinvitáljam őket magamhoz egy csoportos fenekelésre.
Szorosabbra húztam kopott farmeromon a bőrszíjat, hogy ne lötyögjön rajtam a nadrág és elindultam a párnázott ajtó felé, hogy szóljak az első lánynak. Ideje munkához látnom, az előzetesen kidolgozott terveimnek megfelelően.
Több szempontból is különleges nap ez a mai. Egyrészt mert ma van a 29. születésnapom. Erről a háremhölgyeim közül eddig csak Szilvia tudott, mert egyedül neki árultam el a titkot úgy két évvel ezelőtt. A kapcsolatunk akkor még egészen frissnek volt mondható, és bevallom, éreztem némi romantikus hevületet a csaj iránt, aki alig két évvel fiatalabb nálam. Így hát egyszer könnyelműen bevallottam neki, hogy pont a születésnapomra esett a látogatása és milyen nagy öröm a számomra, hogy egy ilyen csinos, szexi leányzót korbácsolhatok meg, mielőtt beléhatolnék. Ő persze egyből nagyon készséges lett és hősiesen tűrte a férfias bánásmódot, édes hangon sikongva a suhintások után. Aztán a következő évben telefonon megkérdezte, jöhetne - e újra azon a bizonyos napon? Megajándékozna a csábos, szexre éhes testével, hogy ezzel is kifejezze háláját az urának, akinek annyi mindent köszönhet...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 03. 17. hétfő 05:35
Nagyon jó történet.
#3 genius33 2012. 10. 20. szombat 10:54
Egész jó smile
#2 x 2008. 10. 14. kedd 16:41
folytatástt kiváncis leszek ez is oylan jó lesz e mint a többi:D
#1 Törté-Net 2008. 10. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?