A+ A-

Csinos seggek csapkodása 5-6. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 9. része
Készült: 2004. 08. 17. - 2004. 10. 29.
5. TULIPIROS POPSIK KÖZÖTT
Ma délelőtt sokáig tűnődtem rajta, miféle eszköz vagy eszközök lennének alkalmasak ennek a négy tüzes bestiának a megfegyelmezésére, de végül józan megfontolásból úgy döntöttem, beérem valami egyszerűvel és mégis hatásossal. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Jó lesz a hajkefe is.
A csajok izgatottan feszengve lesték, amint előhúzom a felső polcról a fanyelű szerszámot és elgondolkodva nézegetem, mintha most ismerkednék vele. Tudták jól, mi mindenre lehet használni ezt az apró női holmit, a frizurájuk eligazítása mellett persze. Úgy emlékszem, már mindegyikük fenekén megtáncoltattam korábban a szerszámot, igen nagy sikerrel. Ma tehát fel fogom frissíteni az emlékezetüket a kefe hatásosságával kapcsolatban.
- Ez jó lesz! Remélem nem fog eltörni rajtatok! - azzal odasétáltam Anikó hátsó feléhez, haladéktalanul elkezdve a második menetet.
Mivel nem szándékoztam kipeckelni a rabnőim száját ez alkalommal, olyan eszközre volt szükségem, amivel szépen meg lehet dolgozni a hátsó fertályokat. Anélkül, hogy tulajdonosaik sikongani és kiabálni kezdenének kínjukban. Nem lenne jó, ha a szomszédok becsöngetnének, megkérni, ugyan halkítsam már le a tévét ha pornófilmet nézek! Pár hete ugyanis pont így jártam, mikor egy Éva nevű harminc év körüli hölgyeménnyel próbáltam megismertetni a nadrágszíjamat. A buksza friss hús volt, korábban saját bevallása szerint csak a pasijai verték el alkalomadtán, de mivel mostanság egyedül maradt, úgy gondolta bepótoltatja valakivel az elmaradt náspángolást.
És pont a popsipirosítás közepén szólalt meg odakint a bejárati csengő, idegesítő kitartással. Persze eszem ágában sem volt kimenni, mert senkit sem vártam akkorra, de azért izgatott voltam, ugyan kinek az ujja ragadt a nyomógombra ilyen sokáig? Másnap aztán összefutottam a lépcsőházban a szomszéd asszonnyal, s a nő morcos képpel megemlítette, hogy ha már nap közben muszáj szexfilmeket néznem odahaza, legalább vegyem lejjebb a hangerőt, mert nem tud tőle nyugodtan olvasni. Azóta jobban odafigyelek rá, milyen hangok szűrődnek ki a dolgozószobámból.
- Most pedig szépen ea pipacs piros picsátokkal puncimókuskáim! - jegyeztem meg viccelődve, hogy fokozzam a hangulatot. A lányok rögtön elmosolyodtak, s felajzottan várták a második menetet. Tetszett nekik a stílusom.
- Nyomd ki szépen a popsidat Anikó... ! Úgy! - körbesimogattam a hajkefe hátoldalával a kellemesen kipirult farizmokat, s közben megugráltattam szemöldököm a kamera felé. A bakra szíjazott párduc testű nőszemély alsóajkát beharapva bámult hátrafelé, s erősen megszorította a kapaszkodórudat. Tudta jól, hogy a második körben komolyabb megterhelésnek lesznek kitéve formás ülőgumói.
Úgy álltam oda mellé, hogy bal lábszárát az enyéim közé fogtam, míg szabad tenyerem a kecsesen homorító hátgerincre nyomódott. De sok hölgyeményt megruháztam már ezen az állványon a kis hajkefével! Ez jutott eszembe, mikor a némán bámuló többi csajra néztem, a szülinapomra felsorakozott gyönyörű áldozataimra. Egy régi fantázia válik most valóra, s ha jól csinálom, csupa elégedett leányzó fog tőlem távozni, gondosan tulipirosra páholt fenékkel.
- Készen állsz? - kérdeztem bátor és botor ügyfelemet, aki hangos igennel biztatott a munkálkodásra izmos sejhaján. Így hát odacsaptam hajkefémmel a bal domborulatára, hogy csak úgy csattant a szégyenlősen piruló bőrön a fa. Majd lendületesen ütlegelni kezdtem a félgömböket, ide - oda sújtva le rájuk jó ütemben.
Ez most gyors fenekelés volt, amilyet szinte soha nem szoktam alkalmazni a vendégeimen, mivel nálam alapszabály az élvezetek elhúzása. De végre egyszer ki akartam próbálni, hogy tűrik a tüzes menyecskék, ha rendesen körbepaskolják az alfelüket. Nem durván, de ahhoz elég intenzíven, hogy sóhajtozniuk kelljen, mintha nagy bánatuk lenne.
- Aahh! Aahh! Aaaahh! Ááhh! Aaoohh! Aaááhh! Óóóóhh! Hhaahh! Hhuuhh... !
Ilyen és ehhez hasonló visszafogott kiáltások hagyták el Anikó csókra termett száját, miközben egy perc alatt kapott tőlem vagy ötvenet a sportos kis seggére. Persze nem bírta mozdulatlanul megállni a csihipuhit, így hamar inogni és rángatózni kezdett a kezem alatt, szabadulni próbálva az erősödő fájdalomtól. Ez azonban - hála az erős bőrszíjaknak - nem volt lehetséges.
Bár sokan szokták kérni az ügyfeleim közül, én nem szeretem szabadon hagyott végtagokkal elfenekelni a nőket. Akkor túl sokat mocorognak, izegnek - mozognak, sőt szökni próbálnak, ami további szigorú büntetéseket von maga után az én kis leánynevelő intézményemben. A fenyítés akkor lehet alapos, ha az áldozat rendesen rögzítve van valamihez, és nem tudja a kezével védeni, takarni, tapogatni a kitüntetett figyelmemtől szenvedő hátsó felét. Így aztán csak azok a hölgyek maradnak meg nálam visszatérő vendégnek, akik szeretik a bondaget és örömmel vergődnek a fogságomban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.21 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 03. 17. hétfő 05:37
Nagyon jó,így tovább.
#4 genius33 2012. 10. 20. szombat 10:55
Élvezetes smile
#3 Ram Agile 2008. 10. 28. kedd 19:15
Van az írásnak egy olyan szabálya, hogy ne akarjon a szerző többet elmondani a műben, mint amennyi gondolat már eleve benne van a történetben. Ez okozza a sablonosságot. Főleg, ha korábban már sok hasonlót olvastál.
#2 tamás 2008. 10. 28. kedd 11:39
Időnként sablonosnak tünik, de nagyon jó ! Max. pont !
#1 Törté-Net 2008. 10. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?