A+ A-

Csinos seggek csapkodása 7. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 9. része
Készült: 2004. 08. 17. - 2004. 10. 29.
7. NYALÓKÁZÁS
- Jó... ! Enikő, megint te következel! De most én és Edit helyet cserélünk!
Azzal átmentem a bak túlsó oldalára, s fél kézzel benyúlva a szekrénybe előkaptam egy hosszú, élénkpirosban pompázó elemes vibrátort. Nem azért, hogy használni kezdjem, hanem hogy átnyújtsam Editnek, aki kérdő pillantást vetett rám, egyértelmű utasításra várva. Sejtette persze, mi lesz a dolga, de azért tőlem akarta hallani, mint játékmestertől a parancsot.
- Nesze! Fogd ezt a zárlatos vibrátort és adj neki keményen! Ne sajnáld a lukát! Érezze csak, hogy rendesen agyonbasszák... !
- Értettem, uram!
- Úgy csináld, ahogy te szeretnéd, hogy csinálják veled később! - figyelmeztettem a nőstényt, amit az vigyorogva vett tudomásul. Mostanra a négyesfogatom tagjai szinte teljesen elfeledték kidekorált alfelüket és a farizmaikban tompulni kezdő fájdalmakat, így kizárólag a rájuk váró élvezetekre koncentráltak. Akárcsak én.
Enikő elakadó lélegzettel bámult föl rám, aztán elfátyolosodó szemmel vette tudomásul, hogy kigomboltam a farmeromat és térdig letoltam, kiszabadítva fogságából a fütyköst. A hímtag nyomban felmeredt a nedveire szomjazó száj előtt, teljes tizennyolc centijével ágaskodva a kéjes élvezet felé. Nem kellett mondanom semmit, mindenki tudta a dolgát. Pár pillanattal később a bránerem vége már el is tűnt a forró ajkak között, ahogy a hölgyemény szorgalmasan nyalogatni kezdte keményen duzzadó makkomat.
Két kézzel tartottam meg a ribanc fejét, alig mozogva a polírozás közben, hogy lehetőséget adjak neki bemutatni, mire képes a nyelvével. Edit közben bekapcsolta a vibrátort, amibe délelőtt új elemeket tettem és sokat sejtető, kéjes pofival beillesztette a nőnemű másik végébe. Fogadni mernék, hogy van neki otthon ilyen segédeszköze, ahogy a többi rabnőnek is, mert nagyon tudta, mit kell csinálni a pénisz pótlékkal ahhoz, hogy nyöszörgésre késztesse a szőke csinibabát a bakon. A többiek közben két oldalról csöcsörészték az áldozatot, hogy ők se maradjanak ki a jóból, s időnként cinkos pillantásokat váltottak velem és Edittel. Tetszett nekik a műsor.
Pár perccel később sajnos ki kellett húznom a szőke szájából a nyalókámat, mert különben gyorsan megszabadított volna az örökítőanyagomtól, olyan jól végezte dolgát. Inkább csak simogattam a vállait és arcát, mielőtt visszanyomtam volna nedves ajkai közé a rudit. Edit viszont nem volt ennyire könyörületes a társnőjéhez, mert teljes intenzitással dolgozott a sunáján és percekkel később összeránduló testtel élvezett el a bula, lehunyt szemmel ízlelgetve kőkemény szaporítószervemet.
Mikor lecsillapult benne a kéj, intettem és ő boldogan átadta helyét Editnek, a vibrátor pedig Klára kacsójába került. A piros harisnyás tehenet is megszopattam egy kicsit, többször szünetet tartva közben, míg ő is el nem ment a női orgazmus titkos mezejére. Jó volt nézni őket, a sok nekitüzesedett muffot, amint egymásnak adták a gumifütyköst és átsegítették társukat a gyönyör útjában álló apró nehézségeken. Gondolok itt a sajgó farpofákra és remegő combizmokra, ami sajátosan fülledt hangulatot kölcsönzött a dolgozószobámnak ezen az őszi délutánon. Már alig bírtam magammal, annyira bizseregtek a golyóimban a spermiumok, hogy nekivágjanak a nagy útnak, de még mindig tűrtőztettem magam.
Előbb megszopattam Klárát is, végül Anikót, elégedetten látva, hogy mind a négyen sorra eljutnak a csúcsra, szájukban a hancúrlécemmel. Mert tudom én jól, mi kell az efféle fiatal, tüzes szukáknak! Egy alapos verés fegyelmezés gyanánt és egy alapos baszás jutalmazásképpen. Ezután a perverz randi után annyira be lesznek indulva, hogy később semmilyen nehézséget nem fog okozni újra összehozni őket egy - egy csoportos játszadozásra. A négyszemközti találkákat már úgyis úntam, legalább most némi változatosságot csempészek a hétköznapjaimba!
Mikor Anikó is elernyedt a bakon, lyukában a kitartóan zümmögő segédeszközzel, komótosan lecibáltam magamról a nadrágot és immáron anyaszült meztelenül visszatértem a bak másik oldalára, elkérni a vibrátort.
- Jól van lányok, erre már nem lesz szükség! - a sikamlós szerszámot kikapcsoltam és megtörölgettem egy papírzsebkendővel, majd visszatettem a szekrénybe. Bár nem szóltam egy szót sem, mégis mindenki tudta, mi következik most. Ez a perc a tetteké volt, nem a szavaké. Ideje a lényegre térni és megadni nekik a kegyelemdöfést!
8. ÖT PINÁT EGY FAROKKAL
- Enikő, te következel!
Nagyot nyelve figyeltem, ahogy a szőke csaj fürgén ráhajol a bakra, széles terpeszbe téve gyönyörű lábait és kecsesen kinyomja vöröslő ülepét, büszkén felkínálkozva a párzásra. A két oldalán ácsorgó kolléganői máris dédelgetni kezdték himbálózó didkóit, miközben ő elégedetten homorított, készen a megtermékenyítésre.
Erről persze szó sem lehet mindjárt az elején. Mohóságom szigorúan önfegyelmet parancsolt kéjre áhítozó ágyékomnak, ahogy odaálltam a szexbomba mögé, árbócom hegyével a megfelelő nyílást keresve a behatoláshoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.57 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6
2017. 08. 9. szerda 18:13
A végén a bölcsesség nem a te ötleted, csak átalakítottad kicsit Jorge Amado mondását: "Az ember nem hálhat a világ valamennyi asszonyával, de törekedni kell rá!" Egyébként, ha mérsékelten is, de tetszett. Válaszolok rá!
#3 A57L
2014. 03. 17. hétfő 05:38
Jó lett a vége is. Válaszolok rá!
#2 genius33
2012. 10. 20. szombat 10:55
Kár hogy vége :( Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2008. 11. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!