A+ A-

Csinos seggek csapkodása 3-4. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 9. része
Készült: 2004. 08. 17. - 2004. 10. 29.
3. NŐI VÁLTÓ
- Gondolom tudjátok, mi az a női váltó a versenysportban! - dünnyögtem elgondolkodva, miközben odaálltam a fenyítőbak bal oldalához, jobb tenyerem határozottan Anikó fenekére helyezve. A csaj nyomban hátrapillantott, nagyot nyelve a felismeréstől, hogy vele fogom kezdeni a mai edzést. Három társa szintén érdeklődve bámulta megfontolt mozdulataimat, ahogy körbesimogattam a szépen kinyomott, bársonyos tapintású ülőgumókat.
Szilvia gyorsan a túloldalra került, ráközelítve a kamerával a kezemre, nehogy elszalassza az első tenyerest. Szolídan rávigyorogtam amatőr operatőrömre, s úgy döntöttem, nem kapkodom el a gyönyörű popsi megpaskolását. Az évek során megtanultam kiélvezni az ilyen intim pillanatokat, hát igazi gourmand módjára szemléltem a formás női testet, ahogy finoman megmozdul érintésem nyomán.
- Igen, uram! - válaszolta Anikó, büszkén homorítva a kedvemért. Bal tenyerem a hátára tettem, hogy úgy is maradjon, és pár szóban ismertettem vele - nomeg a versenytársaival a tényállást.
- A feladat mindannyiótok számára ugyanaz, de felváltva kell teljesítenetek! Együtt fogunk a célba érni és én végig figyelemmel kísérem a produkciótokat. Akivel a legjobban meg leszek elégedve, az számíthat a játék végén egy alapos hímvesszőzésre! Az edzéstervem szerint a sorrend Anikó, Enikő, Edit és Klára lesz. Az első körben tenyérrel fogtok kapni, aztán keresek nektek valami popsihoz álló célszerszámot a szekrényben. Nektek csak tűrnötök kell, csöndben és fegyelmezetten, amit kaptok a szebbik fertályatokra. Ne aggódjatok, gondoskodni fogok róla, hogy mind egyforma bánásmódban részesüljetek! Ma jó napom van, úgyhogy a fenekelés gyors lesz és alapos. Nem akarom az időt vesztegetni bájolgásra. Felkészültetek a mérkőzésre, lányok?!
- Igen, uram! - mondta kéjesen Anikó. A többiek ugyanezt válaszolták, így hát befejezettnek tekintettem a szövegelést. Ideje munkához látni.
- Akkor had szóljon! - bólintottam vidáman és nagyot csaptam a zöld harisnya hátsó felére. Nem túl erősen, de határozottan, hogy jól lehessen hallani az egész szobában.
- Nem kell számolnod, csak maradj mozdulatlan, szépségem! És állj egyenesen! Úgy... ! - utasítottam rendre a mocorogni kezdő hölgyeményt. Ő teljesítette a parancsot, aztán szakadozó lélegzettel tűrte, hogy kérges tenyeremmel jól megcsapkodjam a merészen kinyomott valagát. Ahogy a gazdája veregeti meg a kedvenc kancája izmos tomporát, gyorsabb ügetésre serkentve az állatot.
A másik három rabnő és az operatőr összeszorított szájjal figyelte ténykedésem, s közben nyilván arról álmodoztak, bárcsak ők lehetnének a sportos alkatú nőstény helyében. Jobb kezem sebesen járt a meg - megremegő popsin, felváltva csattanva hol az egyik farpofán, hol a másikon. Úgy a tizedik ütés után Anikó nyögni kezdett és elakadó sóhajokkal vette tudomásul az altestében szétterjedő fájdalmat, bár még szinte semmi sem látszott napbarnított bőrén a büntetésből. A huszadik után viszont már észrevehetővé vált rajta a pirosság, s a nyögdécselés is hangosabbá vált.
Adtam neki néhányat felfelé mozduló kézzel, srégent sújtva le a húsos idomokra, mire megriszálta kinyomott alfelét és rugózni kezdett kecses lábaival. Visszanyomtam a hátát homorításba, egy másodpercnyi szünetet sem tartva a fenyítésben és adtam neki még vagy húszat. A csaj nem kiáltott fel közben, nyilván mert nem akart szégyenben maradni a kolléganői előtt, de láttam rajta, hogy karjai megfeszülnek a bakon. Erősen szorította a kapaszkodót, s lehajtott fejjel bámult hátra a combjai közé.
Mikor végeztem a bemelegítéssel, körbesimogattam és megmarkolásztam a farizmokat, elégedetten a bőrt elborító kellemes pír látványával. Szilvi a bakra hajló lány mögé került, hogy minél jobb felvételeket készíthessen a műveletről, s bizony megremegett kezében a kamera, mikor benyúltam a formás combok közé, hogy futólag megsimogassam a kéjre szomjazó sunát.
- Mit kell mondani a fenekelés után? - kérdeztem szigorú képpel, mire a fruska azonnal észbe kapott, megadva a helyes választ, ahogy az a szabályzatban le van fektetve.
- Óóhh! Köszönöm szépen, uram a fenekelést!
- Szívesen! Jól esett? - középső ujjamat belemélyesztettem a csinibaba vulvájába, a hüvelynyílást keresve nedves résében. Mikor megtaláltam, hirtelen még jobban kinyomta hátsóját örömében és vadul bólogatva üdvözölte munkálkodásomat.
- Igen, uram! Ez nagyon... jól esett! Aahh!
A másik három lány óvatosan mocorogni kezdett fogságában, nyilván átélve lélekben azokat a perceket, amikor majd velük fog ugyanez megtörténni. Hogy ne kelljen sokáig várniuk az örömteli pillanatokra, fél perc után abbahagytam Anikó ujjazását és egy utolsót csapva a tomporra magára hagytam a felajzott muffot.
- Helyes! Maradj szépen így... ! Most lássuk Enikőt! - odaálltam a szőke bal oldalához, alulról végigsimítva mindkét combján és a kecsesen kinyomott ülőgumókon. Tekintetünk a tükörben találkozott, amely előtt nyújtózkodni volt kénytelen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.5 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L
2014. 03. 17. hétfő 05:37
Szuper a folytatás. Válaszolok rá!
#2 genius33
2012. 10. 20. szombat 10:54
Kirááály nyes Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2008. 10. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!