A+ A-

Csinos seggek csapkodása 1. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 9. része
Készült: 2004. 08. 17. - 2004. 10. 29.
1. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Lehúztam magamról a hófehér pólómat és a sarokban megbújó fotelbe dobtam. Úgy döntöttem, félmeztelenül sokkal jobban fogok mutatni, amikor beengedem majd a lányokat a dolgozószobámba. A nagy fali tükör felé fordulva picit megugráltattam kidolgozott kar és hasizmaimat, melyek férfias formájukat egy közeli konditerem gépeinek köszönhették. Azért kezdtem el a nyár elején edzeni, mert rájöttem, hogy a kényelmes életnek köszönhetően kezdek elpuhulni. Ezt pedig nem engedhetem meg magamnak. Az én szakmámban alapvető kívánalom az izmos test és a masszív fizikai teherbíró képesség.
Bőröm kellemesen lebarnult az idén nyáron, köszönhetően az egy hetes szabadságnak, amikor végre teljesen egyedül lehettem a kedvenc vidéki üdülőhelyemen. Távol a város ricsajától, nyüzsgésétől, és főként messze a kielégülésért sóhajtozó hölgyvendégeimtől, akik azóta már ismét itt toporzékolnak az ajtóm előtt. És roppant türelmetlenül várják, hogy beinvitáljam őket magamhoz egy csoportos fenekelésre.
Szorosabbra húztam kopott farmeromon a bőrszíjat, hogy ne lötyögjön rajtam a nadrág és elindultam a párnázott ajtó felé, hogy szóljak az első lánynak. Ideje munkához látnom, az előzetesen kidolgozott terveimnek megfelelően.
Több szempontból is különleges nap ez a mai. Egyrészt mert ma van a 29. születésnapom. Erről a háremhölgyeim közül eddig csak Szilvia tudott, mert egyedül neki árultam el a titkot úgy két évvel ezelőtt. A kapcsolatunk akkor még egészen frissnek volt mondható, és bevallom, éreztem némi romantikus hevületet a csaj iránt, aki alig két évvel fiatalabb nálam. Így hát egyszer könnyelműen bevallottam neki, hogy pont a születésnapomra esett a látogatása és milyen nagy öröm a számomra, hogy egy ilyen csinos, szexi leányzót korbácsolhatok meg, mielőtt beléhatolnék. Ő persze egyből nagyon készséges lett és hősiesen tűrte a férfias bánásmódot, édes hangon sikongva a suhintások után. Aztán a következő évben telefonon megkérdezte, jöhetne - e újra azon a bizonyos napon? Megajándékozna a csábos, szexre éhes testével, hogy ezzel is kifejezze háláját az urának, akinek annyi mindent köszönhet...
Elfogadtam a természetben fizetett ajándékát, s izgalmamban kétszer is megdugtam azon a délutánon, merő önszorgalomból. Egyébként normálisan nem szoktam ilyen adakozó lenni a heréim tartalmával. A spermával takarékosan kell bánni, hogy minden hölgyvendégnek jusson belőle egy spriccelésnyi adag. Mégsem bántam meg a dupla élvezetet, mert cserébe a szőke beszervezett nekem egy karcsú, festett vörös hajú bestiát. Ildikót, aki roppant figyelemreméltóan tud jajgatni amikor megcsapkodom a fenekét. Ő nagyjából egy idős Edittel, az idei év favoritjával és imádja a szembekötősdit. Így vele együtt már négy hölgyet köszönhetek Szilvinek, akik közül háromból visszatérő ügyfél lett, a kitartó szorgoskodásomnak köszönhetően.
Szőke barátnőm legutóbb úgy két hete látogatott meg a szokásos alakformáló kezelés érdekében, majd az aktust követően elbeszélgettünk a hárememben történt aktuális eseményekről. Az új lányokról, a régiekről akik elmaradtak valamiért, a korábban készített filmfelvételek vágásának nehézségeiről, a dolgozószobám falára tervezett friss poszterekről és persze a szülinapi ajándékomról. A nő nem felejtette el az évfordulót, s ahogy az egy jól nevelt háremhölgyhöz illik - aki mellesleg rangidősnek számít a szememben - ismét rákérdezett, mit szeretnék az idén tőle.
Jobb ötletem nem lévén azt válaszoltam neki, hogy egyszer végre több lányt szeretnék vendégül látni egy erotikus popó paskolásra. Két nővel már többször is voltam eddigi pályafutásom során, az idén nyáron Szilvivel és Edittel három alkalommal, tavaly pedig Szilvivel és Klárával, akit szintén ő szervezett be, nagyjából egy időben Edittel. De nem lennék férfi, ha nem legyintett volna meg a mohóság bűne, s a változatosság kedvéért nem vágynék nagyobb hölgykoszorúra a dolgozószobám falai között. Vajon milyen lenne egyszerre három vagy négy, esetleg öt vagy hat válogatottan csinos csajszit kikötözni és alaposan végigverni a formás picsájukat? Aztán adni nekik a lompossal, ahogy megérdemlik...
Túlfűtött fantáziáimat megosztottam Szilvivel, aki megértően bólogatott merész tervemre, majd megígérte, hogy megszervezi nekem a műsort. Őt is felizgatta a lehetőség, főként mivel kapott már tőlem olyan külföldről rendelt fenekelős videofilmet, amiben több nagylányt raknak meg egyszerre a szigorú tanárbácsik, szép sorjában. Ezért némi tanácskozást követően megállapodtunk, hogy az idei születésnapom különleges alkalom lesz. Méltó megünneplése az elmúlt öt évben végzett kitartó munkámnak, mely során száznál is több női popsit sikerült kipirosítanom a városban, csaknem ezer alkalommal összesen.
Szilvi sok lányt ismer a hárememből személyesen, mert korábban találkozott velük, például amikor videofilmért jött hozzám.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 03. 17. hétfő 05:35
Nagyon jó történet.
#3 genius33 2012. 10. 20. szombat 10:54
Egész jó smile
#2 x 2008. 10. 14. kedd 16:41
folytatástt kiváncis leszek ez is oylan jó lesz e mint a többi:D
#1 Törté-Net 2008. 10. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?