A+ A-

Felébredés

Reggel kellemesen ébredtem, jó érzéssel, de még is mérhetetlen fájdalom járta át a szívem. Felültem az ágyam szélére, két kezembe helyeztem az arcom és tanakodtam. Furcsállottam, hogy lány létemre miért álmodtam erotikus álmot egy másik lánnyal. Kellemes volt, de mégis rossz.
Ügyet sem vetve késobb erre, nem foglalkoztam vele. Éltem a mindennapjaimat a jól megszokott módon. Iskolába mentem, hazamentem és tanultam. Néhányszor, mikor egy csinosabb lány sétált elottem, akaratlanul is megnéztem, végignéztem milyen is. Gondoltam arra is, hogy ez valamilyen féltékenység lehet, mert esetleg o jobban néz ki vagy, mert jobb ruhája van, esetleg szépen van kisminkelve, de nem. Éreztem, hogy belebizsergek egy szép no láttán.
Az osztálytársaimmal megbeszéltük még amikor iskolaido volt, hogy elmegyünk a Balatonra fürdeni és szórakozni egy hétre a nyár elején. Szerencsésen mindenki befejezte az évet, ezért akadálya sem volt, hogy elmenjünk pihenni.
Elérkezett a várva várt nap. Korán reggel mentünk az állomásra és az elso busszal indultunk. Siófokon állt meg, majd onnan vonattal mentünk az apartmanba, Szabadi-sóstóra. Egy nyolc személyes házikó volt, nagy kerttel, több szobával. 4-en voltunk lányok és ugyanennyien fiúk is. Fiatalokhoz híven, megbeszéltük, hogy megünnepeljük a megérkezésünket egy kis italozással az este. Körülbelül 6 óra lehetett, amikor mindenki szépen kiöltözött és kollektívan lementünk a partra.
Rengeteg árus, fagylaltozós helységek, éttermek sorakoztak egymás után. Ezek a helyek nem is nyerték meg a tetszésünket, mert mi egy olyan helyet kerestünk, ahol jó zene és kellemes kiszolgálás van. A délutáni fürdozés közben felfedeztük az ideális helyet, ami egy kicsit eldugott volt és valójában egy mixer bár, közvetlen a partnál. Aznap este csillagos ég borult ránk, kellemes langyos levegovel csapott minket a balatoni szello. A bárpult körkörös volt, amit magasított székek vették körül, távolabb pedig fapadok és székek környékezték. Lefoglaltunk egy ilyen helyet és italozgattunk és beszélgettünk természetesen. Rajtam egy fekete szoknya és egy fehér kis felso volt, a többiek pedig éppúgy ki voltak öltözve, mint amennyire kellett. Ahogy beszélgettünk az utazásról, és a következo nap teendoirol, a tekintetemmel elkószáltam az italok felé, amelyek a bár közepén voltak, majd, megpillantottam a pultnál egy 23 év körüli lányt, aki egyedül volt, és valamilyen színes koktélt kortyolgatott. Azért is lettem figyelmes rá, mert surun odapillantott az asztalunkhoz. Gondoltam, hogy valamelyik srácot szúrta ki magának így nem is foglalkoztatott a dolog, de mikor engem kértek meg a többiek, hogy rendeljek még egy kört, akkor éreztem a pillantását magamon. Álltam mellette és szinte égetett a tekintete. A lány végigmért, majd mikor kaptam az italokat, felé fordulva mentem vissza a társasághoz. Közben mélyen belenéztem a szemébe, ámbár nagyon zavarban voltam. Hosszú göndör barna haja volt, egy barna felsoben és fekete nadrágban. Óriási barna szemei voltak, amik beszéltek szinte. Gyönyöru no volt, babaarccal, pirosas húsos szájjal.
Leültem a többiek közé és hallottam, amint kitárgyalják ot.
- Nézd már, Zsolt, milyen szép az a no a bárpultnál. Szívesen megkóstolnám.- mondta nevetve a mellettem ülo fiú.
- Uhh, tényleg nagyon szép!- mondta Balázs ledöbbenve, széles mosollyal az arcán.
A no felállt, majd rám nézett és elindult. Mintha azt akarta volna sugallni, hogy menjek utána. Még egy ideig gondolkoztam, hogy merjek-e vagy sem. Gondoltam, soha vissza nem téro alkalom, inkább megyek, mint elszalasztok egy jó lehetoséget, hogy az álmom valóra váljon. Ámbár az is a fejemben motoszkált, hogy mi van akkor, ha a pillantása nem jelzés volt, hanem csak egy egyszeru tekintés. De nem haboztam, felálltam és utána mentem egy kis idovel késobb. A lány egy nagy fa alatt állt és nézte a tavat, és az eget. Majd megpillantott és mélyen rám szegezte a tekintetét. Éreztem, hogy közelebb kell mennem hozzá, bár a lábam, mintha földbe gyökerezett, és a torkomban egy gombóc képzodött volna.
- Szia!- mondta a lány gyengéd hangon.
- Szia!- válaszoltam idegesen.
Majd elgondolkoztam egy pillanatra, hogy most mi tévo legyek. Odamenjek, vagy inkább ne, elmenjek mellette, mintha nem is utána jöttem volna...
- Beszélgetünk?- kérdezte a no.
- Persze.- válaszoltam meglepodötten.
- A barátaiddal vagy látom, ez valamilyen kirándulás?- kérdezte érdeklodve, széles mosollyal az arcán.
- Csak eljöttünk egy kicsit kikapcsolódni. Ma érkeztünk és megbeszéltük, hogy ma megünnepeljük a megérkezésünket. - vágtam rá dadogva.- És te?- kérdeztem vissza izgatottan.
- Én, a barátommal jöttem, de o a hányásában fetreng a haverjaival együtt az apartmanban. Úgy éreztem, nem bírom tovább és lejövök a partra sétálni, de megláttam a bárt és nem bírtam ellent mondani a csábításnak, és készíttettem egy koktélt... Amikor megérkeztetek, rögtön kiszúrtalak téged közülük. Olyan más voltál.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 11. 9. vasárnap 09:34
Közepes.
#2 sztbali 2010. 06. 29. kedd 11:55
Elég jó.
#1 Törté-Net 2007. 01. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?