A+ A-

Felébredés

Reggel kellemesen ébredtem, jó érzéssel, de még is mérhetetlen fájdalom járta át a szívem. Felültem az ágyam szélére, két kezembe helyeztem az arcom és tanakodtam. Furcsállottam, hogy lány létemre miért álmodtam erotikus álmot egy másik lánnyal. Kellemes volt, de mégis rossz.
Ügyet sem vetve késobb erre, nem foglalkoztam vele. Éltem a mindennapjaimat a jól megszokott módon. Iskolába mentem, hazamentem és tanultam. Néhányszor, mikor egy csinosabb lány sétált elottem, akaratlanul is megnéztem, végignéztem milyen is. Gondoltam arra is, hogy ez valamilyen féltékenység lehet, mert esetleg o jobban néz ki vagy, mert jobb ruhája van, esetleg szépen van kisminkelve, de nem. Éreztem, hogy belebizsergek egy szép no láttán.
Az osztálytársaimmal megbeszéltük még amikor iskolaido volt, hogy elmegyünk a Balatonra fürdeni és szórakozni egy hétre a nyár elején. Szerencsésen mindenki befejezte az évet, ezért akadálya sem volt, hogy elmenjünk pihenni.
Elérkezett a várva várt nap. Korán reggel mentünk az állomásra és az elso busszal indultunk. Siófokon állt meg, majd onnan vonattal mentünk az apartmanba, Szabadi-sóstóra. Egy nyolc személyes házikó volt, nagy kerttel, több szobával. 4-en voltunk lányok és ugyanennyien fiúk is. Fiatalokhoz híven, megbeszéltük, hogy megünnepeljük a megérkezésünket egy kis italozással az este. Körülbelül 6 óra lehetett, amikor mindenki szépen kiöltözött és kollektívan lementünk a partra.
Rengeteg árus, fagylaltozós helységek, éttermek sorakoztak egymás után. Ezek a helyek nem is nyerték meg a tetszésünket, mert mi egy olyan helyet kerestünk, ahol jó zene és kellemes kiszolgálás van. A délutáni fürdozés közben felfedeztük az ideális helyet, ami egy kicsit eldugott volt és valójában egy mixer bár, közvetlen a partnál. Aznap este csillagos ég borult ránk, kellemes langyos levegovel csapott minket a balatoni szello. A bárpult körkörös volt, amit magasított székek vették körül, távolabb pedig fapadok és székek környékezték. Lefoglaltunk egy ilyen helyet és italozgattunk és beszélgettünk természetesen. Rajtam egy fekete szoknya és egy fehér kis felso volt, a többiek pedig éppúgy ki voltak öltözve, mint amennyire kellett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 11. 9. vasárnap 09:34
Közepes.
#2 sztbali 2010. 06. 29. kedd 11:55
Elég jó.
#1 Törté-Net 2007. 01. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?