A+ A-

Titkos vakáció az OWK-ban 1-2. rész - A hirdetés

"Szorgalmas, engedelmes, odaadó, saját úrnővel nem rendelkező nyári munkás-rabszolgákat keres május és szeptember közti időre az OWK. Csak testileg és szellemileg kifogástalan, szívós, jó alakú, jó formában lévő fiatal a női uralom iránt elkötelezett férfiak jelentkezhetnek. Felvétel esetén az uralkodónő személyes tulajdonát képezik. Feltétel: a tökéletes egészség! Dohányzás, alkohol és kábítószer függőség kizáró ok. Jelentkezés (képpel együtt) Lady Gabrielle-nél"
Péter elgondolkozva olvasta az Interneten legújabban felfedezett honlapon lévő hirdetést. Véletlenül akadt rá. Azóta kivett már néhány OWK filmet, amik tetszettek neki. Itt ott mintha még a LEDA-t is felülmúlnák. Pedig sokat böngészik, chattel elesett amerikai barátja nevével. Érdekes az Interneten idáig nem tűnt fel neki ez az amazon birodalom. Amint utána olvasott rájött: túl drága, nincs pénze egy ilyen vakációra.
A dominákra sincs, nem egy 1000 eurós kirándulásra, vannak stúdiók ahol már 100 euróért megcsinálnák, de ennyi pénze sincs. Nem volt mindig ilyen szegény, kesergett, hisz franciául, angolul már kiskorában megtanult jómódú szülei jóvoltából, francia óvodába járatták, minden vakációt vagy Angliában vagy Franciaországban töltött aztán jött az autószerencsétlenség és minden megváltozott. Árvaként nagymamája nevelte tovább szerényebb körülmények közt, most már ő is beteg: az is nagy kiadás nincs ilyesmire pénze.
Közben ismét a felhívásra terelődött a figyelme. Hm fénykép is kell, van olyan a gépben, áh mit veszíthetek? Mit is kér ez a hogy is hívják nézett még egyszer bele a hirdetésbe Gabrielle és már kopogta is: "20 éves OWK iránt érdeklődő úrnő és pénz nélküli berlini egyetemista érdeklődik…" hátha adnak valami kedvezményt….
A válasz hamar az email-én volt. Gabrielle üdvözölte mint "hímnemű kreatúrát" és biztosította, jöhet, de fizetni kell előre, később, ha a 3 hónapot eltölti meg lesznek vele elégedve az uralkodónő kedvezményben fogja részesíteni, kivételesen ingyen kaphat tagságot. Ha nem felel meg, a pénzt visszakapja… de azt mielőbb küldje, nincs kedve szélhámosokkal szex telefonozni!! Megadta a mobilját ahol konkrétan is megbeszélhetik a részleteket..
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 04. 1. kedd 05:48
Jó az indítás.
#3 papi 2013. 11. 19. kedd 07:45
Folytasd.
#2 genius33 2013. 04. 19. péntek 18:44
Egész jó smile
#1 Törté-Net 2005. 10. 8. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?