A+ A-

Tornász fiúk 2. rész - Az új edző

Attila vagyok. Az emlékezetes beavatás után rendre a tusolóban adtuk át magunkat szokásos kéjcsatáinknak Nagyon izgi hely volt a tusoló.Volt, amikor valamelyik csapattársunkat figyeltük meg vetkőzés vagy tusolás közben, ha úgy adódott rá alkalom.Hihetetlenül fel tudott izgatni a sok szebbnél szebb meztelen izmos srác, az izgatóan fiús tusfürdőillat, az izzadt testek guszta látványáról nem is beszélve.Alig vártuk, hogy tiszta legyen a pálya, hogy a látottakon, na meg persze egymáson felizgulva vessük rá magunkat egymásra.
Isti barátom különlegesen szépre sikerült alkotása a nemes természetnek. Már a bőrszíne is olyan izgatóan érdekes. Nem kimondottan olyan, mint a dél-amerikai srácoké, hanem olyan kellemes világos fahéjbarna, mintha nagyon rövid időre mindig szoláriumban barnítaná, de oda egyáltalán nem szokott járni. A szemei ellenben ragyogó zöldek, mint a legtisztább smaragd. (Hogy ezt a kettőt hogy sikerült így összehozni a szüleinek...?!) A haja sem teljesen sötét, hanem gesztenyebarna és egészen göndör. És milyen jóképű! Gyönyörű teste van, mindenhol arányosan egyenletese izmos, nálam magasabb lábai szép hosszúak, a vállai szélesek és a szép széles vállaihoz képest elég kicsi a segge. És ez az, ami rendkívül izgatóvá és férfiassá teszi Őt.
Nagyon megkapó látvány lólengés közben. Azok a szép hosszú lábai, az a karcsú párduc test, a feszülő izmok csodás játéka...!
Már álló árbóccal zuhanyoztam, amikor Isti is belépett a zuhany alá:
- Pfuuh, ki vagyok dögölve, mint a sezlonrugó. És a talajt is elkúrtam, és megint a szaltó utáni leérkezésnél.Mindig ott! Nem értem, te hogy csinálod. - és elkezdte szappanozni magát.
- Öreg, nem mindegy mekkora lendülettel futsz neki. Ha nem fékezed le a lendületet nem lesz szép szabályos a leérkezésed.Lólengésben viszont verhetetlen vagy. Azt hiszem azt pont neked találták ki. - hajoltam felé a vízsugár alól.
- Jó, jó lehet, de az összetettben ez nem elég. És a csapatban sem. Ott is nyernünk kell
- Figyu, majd holnap segítek, meg ott az új edző a Gábor bá, neki egyébként is a talaj a gyagyája Ne izgulj már! Menni fog! - szóltam és odaléptem hozzá. - Nyugi, nyugi tök ideges vagy. Ez is baj. Nyugi!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.75 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 joy 2007. 07. 23. hétfő 01:25
Hello mindenkinek!
igaza van mindenkinek mert tenyleg az egyik legjobb es leggerjesztobb sztori en is akkorat loveltem hogy majdnem tonkrement a leptopom billentyuzete , de azert uzenem a szerzonek hogy kianyolom belole a kepeket .Es netan ha olvassa valamelyik szerkezto vagy kreativ rendezo akkor 1 jo otlet lenne , ha olyan sztorikat is tudnanak fogadni amelyekben kepek is vannak.
#5 sarah 2004. 02. 7. szombat 10:27
isteni. nőként is nagyon izgató. masztizáshoz a legjobb.
#4 kriszke 2003. 02. 25. kedd 19:22
Rongyosra vertem a farkamat!! Naggyon-naggyon jó!! Sürgősen várom a folytatást.
#3 kutya 2003. 02. 9. vasárnap 21:17
Isszonyuan izgato!(3x vertemki a farkamat)csak kar hogy nem dugtak csak szoptak!
#2 olvasó 2003. 02. 9. vasárnap 14:12
Mosdathatták volna egy kicsit tovább is az edzőt... :) Teccik!
#1 Törté-Net 2003. 02. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?