A+ A-

Egy fiú története

Ezt a történetet az egyik haveromtól kaptam. Az ő megfogalmazása, így ő is az, aki megváltoztatta az érintettek vezeték- és keresztneveit is, valamint a sajátját 1 nappal eltolta, míg a párjáét 2 nappal előre hozta. A történet viszont teljes egészében igazak, hisz néhány perccel azután, hogy Zsoltitól megkaptam a történetet kaptam egy mailt Vilmostól is, aki megerősítette a történet ráeső részének valóságtartamát. (Zsolt ugyanis neki is átküldte a történetet, majd az engedélyemmel a mail címemet is.)
A hosszáért előre elnézést kérek. Sziasztok! Bakó Zsolt vagyok és 1979. október 30-án születtem. Az első párom 1980. január 15-én született, vagyis nappal volt nálam idősebb. Ez a történet valójában azt a kapcsolatot fogja felidézni. Az akkori párom neve egyébként Simon Vilmos volt.
Először néhány mondat a felfedezésem körülményeiről. Én 14 éves múltam 52 nappal, amikor egy átbulizott éjszaka után egy általam addig ismeretlen fiú mellett ébredtem fel. Először nem túlzottan értettem, hogy mi is történt az éjszaka folyamán. Aztán fokozatosan be-bevillantak bizonyos képek a buliból. Amint teltek-múltak a percek és az órák annál több minden jutott eszembe a fiúnál történtekről is. Ami ebből jött ki, az engem nagyon megzavart, hisz arra jöttem rá, hogy még élveztem is, amikor a fiúval smároltunk és azt is, amikor is a fiú leszopott. Azzal tisztában voltam, hogy több nem történt, hisz a fiú a lényegnél bealudt. A fiú nevére viszont mai napig nem emlékszem pontosan, de vagy Gergőnek, vagy Gyurinak hívták legalábbis azt hiszem. De ennek már legalább 23 éve és csak egy egyéjszakás kaland volt. Soha többé nem találkoztunk. Erre a történésre a magam által írt naplóm alapján, 1993. december 11-én történt. A naplómba a következőképpen fogalmaztam két nappal később: „A tegnapelőtti estén nagyon jót buliztam. A buli utáni éjszakából tisztán nem sok mindenre emlékszem, de amire visszatudok emlékezni az döbbenetes számomra. Azt az éjszakát egy fiúval töltöttem. Orális szexig el is jutottam vele. Ahogyan visszatudok erre emlékezni, hogy ezt még valahol élveztem is.”
Az első párommal valójában néhány hónappal, vagyis bő félévvel a fenti események után találkoztam először a gimnáziumba. A srác gimi első (ma ezt úgy nevezzük, hogy 9.) osztályában az osztálytársam lett. Az első hónapban a köszönésen kívül nem nagyon szóltunk egymáshoz. Valamikor októberben egy pénteki napon (’94.10.14) egy normális diszkóban találkoztunk. A hangos zene ellenére a buli vége felére már nagyon szóba elegyedtünk. Ez a korábban nem levő kapcsolatunkba is változást hozott, hisz már a suliban is egyre jobban kerestük egymás társaságát. Az is igaz, hogy ez utóbbi csak fokozatosan alakult ki. Februárban-márciusban észrevettem, hogy kezdem egyre jobban meg-megnézni a fiú testét és egyre jobban meg is tetszik. Mindegy 1 héttel a tanévzáró előtt ismét teljesen véletlen találkoztunk egy diszkóba. Ahogy ment előre az idő és egyre többet ittunk mindketten, egyszer csak átszakadt nálam egy gát és fogtam magam és megcsókoltam Vilmost. A fiú először ellökött magától. Én ekkor úgy éreztem, hogy a kialakulóban levő barátságunknak ezennel vége is lehet. Nem sokkal az én próbálkozásom után, amit a srác elutasított, a fiú kihívott a szórakozóhely kerthelységébe, annak is egy rejtett „zugába” és nagyon szenvedélyesen megcsókolt. Ezt én viszonoztam. Aztán ha jól emlékszem, akkor a csók után a következőket súgta a fülembe: „Odavagyok érted!” Ez a mondat a fülemnek zene volt és a szívemnek pedig nagy boldogságot okozott. A következő válaszom sem késett sokat: „Én is érted!” Ezután ismét megcsókoltuk egymást. Ez is nagyon szenvedélyes volt. Sőt, szerintem az elsőnél is szenvedélyesebb. Vilmos keze az én testemet, míg az én kezem az ő testén „indult vándorútra”, hogy végül a partner nemesebbik felén kössenek ki. A következő hetekbe-hónapokba rendszeresen találkozgattunk. Aztán 1995. október 3-án 3. órán, vagyis az 1. tesi órán a bemelegítő futásnál rosszul léptem és kiment a bokám. Azt a két órát és a további hármat is végig csináltam, sőt még elmentem az Vilmossal megbeszélt és eddigre már-már meg is szokott randevúnkra is. A bokám nem igazán fájt, de mire hazaértem kicsit feldagadt. Egész éjjel jegeltük. Másnap reggel semmi fájdalmat nem éreztem. Elmentem a suliba és végig csináltam azt a napot is. Ami egyébként hasonlóan zajlott, mint a megelőző nap. Ez így ment három hétig. Annyi kiegészítéssel, hogy a harmadnaptól a felkelésekkel az első 2-3 percbe problémám volt. A szüleim mindenáron elakartak vinni orvoshoz, de én nem akartam azt kockáztatni, hogy Vilmossal esetleg hetekig ne találkozzak, így ragaszkodtam ahhoz, hogy nekem igen is iskolába kell mennem. Nem mondhattam ugyanis meg a szüleimnek, hogy meleg vagyok, mert apám utálta a melegeket és anyu sem volt oda értük. Ekkor, vagyis október 26-án 6.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.47 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008
2019. 01. 10. csütörtök 16:46
A hossza is nagyon jó 10p Válaszolok rá!
#5 kozlik
2018. 08. 6. hétfő 21:32
Nekem ez volt a csúcs smile " Nem sokkal később szó szerint elélveztem, ami azzal járt, hogy rendesen megtelítettem a száját különböző spermiumaimmal.". 2 pont jóindulattal. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 08. 3. péntek 16:10
Még mindig nem nyert nálam Válaszolok rá!
#3 Querida
2018. 08. 2. csütörtök 22:41
nem a homo témával van gond...de basszus kit érdekel hogy hány centivel magasabb, vagy alacsonyabb smile Válaszolok rá!
#2 gyuri0926
2018. 08. 2. csütörtök 07:08
Hogyan lehet a neveket eltolni ???? Azért mert homo még írhatna magyarul !

aki megváltoztatta az érintettek vezeték- és keresztneveit is, valamint a sajátját 1 nappal eltolta, míg a párjáét 2 nappal előre hozta. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!