A+ A-

Tópart 5. rész

Október közepét írjuk, ismét eljött a hétvége, amit már nagyon vártam. Az idő csodálatos, szikrázóan süt a nap, a szüleim korán reggel elutaztak nagyszüleimhez, felkészülni a szüretre. Korán reggel a szokásos rám bízott feladatokat elvégeztem, így az egész hétvége szabad.
Imi felhívott telefonon, mert nagyon egyedül érezte magát. Még van a jövő hét végén egy vizsgája, de most szeretne picit lazítani, illetve kikapcsolódni, ezért szeretne velem találkozni. Felvetettem, hogy mi lenne akkor, ha kimennénk a tópartra, mivel nagyon régen nem voltam már. Autóval jön, és természetesen indulhatunk.
Kiérkeztünk a megszokott helyünkre, a plédet leterítettük, és leheveredtünk. Csókolóztunk, kerestük egymás gyönyörét, amikor is lassan lekerültek rólunk a ruhadarabok. Rám fantasztikus hatással van a nagyon szőrös test, és Imi ehhez a típushoz tartozik. A szőrzete szinte fekete nagyon sűrű, néhány helyen begöndörödve. A gyönyöröm fokozója a
szeméremszőrzetéből kiálló gigászi méretű fallosz amely, majdnem a melléig ér. Az elmúlt alkalommal nem volt sem időm, sem lehetőségem, hogy a minden tekintetben kifogástalan formás testét megbámuljam. A nagy figyelmemet Imi észrevette.
- Mi történt? Annyira el vagy gondolkodva.
- Semmiség, csak téged figyeltelek. Néztem azt a gyönyörű seggedet, a csodálatos izmaidat, a melledet, és a frenetikus faszodat.
- Most úgy teszel, mintha sohasem találkoztunk volna.
- Igen, de csak azért, mert otthon nem tudtalak alaposan szemügyre venni, akkor nagyon fel voltam pörögve, és csak a baszásra gondoltam.
- Akkor minden porcikámat nézz meg jól.
- Azt akarom, hogy a tested minden centiméterét fel tudjam fedezni, és teljesen magamévá akarlak tenni.
Hasra fektettem és a szájánál kezdtem, és egészen a lába ujjáig vizsgáltam a kezemmel és a nyelvemmel. Simogattam, fogdostam, és közben csodáltam, hogy ilyen remeket alkotott a természet. Maga volt a tökéletesség.
- Hogy lehet az, hogy ennyire hibátlan legyél?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 tomm6 2015. 10. 11. vasárnap 20:14
Igazi barátok.
#4 papi 2014. 05. 29. csütörtök 20:27
Nem rossz
#3 genius33 2013. 03. 17. vasárnap 15:49
Király smile szerintem is kéne még egy rész smile
#2 jani8943 2013. 01. 2. szerda 20:26
Nagyon jo.lesz folytatás?
#1 Törté-Net 2002. 07. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?