A+ A-

Magyar tanárnővel 1. rész

Az én nevem Krisztián és 15 éves vagyok Egy igen kemény gimnáziumba járok. Az iskola színvonala magas és különlegesség benne, hogy a tanári kart nem vén banyák, hanem fiatal érett nők és férfiak alkották. Így könnyen jó kapcsolat alakult ki tanár - diák közt. Megértettük egymás szavát.
A magyar tanárunk egy rendkívül szép és elbájoló 23 éves nő volt. Hosszú szőke haja volt, közepes méretű mellekkel. Vékony mint a nád, szép akár a napsugár. Gyakran gondoltam rá otthon maszturbáció közben. Az évek során enyhén úgy éreztem, a tanárnő is kötődik hozzám. Iskolánkban szokás volt a tanárok és a diákok között a magázódás. Észrevettem hogy a tanárnő miközben velem beszél, mindig tegez, és rendszeresen csak simán a keresztnevemen szólít. Vagy például történt egy olyan is, hogy 9. - ben szinte szemeztem a tanárnővel. Mesélhetnék pár ilyen dolgot, de elég ritkák voltak az ilyenek. A tanárnő mégis jól színészkedett, nem tudtam kideríteni, mik az érzései.
Második évem volt a suliban. Az iskola egy különleges Párizsi kirándulást szervezett. Persze hónapokkal előbb meg volt hirdetve, és aki részvett, annak borsos árat kellett fizetni. Nekünk tellett drága kirándulásokra. Már vártam az egészet. Szerencsémre a szervezők között volt a magyartanárom is. Úgy gondoltam, ha most nem cselekszem, akkor soha. Hamar elérkezett a március. Repülővel utaztunk, így az utazás nem tellett napokba. Pontosan 8 napig voltunk ott, megnéztük ez idő alatt az egész várost. Szállásunk szerencsére nem volt lepusztult hostel sem, de nem volt ötcsillagos hotel sem. Elfogadható volt azt kell mondjam. Ami nem megszokott volt, hogy a kevés hely miatt, és a nemek aránytalansága miatt, fiúk - lányok egy szobában aludtak. Tehát ha egy szobába csak lányok lettek volna, akkor az utolsó lányszobába lett volna pár üres hely. Mi ezt nem engedhettünk meg magunknak. Így legegyszerűbben vegyesen raktak be minket. A kirándulásra összesen 35 - en jöttünk el. Az együtt alvás a lányokkal semmi zavart nem váltott ki belőlünk. Később ahogy teltek a napok egyre oldottak a helyzetek. Senki nem volt szégyenlős, de nem is kukkoltuk egymást. Nekem eszembe sem volt megdugni talán az egyik csajt a szobából. Mindig a tanárnő volt az eszemben, ami nem normális tudom. Második nap este felé elhatároztam, hogy cselekszem. A felnőttek szállása egy emelettel feljebb volt. Elindultam fölfelé. Bekopogtam az ajtón, majd bementem. Hihetetlen szerencsémre csak a magyar tanárnő volt a szobában. Felkészületlen voltam, csak a szexre tudtam gondolni, ezt pedig nem mondhattam csakúgy a tanárnőnek. Gyorsan kerestem egy indokot, miért is vagyok itt.
- Hello.
- Szia.
- A többi tanár hol van? - kérdeztem
- Ha jól tudom elmentek Művészetek Hídjához. Fáradt vagyok azért nem mentem. Miért vagy itt fent?
Itt elakadt a szavam. Nem tudtam hirtelen mit mondjal.
- Én... én csak a tanárnővel szerettem volna beszélgetni. - könnyebbültem meg.
- Rendben, ülj le az ágyamra.
Nem várt módon egész jól szórakoztam. Beszélgettünk a kirándulásról, Párizsról, és úgy általában ki hol nyaralt már. Közben nevetgéltük. Egy váratlan pillanatban elkezdett merevedni a farkam. Sajnos olyan pozícióban ültem, hogy a nadrágom hozzáért a makkomhoz, ami hirtelen azt hitte akció van. Próbáltam takargatni, több - kevesebb sikerrel. Majd egy 5 perc szenvedés után abban a farmerban a tanárnő észrevette a kényelmetlenségem.
- Krisztián, ö... csak nem merevedésed van?
A helyzet kellemetlen volt, az arcom vörös volt, mint egy Ferrari.
- Sajnálom tanárnő, spontán merevedés - magyarázkodtam.
- Így este? Kizártnak tartom.
Nem tudtam, mit mondjak. Azt gondoltam, hogy ebből már sehogy se jövök ki jól. Egyetlen megoldás jutott eszembe. Rávetettem magam a tanárnőre és elkezdtem vele smárolni. Innen már nincs visszaút. Gondoltam. Éreztem, hogy visszacsókol, nem mentegetőzött. Egy fél perc után mégis eltaszított magától.
- Ez súlyos hiba volt. Menj ki légy szíves.
Egy ideig még ültem az ágyon, majd elkeseredve szót fogadtam. Kimentem, és nem tudtam örüljek - e vagy ne. Tulajdonképpen el is értem a célomat, meg nem is. Hisz nem ellenkezett eleinte. Ha ő akar valamit, majd később eldönti, én csak várok.
A következő nap vidáman, szokásosan telt. Jókat szórakoztunk a haverokkal, közben egy újabb nevezetességet néztünk meg. A negyedik nap reggelére viszont éreztem, én ma nem fogok felkelni. Beteg lettem. Valószínűleg megfáztam, mert lázam és hányingerem volt. Kellemetlen napnak néztem elébe. Még délelőtt a taccsot is kidobtam. Szörnyen éreztem magam, energiám is elég kevés volt. Ami egyetlen jó volt, hogy a magyar tanárnő elvállalta, itthon marad velem, ápol. Ezt az ápolást eléggé elhanyagolta, csak néha nézett az én szobámba. Délután 1 fele egy fokkal jobban éreztem magam, ez annyira volt elég hogy menjek egy kört a házban. Minden helység üres volt. Hol lehet a tanárnő? Miután sehol se találtam, kénytelen voltam a legegyszerűbb helyen keresgélni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2016. 01. 3. vasárnap 08:35
Egész jó!
#11 papi 2015. 02. 15. vasárnap 21:26
Gyönyörű álom.
#10 listike 2014. 10. 2. csütörtök 17:47
Na, ezt sem folytatta a szerző.
#9 cervelo 2012. 08. 7. kedd 08:00
Fura.
#8 tenzin 2012. 08. 6. hétfő 23:39
remek
#7 Craig 2010. 03. 28. vasárnap 01:31
Atyaég Te NŐ! Ez már a tizedik hely ahová ezt beírtad.
Nálad minden oké?

mellékelem a hsz-em, amit direkt neked írtam:

Nagyon kedves vagy Timcsike.
31 éves vagyok, Okosnak okos vagyok (de ez szubjektív, 156-os az IQ-m. Talán egy kicsit magasabb az átlagnál).
Atomfizikus azért nem leszek tőle, de így is első ránézésre megmondom, hogy elírtad az email címedet. Szerintem .hu és nem .com. Jóképű is vagyok (de ez is egyéni megítélés kérdése). Bár szerintem az asszony nem örülne neki, ha egy viszonyba kezdenék, magyarul becsajoznék.

Megtisztelsz, komolyan mondom. Biztos, hogy jól nézel ki, olyan akit ha meglátnék, egyből azon járna az eszem, hogy megdöntöm.

De ki kell, hogy ábrándítsalak. Nem írok neked.

Üdv
Craig

Nagyon kedves vagy Timcsike.
31 éves vagyok, Okosnak okos vagyok (de ez szubjektív, 156-os az IQ-m. Talán egy kicsit magasabb az átlagnál).
Atomfizikus azért nem leszek tőle, de így is első ránézésre megmondom, hogy elírtad az email címedet. Szerintem .hu és nem .com. Jóképű is vagyok (de ez is egyéni megítélés kérdése). Bár szerintem az asszony nem örülne neki, ha egy viszonyba kezdenék, magyarul becsajoznék.

Megtisztelsz, komolyan mondom. Biztos, hogy jól nézel ki, olyan akit ha meglátnék, egyből azon járna az eszem, hogy megdöntöm.

De ki kell, hogy ábrándítsalak. Nem írok neked.

Üdv
Craig
#6 István 2009. 03. 22. vasárnap 10:43
"nah" - úgy vélem alsó tagozat - azért ha pisilni kell feláll már?!?
Apuka pornó lapjait szorgalmasan bújod,lesd el belőle a helyesírást is - a szótár se' rossz,bár azt is meg kell tanulni használni!Igaz,az legalább hasznos!
#5 bpeti 2009. 03. 21. szombat 15:32
A vége is elég röhejes....
Még hogy aki otthon marad szopja a faszát.....
#4 Craig 2008. 12. 30. kedd 03:57
...Erősen és gyorsan csinálta, a célja az lehetett minél hamarabb élvezzek el...

Ezen beszartam a röhögéstől.

#3 001 2008. 06. 6. péntek 00:28
A helyes írás hagyán.. de a fogalmazás..
#2 TG 2008. 06. 5. csütörtök 01:07
Elnézést ha durva lesz, de... hát nagy kár, hogy nem a helyesírástudásoddal akartál bevágódni a tanárnál.
Azt hiszem mindannyian jobban jártunk volna.
Amúgy meg vicces.
#1 Törté-Net 2008. 06. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?