Hírek

SZEPT.
3.
2023

A fagyizás ára 2. rész

– Ó, basszus, annyira nedves, hogy alig tudom visszatartani!
Chastity teste fokozatosan egyre jobban ellazult. Ahogy egyre nedvesebb lett, hallani lehetett a cuppanó hangokat az egyesülésükkor. Szőke haja szálkásan eltakarta az arcát, és elkezdte visszalökni magát ebbe a szörnyetegbe. Felvette a tempóját és összekulcsolta a lábát a férfi dereka körül. A lökéseire halkan válaszolt:
– Uh! Uh! Uh!
Tudván, hogy a lány egyre jobban odaadja magát, a férfi különböző szögekbe kezdte lökdösni a farkát, sőt még tovább is nyújtotta. Chastity kiabálni kezdett:
– Ó, igen! Ó! Ó! Ó! Ez olyan jó érzés!
A férfi még egyszer utoljára lökött. Ahogy élvezett, mély hangon, az eksztázison...


Trilógia 4. rész - Elfogadás

Előszó:

Az élet már gyerekként rávezetett arra, hogy vannak dolgok, amik ellen nem lehet, nem kell harcolni, mert belerokkanok. Persze van, ami ellen jó döntésekkel lehet védekezni, kihátrálni belőle. Így lettem elfogadó, mentálisan, lelkileg és testileg. Hívő vallásosnak tartom magam, de nem az a fajta bálványimádó, templomba járó. Bensőmben jelen van még a harcos, küzdő oldal is, ami ha felszínre tör, mindig sikerre visz.

Elbeszélés:

(Magam)

A kis faluban valóban gyorsan elfogadtak minket, mint különcöket. Csaba segített az informatikai cuccokhoz szinte ingyen hozzájutni, az EU-s támogatások dőltek a polgi Fideszes kapcsolatai révén. Kiépült a falu...


Nagy család 2. rész

... Éjfél után zizegett a telója.

Rohadj meg! – Majd nyálasan folytatta – Helló főni... Az nem jó... Egy jó óra... Ó köszi, akkor 7-re a beszállókapunál leszek.

Leszólt a recepcióra, hogy kijelentkezünk.
– Öltözz bébi, sajnálom – azt hittem lesz pár nap szabadon.

Rá se nézett a számlára nyújtotta a kártyát.

A kocsiban kétszáz körül elkezdett telefonálni. Csukott volt a szemem, az estét éltem át újra.
– Szia Zsoci... Nincs, bocs, hogy éjszaka zavarlak... Vivit raknám le megőrzésre – kipattant a szemem. Ez Zsófi, anya uncsitesója. Tátogtam Zsoltinak üvöltést mutatva: NEM. Persze őt nem érdekelte. Tizenhét vagyok, nehogy ne legyek el egyedül. Zsolti...


SZEPT.
2.
2023

Helló, Béla vagyok

Helló, Béla vagyok, jelenleg szingli, a hisztis csajom kirakott, mert időnként megpofoztam.

De megérdemelte mindig. Annyira dögös volt, hogy minden pasi beindult tőle, ha meglátták. Ezt nem hagyhattam annyiban, olyankor felpofoztam. Igaz nekem is állt a farkam tőle, ha csak ránéztem, így is ismerkedtünk meg. Beindultam tőle, mikor megláttam, és ő éppen maga alatt volt, amiben az segített, hogy elmondtam neki, hogy nagyon tetszik. Annyira tehetséges volt, úgy tudott a szájával kényeztetni, hogy már a gondolattól is föláll a farkam. Imádta a szájába venni, én meg imádtam, amikor a szájába vette, őrjítő volt.

Most a barátnőjétől azt hallottam, hogy egy jógaoktatót talált...


Ha így...

Amit elmondok egyik barátom mondta el nekem, felhatalmazott, hogy megírjam más nevekkel. A könyebbség kedvéért egyes szám, első személyben és jelen időben teszem.

Joci vagyok. Egy hivatalosan is 149 cm magas postai levélkihordó anya és egy átlag méretű vasutas apa második gyereke. Nővérem 2 évvel idősebb nálam. Anyukánk után mi is, de főleg nővérem – kisnövésűek voltunk. – Végső magasságunk, én 165, nővérem 152 cm – Én még csak-csak „emberibb” kinézettel voltam megáldva, de nővéremen jelentkeztek a törpeség jelei. Picike lábfej – 34-es már necces volt – tömzsi, rövid ujjak. Ilyen igen komoly hátránnyal indultunk az életnek.

Nővérem hamar érett meg testileg. 12 évesen már...


Megértő főnök

Tipikus hétfő reggel volt, legalábbis én azt hittem. Az asztalomnál ültem, amikor körülbelül 9: 30-kor, a főnököm odalépett, és azt mondta, hogy azonnal beszélnie kell velem. Gyorsan megfordult, és visszaindult az irodája felé.
Nagyon kedveltem Natáliát. Majdnem egy évvel ezelőtt lépett be a céghez. Nem modellszerű szépség volt, de csinos és aranyos volt. Kissé gömbölyded izgató test; volt, de ritkán hordott olyan ruhákat, amik bármit is mutattak belőle, például mélyen dekoltált felsőket vagy szűk szoknyát. Amolyan csinos könyvtároslány típus volt. Nagyon letisztultan öltözött, stréber szemüveget viselt, normál barna haja volt, amit általában egy visszafogott copfban hordott.. Biztos...


SZEPT.
1.
2023

Fura viszony 1. rész

Tizenhároom évesen a megszokott anyai nagyszülőknél telt a nyaram. Tatám vasutas volt, soha nem volt otthon. Mamám napszámosként reggel öttől tízig a földeken robotolt, majd otthon a házi teendők, majd tizenöttől-tizennyolc óráig ismét a földek. Rám a hat évvel idősebb nagynéném vigyázott, aki fodrász volt, és otthon nyírta, dauerolta, festette a fejeket. Én kulcsos utcagyerek voltam, éledező nemi élettel, ami a farokverésben merült ki.

Egyik reggel Marcsi a nagynéném beszólt a szobámba, mikor még hemperegtem.
– Pistike! Elmentem a boltba. – Már csak a hátát láttam.

Több se kellett nekem, kitakaróztam, gatya le, és már markoltam is a fütykösömet, ami még – szerencsére...


Tiszta románc

Nagyon megbízok másokban. Csak akkor zárom be az ajtót, ha több órára távol megyek otthonról. Viszont egészen biztos vagyok benne, hogy aki valaha látott engem, nem lopna tőlem. Közel 190 cm magas vagyok és százhúsz kiló. Lehet, hogy nem vagyok teljesen kigyúrva, de nem érdemes kötözködni velem.
Szombat volt, amikor a motorom megjáratása után beugrottam a piacra egy újságért és egy friss kávéért. Kevesebb, mint egy órára mentem el, ezért volt számomra igazi meglepetés, hogy amikor beléptem az ajtón, egy sor női ruhát láttam a padlón visszafelé vezetni a hálószobába. Halkan sétáltam a folyosón a hálószobámba.
Amit láttam, attól azonnal megdagadt a farkam. A nő az ágyamon olyan kicsi...


Az alku

Az ifjú Ákos három éve végzett alkalmi munkákat Kálmánnál zsebpénzkiegészítés céljából. Lemosta Kálmán autóit, nyírta a füvet az udvarán, összegyűjtötte a lehullott faleveleket és hasonlókat. Kálmán az egyik nagynevű befektetési bank felső vezetője volt és mindig nagyvonalúan fizetett a fiúnak. A nyár folyamán egy napon Ákos befejezte Kálmán féltett Mercedesének alapos és kímélő kézi lemosását és belsejének takarítását.
– Tökéletesen tiszta! – jelentette széles mosollyal.
Csak egy rövidnadrágot viselt. Szőrtelen mellkasát friss izzadság enyhe bevonata borította, sovány teste tele volt hasizmokkal. Kálmánnak nehéz volt levennie a tekintetét a fiatalságról.
– Lenne valami más...