Hírek


MÁRC.
1.
2016

Frissítő masszázs

Szürke téli nap volt. Az ősz utáni elsők egyike, amikor már nincsenek levelek a fákon, még nem havas és túlzottan zord az idő, de már nincsen az a nyári hangulat. Egykedvű voltam, gondoltam jelentkezem a masszőrömnél egy frissítő masszázsra.
Kata rendszeresen és szakszerűen tette helyre a hátamat, orvosolta végtagi fájdalmaimat, gyúrta ki izomgörcseimet, de semmi több.
Tippem szerint olyan 45-47 év körül lehetett, mindig mosolygós, jó tartású (talán a balett-táncosoknak van ilyen egyenes tartása), roppant csinos, kedves, szóval egy igazi MILF volt.
Rendszeresen edzett, s télen is gondoskodott bőre barnaságáról. Első blikkre egy mediterrán nőnek mondtam volna vöröses-fekete haját mindig összefogva hordta, sosem láttam kiengedve.


Álom Londonból

Eszti két napja jött haza Angliából. A vizsgáit sikeresen lerakta, és bár a nyarat is kint fogja tölteni, pár napot mindenképp szeretett volna itthon tölteni.
Már jóval hazatérte előtt megbeszélte Nikivel, legjobb barátnőjével, hogy találkozni fognak, ahogy ilyenkor mindig. Egy kávézóba beszélték meg a találkozót.
Niki ért oda előbb. Amikor belépett, kíváncsian nézett körül, és kissé elszontyolodva állapította meg, hogy várnia kell még. Leült egy ablak melletti asztalhoz, és azon kezdett el gondolkozni, rendeljen-e valamit. Mivel nem tudta, Eszti mennyit fog késni, ezért úgy döntött, inkább kér egy kávét, hisz egy idő után kellemetlenné válik, ha valaki csak úgy üldögél egy asztalnál, de nem rendel semmit. Egy viszonylag fiatal férfi volt a felszolgáló, ráadásul egész jóképű, széles mellkassal, Niki önkéntelenül is rámosolygott, amikor megkapta a kávét, közben pedig arra gondolt, hogy egész hosszú ideje nem is volt fiúval.


FEB.
29.
2016

Nyaralás, avagy egy új élmény kezdete! 2. rész - Új ismeretségek

Nyaralásunk 3. Napján megtörtént az első ominzus esett anyuval amit akkor abban a pillantban még nem bántuk. A későbbi események is talán Gill-nek, Dave-nek és Kathy-nek köszönhetjük. Ők egy idősebb korú párocska volt akik a 16 éves vékony testű lányukkal élvezték nyaralásukat Dominikán.
A történetünk ott folytatódik,hogy a délutáni viszonylag gyors,de annál élvezetesebb együttlétünk után amit igazán csak egy hirtelen ébredt tüzes vágynak köszönhető dugásnak neveznék. Mindkettőnknek jó volt, egyszerre élveztünk el anyuval, az orgazmusnak köszönhető remegő végtagokkal borultunk az ágyra. Volt benne vágy s szenvedély, de igazából ez csak az adott pillanatnak és az akkori romantikusabb helyzetnek volt köszönhető.
Az idő olyan dél körül lehetett mikor meztelenül a napágyon ültünk.


Különös történeteim 1. rész

22 évesen kerültem Budapestre egy kisvárosból és amellett, hogy új munkahelyem lett és új ismerőseim, barátaim, valamint egy sokkal nyüzsgőbb nagyvárosi létbe csöppentem a kisváros nyugalma után, rengeteg szexuális kalandba is keveredtem. Ezek közül elég sok kissé fura volt, néha nem is a szex része hanem maga a szitu, ahogy az egész kialakult. Arra gondoltam ezeket is megosztom a nyilvánossággal, remélem legalább akkora tetszést aratok velük, mint a családi riportjaimmal.
Bele is vágok és az egyszerűség kedvéért időrendben fogok haladni. Ha valaki magára ismer valamelyik sztoriban, az nem a véletlen műve, ugyanis csak a neveket változtatom meg, az időt a helyszíneket és minden mást úgy írok le ahogy megtörtént.
22 évesen egy pestszentimrei albérletben kezdtem a fővárosi életemet. A tulaj egy negyvenes, nagymellű, mindig vidám, szőke nőci volt, aki többgenerációs, háromszintes családi házban lakott.


FEB.
26.
2016

Katalin, a mostohaanyám

1. rész
17 évesen nyaralni mentem apámékhoz 2 hétre vidékre. Szüleim évekkel ezelőtt elváltak és azóta ki-ki éli a maga életét. Nem pont erre gondoltam, mikor anyám egy álmos reggelen megkérdezte tőlem szeretnék-e menni nyaralni? Sajátos módja ez a nyaralásnak de mivel nem volt jobb ötletem és arra gondoltam otthon úgyis megöl az unalom, miért ne mennék. Az első gond talán a megérkezéskor volt. Mikor leszálltam a vonatról apám helyett Katalin várt. Katalin apám élettársa volt, már öt éve éltek együtt. Mint a legtöbb gyerek én se jöttem ki jól a mostohaszülőkkel, és ez igaz volt ránk is. Nem volt vele semmi gond sőt, mindig nagyon kedves és segítőkész volt de valahogy mégse tudtam úgy nézni rá. Egyébként 38 éves hosszú szőke hajú, kék szemű, homokóra testalkatú nő volt. Kicsit talán szélesebb is az átlagnál de ez nagyon jól állt neki. Mindehhez feszes kerek feneket és közepesen nagy körte mellek kapott.


Nőm és testvéreim

A színházból hazafelé tartva a buszon a pasik tipikus odafigyelek rád, kedvesem arcát öltve magamra hallgattam Ibolya csiripelését, bólogatva, fejet rázva, néha elejtve egy igent, vagy egy szerintemis. Biztosan ismeritek ezt az állapotot, amikor a hozzád beszélő szavaiból nem fogsz fel semmit, csak a kérdésekben rejlő tónust, és megadod rá a várt választ. Remekül lehet így elgondolkozva ülni, miközben a semmiről folyó társalgás elsuhan a füleid mellett. A barátnőm amúgy is az előadásról beszélt, amivel megleptem munka után, engem pedig nem különösebben kötött le a mezítláb a parkban részletekbe menő elemzése. Tetszett a darab, persze, de az agyam máshol járt. Hiszen nem véletlenül volt ez a kis meglepetés, az, hogy elé mentem a munkahelyére, deszertel. Épp ma lettünk hét évesek. és pontosan tudtam, mivel fogja meghálálni a figyelmességemet.


FEB.
25.
2016

Renáta - A kezdet

Amit rólam tudni kell, hogy Ricsinek hívnak, jelenleg 21 éves vagyok, az eset 3 éve történt. Akkoriban már elkezdtem kondiba járni, de sosem voltam nagy darab 180 cm - hez a 75 - 80 kg még soványnak is mondható.
Az iskolánkba elég sok lány járt, de a legtöbb már akkor is ribi volt és tette magát. És pont ez az amiért nekem és pár osztálytársamnak a figyelmét nem keltették úgy fel mint egy másik az iskolánkba járó lány, akit Reninek hívnak. Róla tudni kell hogy kb. 170 cm magas hosszú fekete hajú lány, szép arccal ruhán keresztül is méretesnek, de nem túl nagynak mondható mellekkel rendelkező csajszi, akinek a fenekéről még nadrágon keresztül is megállapíthattuk, hogy remek darab.
Nem volt soha nagyra magával, aranyos lánynak tűnt és barátja is volt már egy ideje akit Daninak hívnak. Nos a történet fura mód nem is Renivel, hanem Danival kezdődik, akivel én nem voltam rossz viszonyban mert néha együtt edzettünk a teremben.