Hírek

NOV.
10.
2016

A gyakornokok

Szeretem a gyakornoki programot. Mindent megcsinálnak, amit kérek, mert tudják, különben repülnek. És még lelkesek is. Ülök a székben, combjaim között Kata feje mozog, mögötte pedig Zsuzsa szorgoskodik Ferin. Kata roppant ügyesen lefetyel, bár kezei hátra vannak kötözve, így copfjánál fogva kell tartanom. De hát nem csak az ő forró szájától vagyok nedves, hanem attól is, ahogy elnézem közben Feri ágaskodó farkát, ahogy ki-be jár Zsuzsa szájában. A lány néha elkalandozik a golyók felé, közben tovább pumpálja az ágaskodó faszt. Szemmel láthatóan élvezi, még ha nem is fogadhatja magába. Másik keze nedves punciját simogatja, csiklóját dörzsöli, és halkan nyögdécsel. Feri megfogja a fejét, úgy húzz farkára Zsuzsa száját, és lassú, hosszú mozdulatokkal baszni kezdi a száját, miközben hangosan hörög. Látom, ahogy szeme kezd elhomályosodni, kénytelen vagyok megállítani őket.


NOV.
9.
2016

Én és a főnököm - Ötödik lélegzetvétel

Kristóf a Szofi lakásához közeli utcákban körözött. Nem tudta, mit tegyen. Felmenjen vagy hazamenjen. Fel kell mennie, belepusztul a vágyba, ki kell elégítenie Szofit! Úristen! Miért kellett elmondania, hogy ki van éhezve? Olyan merevedése lett ettől a mondatától! De már nagyon késő van, mit mond a feleségének, hol volt! Nem tudna épkézláb magyarázatot adni, mit csinált és kivel volt. Talán a legjobb az lesz, ha hazamegy. Igen, hazamegy, a vágya is csillapodik már. Végre! De mi lesz így vele? Ha egyszer eljutottak már idáig, máskor is megtehetik. Képtelen ellenállni neki! És mi lenne, ha megtennék? Ha egyszer engednének a vágyaiknak. Lehet, nem is lenne jó és akkor kiábrándulnak egymásból és nem éreznék ezt a kínzó vonzalmat. Ennek nem adott sok esélyt, de elgondolkozott rajta. Valószínűleg azért, mert ez egyfajta kiskaput ígért neki, arra, hogy megtehesse. Megteszem, azért, hogy később ne akarjam megtenni! Lassan hazaért.


Különlegesre vágyott

Péter vagyok 33 éves, Párom Dóra 40 éves két gyermek anyja. A történet, amit leírok nektek egy hosszú hétvégén történt egy fülledt nyári estén. Válása után párommal több időt tudtunk egymásnak szentelni, többször maradtunk kettesben, ami jót tett önbizalmának. Ennek ellenére még mindig nem volt újra teljesen felszabadult, újra igazi nő. Szerettem volna, ha újra nyit a világra, és elhiszi újra, hogy bármelyik férfit megkaphatja, vagy bármelyik pasi m……....! Ezen hétvége előtt már sok mindent kipróbáltunk közösen, és sok mindenről beszélgettünk, vágyainkat feltárva egymás előtt.
Felvetődött, hogy bebizonyíthatná önmagának, hogy valóban az a Nő még mindig, aki korábban. Ezért is választottunk egy wellness szállodát, hogy minden tökéletes legyen számára. A cél az volt, hogy este felcsíp valakit, aki megtetszik Neki. Nap közben mindkettőnkre mindenféle kényeztető programok vártak, még én is nagyon élveztem őket.


NOV.
8.
2016

Eső után

A lakásba való bejutás némileg könnyebben ment, mint az imént a kapunál. Beléptek a lakásba, ami barátok között is tipikusan legénylakás volt. A nő nem törődött vele különösebben, első útja a fürdőszoba felé vezetett volna, ha a férfi nem állja útját azzal, hogy inkább most ad törölközőt neki, meg valami ruhát mintsem rárontson fürdés közben. A nő értékelte az ötletet, addig is levette elázott kabátját és szomorúan vette tudomásul, hogy aznap este bizony kénytelen lesz valami otromba férfiruhában hazamenni, mindenesetre eldöntötte, hogy követel egy ernyőt magának. A férfi hozta a törölközőt, és nem tudta nem észrevenni, hogy – így világosban – mennyire szép az a nő, mennyire kiemeli bájait az a vizes ruha, észrevette, ahogy még mindig ágaskodó mellbimbójára feszül a blúza és a mellei ritmikusan, lágyan emelkednek és süllyednek a nő minden egyes lélegzetvételekor.


Elso biszex kalandunk

A szombati ebed vegeztevel ulunk a kaliforniai lakasunk konyhajaban asztalnal, s beszelgetunk.
Forro nyari nap van, orult meleg, rajtad egy lenge kis ruhacska van, szexi vagy nagyon, mint mindig. A beszelgetes temaja hogy-hogynem a szexre terelodik, mikoris felelevenitjuk az elozo ejszaka torteneseit. Latom Rajtad, hogy nagyon hangulatba kerultel, egyszercsak elokerul a swinger klub tema. Erzem magunkon, hogy ez alkalommal mashogy beszelunk rola, most olyan kozelinek tunik, olyan elerhetonek. Elont az izgalom, tudom, hogy nem sok valaszt el minket, hogy kocsiba uljunk, es ellatogassunk egy ilyen helyre. Egyre messzebb sodrodunk a temaban, s egyszer csak rakerdezel:
- Dragam, mit szolnal hozza, ha elmennenk egy ilyen helyre?
Nem mondok semmit, izgatottan es dobbenten ulok, latod rajtam, hogy gondolkozom, majd kisvartatva kinyogom a valszt:


NOV.
7.
2016

Egy hihetetlen történet 5. rész

Ma megbeszéltük, hogy kicsit később jön haza Anya. Palival elhatároztuk, hogy kis meglepetést készítünk elő neki. Nagyon szerettünk volna valami kis örömet vinni a szürke mindennapjaiba. Miután hazaérkeztünk, villámgyorsan kitakarítottunk, vacsorát készítettünk (persze itt nem nagy főzőcskézésre kell gondolni, főtt tojás, virslinek főzővíz, kis sajtok). Inkább a terítésre helyeztünk nagyobb hangsúlyt. Gyertyát is gyújtottunk. Gyorsan megvacsoráztunk, és megfürödtünk. Alig lettünk készen, csörgött a telefon. Anya volt. Jelezte, hogy jön. Mi az ajtóban izgatottan állva, mint két lakáj vártuk, hogy megérkezzen.
Hamarosan kulcscsörgést halottunk, mi kitártuk az ajtót, és két oldalról meghajolva jeleztük széles karmozdulattal, hogy fáradjon be. Anya meglepődött, de nem szólt semmit. Elvettük táskását és intettünk, hogy fáradjon beljebb. Láthatóan zavarban volt.


Meztelen konditerem

Bocca mesélt róla, hogy egy új, alternatív terem nyílt a Barackov mellett. Éppen guggoltam a hetven kilóval és a combjaimra koncentráltam. Élvezem, ahogy feszül az izom, ahogy dolgozik, ahogy él. Élek tőle, majdnem annyira, mint a szextől. Ő pedig ott állt és figyelt, hogy tudjon segíteni, ha kell.
– Csajszi, ki kell próbálnod.
Csak bólintottam, beszívtam a levegőt és visszaigazítottam a rudat az állványra.
Leráztam a karom és a lábam, aztán kicsit sétáltam és gondolkodtam azon, amit mondott.
– Mi is ez? Ruha nélkül kell edzeni? A fiúk is?
Bocca elvigyorodott.
– Naná. Képzeld, ott van több száz kiló tesztoszteron és mind csupasz.
Elmerengtem és óvatosan Boccára pillantottam, mert hirtelen nagyon forró lett valami. Tényleg rég volt már pasim, mert akármilyen puhánnyal nem állok össze. A szép néger lány a futópadra állt és megindult.


NOV.
4.
2016

Egy hihetetlen történet 3-4. rész

3. rész
- Anya, mi nagyon-nagyon szeretünk!- mondtuk szinte egyszerre.
Összebújva elaludtunk. Én és Pali ébredtünk elsőnek. Csak összenéztünk, és én gyorsan felöltöztem, s elszaladtam. Az első boltba vettem pár csomag gumit, és siettem haza.
Anya is felébredt és magához tért. Szó nélkül rendezte össze ruháját és a konyhába sietett. Mi is követtük.
- Tudunk valamit segíteni?- kérdeztük.
- Nem. Most egyébként is jobb, ha egyedül maradok kicsit a gondolataimmal. - felelte.
Azért odaszaladtunk hozzá, gyorsan egy puszit adtunk neki és már futottunk is ki a szobánkba.
Tornaszerelést vettünk fel és kisiettünk az udvarra, ahol kosárra dobáltunk. Kellett egy kis mozgás.
Hamar sötétedni kezdett, Anya szólt is, hogy vacsora, úgyhogy bementünk. Gyorsan lezuhanyoztunk és átöltöztünk.


Szingli pörgés 2. fejezet – Külföldi szeretők 4. rész

Mivel Lorenának dolgozói kedvezmény járt a munkahelyén, ezért úgy döntött, hogy beújít valami ruhát a szombati bulira. Vonzották az újdonságok, egyre jobban ki akart törni a megszokásokból, és akadt is bőven választék a ruhaboltban, de még mindig nem volt elég önbizalma a merészebb darabokhoz. Barátnői unszolására, végül egy fekete, szűkebb, magas-derekú, combközépig érő szoknya-vajszínű, pánt nélküli alkalmi felső szettre esett a választása. A tükör előtt állva végigpillantott magán. Csodálkozva nézte, ahogy a ruha a testéhez simul, és tökéletesen kiemeli az alakját. Szokatlan volt számára ez a fajta stílus, többet mutatott belőle, de legalább nem találta túlzottan kihívónak.
Szombat
Tudta előre, hogy barátnői odáig lesznek újdonsült szerzeményéért. Tetszettek neki a dicséretek, és az is, hogy majdnem egységes öltözékben indultak bulizni. A lányok többször is megjegyezték. „A Mixbe ez az alap”.