A+ A-

Különlegesre vágyott

Péter vagyok 33 éves, Párom Dóra 40 éves két gyermek anyja. A történet, amit leírok nektek egy hosszú hétvégén történt egy fülledt nyári estén. Válása után párommal több időt tudtunk egymásnak szentelni, többször maradtunk kettesben, ami jót tett önbizalmának. Ennek ellenére még mindig nem volt újra teljesen felszabadult, újra igazi nő. Szerettem volna, ha újra nyit a világra, és elhiszi újra, hogy bármelyik férfit megkaphatja, vagy bármelyik pasi m……....! Ezen hétvége előtt már sok mindent kipróbáltunk közösen, és sok mindenről beszélgettünk, vágyainkat feltárva egymás előtt.
Felvetődött, hogy bebizonyíthatná önmagának, hogy valóban az a Nő még mindig, aki korábban. Ezért is választottunk egy wellness szállodát, hogy minden tökéletes legyen számára. A cél az volt, hogy este felcsíp valakit, aki megtetszik Neki. Nap közben mindkettőnkre mindenféle kényeztető programok vártak, még én is nagyon élveztem őket. Estére mindketten frissen, kíváncsian mentünk fel a szobánkba. Megígértem Drágámnak, hogy aznap nem nyúlok hozzá, hátha elveszem a „kedvét” az egésztől. Hát így tettem. Mindketten lezuhanyoztunk, majd elővette az estére vett, általam még nem látott ruhát. Ha lehet így mondani persze… ! Dóriról tudni kell: 173 cm magas, 57 kg, fekete nem túl rövid, de nem hosszú hajú, kék szemû vékony hófehér bőrû, néhol kicsit szeplős, puha körte alakú popsival, pici tenyérbe illő cicikkel! Szóval a ruha egy térdig érő selyem, talán koktélruha lehetett. Nyaknál kötős, hátul egészen derékig látni engedte Dóri hófehér hátát, és ha az ember oldalról épp a megfelelő szögben látta, látni vélte a mellei domborulatát a ruhából elő bukkanni. Csodásan nézett ki. Talán picit féltettem is. Olyan törékeny, olyan cirógatni való…! De hát én is pont ezekért szeretem! Megbeszéltük, hogy két óra múlva találkozunk, én lemegyek edzeni, és a szobában találkozunk. Aztán majd elmeséli mi történt.
Egy hosszú csókban váltunk el, elkísértem a liftig, amivel a szálloda aulájába lehetett lejutni, ahol egész nap sok ember megfordul, iszogat, beszélget, ismerkedik. Én még tettem- vettem a szobában, próbáltam nem utána menni, és végül erőt vettem magamon, nem fogom kilesni, ha már közös megegyezéssel történik, ami történik. Mint később kiderült túl sokáig lehettem, mert lementem a terembe, és ekkor kiderült, hogy nem vittem magammal a kedvenc italomat, így visszamentem érte. Gondoltam addig is mozgok, bemelegítek időm, mint a tenger. Visszaérek a szobába, a villanyt sem kapcsoltam fel, mert úgyis megyek, nem olvasni jöttem. Hív a természet… Bemegyek, elvégzem a dolgom, kezet mosok, épp nyúlok a törölköző felé, mikor nyílik az szoba bejáratának ajtaja. Hallom Dóri hangját meg egy férfihangot. Fogalmam nem volt mit csináljak. Bárhogy is gondolkodtam, nem értettem. Nemrég még itt voltunk együtt, talán le sem ért, és már talált egy pasit magának? Az biztos volt, ha bejönnek bukta van. Nem volt mit tennem, maradni voltam kénytelen. Legrosszabb esetben, a zuhanykabinban talán el lehet tûnni, csak ne kapcsoljanak villanyt. Az volt a durva, hogy nem is láttam őket. Ha kinyitom résnyire az ajtót, pont látnám őket, de pont ők is engem. Még a korát sem tudtam megtippelni a férfihang gazdájának. Azt észrevettem, hogy tisztelettel beszél Vele, így kicsit megnyugodtam. Dicsérte a ruháját, a haját, a fehér bőrét (ezt én is annyira szeretem)
Ittak valamit, ezt ki tudtam venni a csevejből. Nem telt el negyed óra, a férfinak csörög a telefonja. Azt nem értettem mit beszélnek, csak a végén a „Szükség van rád!” elköszönést. Ezt nem tudtam mire vélni. Mint később Dóri elmesélte, mikor lement a bárba és kért egy italt, a pincér kérdezte tőle, hogy mit szeretne, és mikor válaszolta, hogy valami különlegeset, egy pasival nézett szembe a pultnál. Erre persze le is csapott a pasi, és beszédbe elegyedtek. Vele jött fel! 33 éves volt, magas sportos a neve különben szintén Péter, mint én.
Közben, míg ott vártam, Péter kapcsolgatta a lámpákat, és csak az előtérben levő tükörlámpát hagyta égve. Kiderült ezzel tette nekem a legjobbat, mert ez az ajtó ennyi fénynél pont nem látszik, így kinyithattam résnyire. Ekkor láttam meg először az imént leírt pasit. Gondoltam, gyorsan kiszúrtad ezt a srácot mikor délután szaunáztunk…! Kopognak az ajtón. Megjött a srác akivel az imént telefonon beszélt. Vékony, Dórinál picit alacsonyabb a gyerek! Merthogy gyerek! 21 éves! Péter unkaöccse. Ő nem volt olyan kommunikatív, mint Péter, de azt láttam, hogy méregeti szemeivel Dórimat. Egyszer csak azt mondja:
- Dobd ide a bugyidat! Dórim kicsit meglepődött mikor ezt meghallotta, de felállt az ágyról, és a széken ülő Máté arcába dobta a levetett francia bugyiját. Ő megszagolta, majd megnézegette, és a nadrágjába tette azt.
- Most gyere, és vedd vissza. - hangzott az utasítás. Párom oda ment, belenyúlt a nadrágjába, megállt egy pillanatra, összenéztek, majd kivette a bugyiját és visszaült az ágyra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.86 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sipospista 2016. 11. 25. péntek 21:12
Ez nemis rossz..
#10 Pavlov 2016. 11. 11. péntek 07:39
Gyengus, nincs benne izgalmas rész.
#9 deajk2008 2016. 11. 10. csütörtök 09:09
szeretem az análszexet és a grupit is... folytasd
#8 cscsu50 2016. 11. 10. csütörtök 04:45
folytassad
#7 A57L 2016. 11. 10. csütörtök 02:09
Megkaptuk a különlegest.6P
#6 Akai Mózes 2016. 11. 9. szerda 22:52
Hát sem a történet, sem a szex nem tetszett, dehát ízlések és pofonok.....
#5 sunyilo 2016. 11. 9. szerda 21:36
Tucatírás.
#4 vakon54 2016. 11. 9. szerda 18:53
Lessz folytatása? 10 Pont!
#3 zsuzsika 2016. 11. 9. szerda 16:05
Nekem sem.
#2 veteran 2016. 11. 9. szerda 15:08
Egyszerűen nem tetszett.
#1 Törté-Net 2016. 11. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?