A+ A-

Egy hihetetlen történet 5. rész

Ma megbeszéltük, hogy kicsit később jön haza Anya. Palival elhatároztuk, hogy kis meglepetést készítünk elő neki. Nagyon szerettünk volna valami kis örömet vinni a szürke mindennapjaiba. Miután hazaérkeztünk, villámgyorsan kitakarítottunk, vacsorát készítettünk (persze itt nem nagy főzőcskézésre kell gondolni, főtt tojás, virslinek főzővíz, kis sajtok). Inkább a terítésre helyeztünk nagyobb hangsúlyt. Gyertyát is gyújtottunk. Gyorsan megvacsoráztunk, és megfürödtünk. Alig lettünk készen, csörgött a telefon. Anya volt. Jelezte, hogy jön. Mi az ajtóban izgatottan állva, mint két lakáj vártuk, hogy megérkezzen.
Hamarosan kulcscsörgést halottunk, mi kitártuk az ajtót, és két oldalról meghajolva jeleztük széles karmozdulattal, hogy fáradjon be. Anya meglepődött, de nem szólt semmit. Elvettük táskását és intettünk, hogy fáradjon beljebb. Láthatóan zavarban volt. Mutattuk, hogy mosson kezet, tartottuk a törölközőt, majd megtöröltük a kezét. Ugyan csak kézmozdulattokkal jeleztük, hogy fáradjon az asztalhoz. Én kihúztam a széket, majd alátoltam. Láthatóan zavarban volt. Arca kipirosodott, de nem szólt. Pali gyorsan beledobott két pár virslit a főzővízbe. Addig én megkentem a kenyerét vajjal. A tojásokat természetesen megpucoltuk. Egy konyharuhába tekerve vettem elő kedvenc italát, és igyekeztem nagyon előkelően tölteni a poharába. Anya ivott belőle egy kortyot. Pali gyorsan szervírozta a két pár virslit is. Én a tányérjára tettem egy párat, és két tojást is. Anya megette, majd felnézett.
- Mit követtetek el? – gyanakodva, kérdőn nézett ránk.
- Mi semmit! Csak kedveskedni akartunk Neked.-
- Biztos? –
- Egészen biztos! – válaszoltunk egyszerre.
- Hát ilyen gyerekkorom óta nem fordult elő velem. Nagyon szépen köszönöm. – Mintha gyanúsan csillogott volna a szeme. Mindkettőnket magához ölelt. Megpusziltuk két oldalról.
- Nagyon, nagyon szeretünk Anya! – Itt már eltört a mécses.
- Rosszat tettünk?- kérdezte Pali.
- Dehogy. Ellenkezőleg. Nem hiszem, hogy sok nő van ebben az országban, akinek ilyen csodálatos élményben van része!- zokogta.
Papírzsepit adtunk a kezébe.
- De Hölgyem. Még nincs vége! A forró fürdő előállt! – mutattunk a fürdőszoba felé.
- De Ti nem is ettetek!
- Dehogynem. Ettünk is fürödtünk is, hogy csak Veled foglalkozhassunk, és kis örömet csaljunk a szemedbe. E helyett Te sírtál!
-Igen, de örömömben!
- Na, akkor jó!
Lassan felállt és elindult a fürdőszobába. Természetesen követtük. Levetkőztettük, besegítettük a kádba. Utána kicsit magára hagytuk, majd visszatértünk. Megmostuk mindenhol, majd mikor jelezte, hogy elég, kihúztuk a dugót a kádból és megtörülgettük. Előkészítettünk egy hálóinget, mely inkább csak egy szexi bébidoll volt. Nem tiltakozott. Papucsot adtunk a lábára. Anya bement a hálószobájába, mely már jó ideje valójában közös hálószobánk volt.
Villámgyors rendcsinálás, majd vetkőzés következett, aztán gyorsan be Anya mellé az ágyba. Ránk mosolygott.
- Tudjátok, hogy nekem van a világon a legjobb dolgom?- ölelt magához mindkettőnket.
- Nem, de nagyon szeretnénk, ha így lenne!- válaszoltam. Hozzábújtunk két oldalról.
- Hölgyem, egy lazító masszázs?- kérdezte Pali.
- Hát, ha már így felajánlottad! Bizony rám férne. – Egyből levettük róla a hálóinget, hasra feküdt. Pali a lábai felől, én a derekától kezdtem a kényeztetést. Végig simítottam a derekát kifelé, majd fel a gerinc két oldalán, egészen a válláig. Nagyon jó érzés volt a bőréhez érni. Ezt ismételgettem. Időnként nagyon finoman a nyakát is végigsimítottam. Pali egészen a lábfejénél kezdte, majd haladt fel a lábain egészen a fenekéig. Ő is többször végigjárta ezt az utat, egyre lassuló ütemben. Anya mintha kissé egyenetlenül kezdte volna venni a levegőt, amiből arra következtettem, hogy Pali sem mindig állt meg a combtőnél. Kicsit elhúzódtunk, hogy hanyatt feküdhessen. Újra én a felsőtestét, Pali a lábait simogatta végig. Bár vonzottak a cicik, de először a hasát kezdtem finoman körkörösen masszírozni, mit tagadjam, néha a vénuszdombja is belekerült. Igen nagy gondot fordítottam azokra a csodálatos melleire. Mit tagadjam, nagyon nehezemre esett visszafognom magam, hogy ne essek neki. Először csak körbesimogattam a tenyereimmel, majd ujjammal a bimbó felé közeledve először az udvarát simítottam körbe, majd a már keményen kiemelkedő bimbót simogattam meg. Én úgy éreztem, kicsit remeg is a kezem a gyönyörtől, amit láttam, és amit éreztem. Anya nyögött. Kicsit a számmal is körbenyalogattam, majd finoman megszívogattam. Nagyon feszült már a férfiasságom, majd eldurrantam. Felvittem számat a szájához, körbepuszilgattam, majd rátapadtam és átnyomtam a nyelvem a szájába. Csókolóztunk. Anya többször nyögött a számba, amitől éreztem, hogy Pali sem tétlenkedik odalent. Anya hirtelen megmerevedett, majd artikulálatlan hangok hagyták el az ajkát. Szinte az egész teste remegett, kicsit görcsösen, lassan csillapodva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.88 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Andreas6
2017. 09. 5. kedd 06:18
Ha nem az anyjukkal csinálnák, tökéletes lenne. Válaszolok rá!
#12 genius33
2016. 11. 10. csütörtök 15:51
Alakul ez. Válaszolok rá!
#11 cscsu50
2016. 11. 8. kedd 17:28
Nagyon jó, folytasd Válaszolok rá!
#10 sunyilo
2016. 11. 7. hétfő 18:27
Nagyon jó, folytasd még sokáig... Válaszolok rá!
#9 vakon54
2016. 11. 7. hétfő 12:20
Reméljük feleségemmel hogy lesszmég legalább99 része. Válaszolok rá!
#8 zsuzsika
2016. 11. 7. hétfő 09:38
Alakul. Válaszolok rá!
#7 deajk2008
2016. 11. 7. hétfő 09:22
szeretem a családon belüli szexet, annyira izgató 10p ment... folytasd Válaszolok rá!
#6 veteran
2016. 11. 7. hétfő 07:38
Lesz még az Erzsiből heteró. Válaszolok rá!
#5 gyuri0926
2016. 11. 7. hétfő 07:21
Helyes Erzsit is meg kell baszni , még ha leszbi is . Válaszolok rá!
#4 listike
2016. 11. 7. hétfő 07:06
Ritka jó sorozat, folytatsd- Válaszolok rá!
#3 rockycellar
2016. 11. 7. hétfő 04:42
Még vagy száz részt ebből smile Válaszolok rá!
#2 A57L
2016. 11. 7. hétfő 04:37
Továbbra is jó. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 11. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!