A+ A-

A gyakornokok

Szeretem a gyakornoki programot. Mindent megcsinálnak, amit kérek, mert tudják, különben repülnek. És még lelkesek is. Ülök a székben, combjaim között Kata feje mozog, mögötte pedig Zsuzsa szorgoskodik Ferin. Kata roppant ügyesen lefetyel, bár kezei hátra vannak kötözve, így copfjánál fogva kell tartanom. De hát nem csak az ő forró szájától vagyok nedves, hanem attól is, ahogy elnézem közben Feri ágaskodó farkát, ahogy ki-be jár Zsuzsa szájában. A lány néha elkalandozik a golyók felé, közben tovább pumpálja az ágaskodó faszt. Szemmel láthatóan élvezi, még ha nem is fogadhatja magába. Másik keze nedves punciját simogatja, csiklóját dörzsöli, és halkan nyögdécsel. Feri megfogja a fejét, úgy húzz farkára Zsuzsa száját, és lassú, hosszú mozdulatokkal baszni kezdi a száját, miközben hangosan hörög. Látom, ahogy szeme kezd elhomályosodni, kénytelen vagyok megállítani őket.
– Helló, nem mehetsz még el, hallod?! Majd én megmondom mikor.
Azzal, a nyomaték kedvéért ráhúzok egyet Kata fenekére. Összerándul az ütéstől, de finoman szopogatni kezdi csiklómat. Érzem, nekem sem kell sok, ha így folytatja. És folytatja. kitartóan szopogatja a csiklóm, néha beleharap finoman, majd nyelvével dörzsöli. És már érzem is, hogy jön, mélyről tör fel, hátam megfeszül, csípőmet a forró szájra nyomom, húzom magamhoz közel, míg nyögve élvezek.
– Nyalj! Ez az! Igeeeen! Aaah.
Érzem, ahogy nedvem folyik, miközben lassan megnyugszom. Feri elkerekedett szemekkel néz, farka enyhén remeg, miközben Zsuzsa a makkot kényezteti. Ő is egyre gyorsabban dörzsöli punciját, látszik, hogy mindjárt elmegy. Aztán csak fogja a faszt, kicsiket húzogat rajta, az arcához dörzsöli, miközben halkan rázkódik a gyönyörtől. Szemei kikerekedve bámulnak a semmibe, arcán angyali öröm, ahogy lassan visszatér a valóságba.
– Na jó, akkor más jön – szólok rájuk, mielőtt Feri is elkapatná magát. – Gyere csak Zsuzsa, feküdj ide Kata alá, és nyalogasd egy kicsit a punciját, miközben Feri alaposan szétkeféli. Aztán nem elmenni nekem, Feri, mert nyomban repülsz is! Majd én szólok, mikor.
Elhelyezkednek lassan, látom, ahogy Feri megfogja a farkát, és lassan Kata puncijába tolja. A barna lány annyira élvezi a kemény faszt és Kata fürge nyelvét, hogy el is feledkezik rólam. Úgy kell a fejét a puncimon tartanom, de nem igazán jeleskedik, inkább csak liheg és sóhajtozik. Érzem, hogy egyre közeledik az orgazmusa, ahogy Feri is nagyon nehezen tartja már magát. Gondolom, Kata is segít neki ebben, és szopkodja a golyóit lelkesen. Közben meg a lábamhoz dörzsöli magát, mintha nem venném észre. És akkor kiesik az irányítás a kezemből. Nem tehetek más, mint bólintok Ferinek, aki feszülten figyel már vagy egy perce. Erősebben fogja meg Kata derekát, és hosszan, mélyen döfködni kezdi. Katának sem kell több, és abban a pillanatban hangosan üvöltve rándul össze a gyönyörtől. Alatta Zsuzsa is halkan nyöszörög, de nem nagyon ér rá magával foglalkozni, mert Feri már ki is kapja a farkát, és úgy lövi gecijét Kata puncijára, ami onnan a rövid hajú lány arcára csöpög, aki mohón lefetyeli a forró cseppeket.
– Azt hiszitek, ezzel vége? És velem mi lesz? Te is csak nyöszörögtél itt, ahelyett, hogy rendesen kinyaltál volna. Feri te meg képtelen vagy türtőztetni magad. Most megkapjátok a büntetéseteket.
Azzal Katát hassal az asztalra döntöttem, lábait és kezeit az asztal lábaihoz kötöztem. Ferit pedig a fal mellé állítottam, hogy végig nézze a most következőket.
Majd Zsuzsához léptem, és megcsókoltam. Hosszan, finoman csókolóztunk. Éreztem a szájában a fasz, a geci és Kata puncijának az ízét. Teljesen bezsongtam tőle. Aztán lejjebb nyomtam a fejét, amiből értett, és elém térdelt. Lassan, finoman nyalogatta a puncimat, miközben egy ujját benyomta. Éreztem, hogy lassan megint elmegyek, úgyhogy inkább felállítottam Zsuzsát.
– Vedd ezt fel! – parancsoltam, és azzal egy felcsatolható vibrátort adtam neki. Mikor felvette, Katához vezettem, és lassan benyomtam a műfaszt a még nedves punciba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Pavlov 2016. 11. 11. péntek 07:37
A szex jó le van írva, de nem ismerjük a karaktereket. Jó lett volna kifejteni, hogyan keveredtek ebbe a helyzetbe, mi a tétje számukra, stb.
#10 rockycellar 2016. 11. 11. péntek 04:42
nem a legjobb
#9 sunyilo 2016. 11. 10. csütörtök 21:30
Pornófilm-forgatókönyvnek elmenne...
#8 vakon54 2016. 11. 10. csütörtök 18:40
Lessz folytatása reméljük a feleségemmel? 10 Pont.
#7 genius33 2016. 11. 10. csütörtök 12:23
Hát ennek se füle se farka...
#6 deajk2008 2016. 11. 10. csütörtök 09:17
szeretem a vibris grupis análos szexet... ezek mind felizgatnak meg a bilincs is
#5 zsuzsika 2016. 11. 10. csütörtök 09:07
veteran.Osztom a véleményed.
#4 veteran 2016. 11. 10. csütörtök 08:40
Túlságosan tömény pornó,nem tetszett.
#3 sztbali 2016. 11. 10. csütörtök 08:01
Nekem nem jött be.
#2 A57L 2016. 11. 10. csütörtök 02:06
Kemény,de jó és izgató történet.
#1 Törté-Net 2016. 11. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?