A+ A-

Eső után

A lakásba való bejutás némileg könnyebben ment, mint az imént a kapunál. Beléptek a lakásba, ami barátok között is tipikusan legénylakás volt. A nő nem törődött vele különösebben, első útja a fürdőszoba felé vezetett volna, ha a férfi nem állja útját azzal, hogy inkább most ad törölközőt neki, meg valami ruhát mintsem rárontson fürdés közben. A nő értékelte az ötletet, addig is levette elázott kabátját és szomorúan vette tudomásul, hogy aznap este bizony kénytelen lesz valami otromba férfiruhában hazamenni, mindenesetre eldöntötte, hogy követel egy ernyőt magának. A férfi hozta a törölközőt, és nem tudta nem észrevenni, hogy – így világosban – mennyire szép az a nő, mennyire kiemeli bájait az a vizes ruha, észrevette, ahogy még mindig ágaskodó mellbimbójára feszül a blúza és a mellei ritmikusan, lágyan emelkednek és süllyednek a nő minden egyes lélegzetvételekor. Figyelte vizes nyakát, ahogy egy csepp víz eltűnt melleinek dombjai között, ahogy a szoknya rátapadt derekára, csípőjére, láttatni engedte a nő alsóneműjének vonalát, sőt a vénuszdombját is. Figyelte, ahogy formás lábain apró erekben folyik le a víz, megállva bokájának kiugró kis hegyén és a cérnavékony aranyláncon, amit mindig magán hordott, noha a fülbevalón kívül más ékszert még nem látott rajta. Feltámadt benne a vágy, hogy a vízcseppeket a bokájától a gyönyörű, barna, mandulavágású szemeinek sarkáig lenyalogassa róla, keresztülhaladva feszes combjain, domború ölén, selymes hasán, tenyérbe simuló mellein, majd végig a hátán, melynek bársonyos bőre alatt szelíden húzódnak meg izmai, végig gerincének gyöngysorán, feneke halmaiig, majd ismét combjain át bokájáig. A nő felismerte szemében a vágyat, és mindent megértett. Megértette miért gondolt rá a lépcsőházban, mikor ujjaival átfutott mellein, hogy miért gondol rá akkor is, amikor otthon, magányában örömtelen és gyors orgazmusokhoz juttatja magát, aztán sajgó szívvel oldalára fordul és képtelen elaludni. Nem azért tett a férfi felé egy lépést, mert annyira magányos volt, hanem azért mert vágyott a melegségére, az ölelésére, arra, hogy azt az örökös szürke felhőt elűzze a feje fölül.
Kinyújtotta még mindig nedves kezét, megérintette vele a férfi arccsontját, végigsimította ujjával a markáns vonalat, majd másik kezével is az imádott archoz nyúlt, a férfi megfogta a nő mindkét kezét, szájához tapasztotta és mindkét tenyerébe egy-egy forró csókot nyomott. A nő beharapta alsó, izgalomtól rubinvörösre színeződött ajkát és kibontotta kezeit a férfi kezei közül, majd hagyta, hogy a férfi egészen a közelébe lépjen, érezte, hogy melleinek feszül a férfi izmos mellkasa, és ölelő karjai máris helyet találtak maguknak a nő testén.
A férfi belefúrta arcát a nő vállgödrébe, beszívta a nő édes, az esőtől felerősödött illatú parfümének, a vizes hajának és bőrének illatát, aztán nem sokat tétovázva csókolni kezdte a nyakát, gyengéden harapdálni, mire a nő teste megfeszült ölelésében, légzése szaporábbá vált, próbálta ajkaival elkapni a férfi ajkait, mikor az a nő arcához ért. Egybeforrtak ajkaik hosszú, forró csókban, a férfi hol gyengéden szívta felváltva a nő alsó- majd felső ajkait, hol nyelvének hegyével cirógatta a feszes, tűztől izzó ajkakat. Azt sem tudta hol érintse a nő testét, hol kezdjen hozzá a kényeztetésbe, hogy juttathatná örömökhöz az előtte álló, kéjvágytól remegő tüneményt. Nem is törődött saját erekciójával, annyira elveszett a nő testének előzetes felfedezésébe, addig észre sem vette, hogy a vágy ott lüktet ágyékában egyre erősebben, míg a nő keze nadrágjának arra a pontjára nem tévedt és masszírozni kezdte. Belerándult a férfi a hirtelen kéjbe, még közelebb ment a nőhöz, még közelebb, addig, amíg a falhoz nem szorította a férfiasságát és vágyait borzoló nőt.
A nő elveszett teljesen az élvezetekben, a férfi keze cirógatta testének érzékeny pontjait, blúzát kigombolta, miközben a fültövénél játszott a nyelve, bizsergető ujjai pedig utat törtek a nedves ruhadarab alatt az érzékeny, kívánatos mellekhez. Ujjaival érezte szegycsontján a nő szívverésének monoton lüktetését, miközben a nő megszabadult kigombolt blúzától és ugyancsak vizes melltartójától szabad utat engedve a férfi kezének melltartó nélkül is gömbölyű mellei és barnás-rózsaszínes, mereven álló, kicsi, formás bimbói felé. A férfi érintésétől vágyai még inkább a magasba csaptak, főleg akkor, mikor az ügyes ujjakat és simogató tenyeret felváltotta a férfi forró, nedves nyelve, miközben kíváncsi ujjbegyei lassan lefelé siklottak a nő testén, utat törve a csípője, a feneke felé. A nő élvezettel nézte mit művel melleivel a férfi, de újabb csókot követelt, megfogta a férfi fejét és ajkaihoz húzta, finom ujjai végigsiklottak a férfi sötétszőke haján, mellkasán, amit még mindig nyirkos ing fedett, amit lassan, izgalomtól remegve kezdett kigombolni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.44 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2016. 11. 10. csütörtök 04:49
türhető
#10 genius33 2016. 11. 9. szerda 08:43
Egészen jo.
#9 sunyilo 2016. 11. 8. kedd 21:45
Nem rossz...
#8 vakon54 2016. 11. 8. kedd 18:54
Úgydöntöttünk a feleségemmel megérné hogy folytazsd. 10 Pont!
#7 veteran 2016. 11. 8. kedd 14:04
Ez is csak egy a sok közül.
#6 zsuzsika 2016. 11. 8. kedd 10:29
Nem volt rossz.
#5 deajk2008 2016. 11. 8. kedd 08:46
nekem is tetszik e mű... 8p
#4 listike 2016. 11. 8. kedd 06:37
Elmegy egynek,
#3 rockycellar 2016. 11. 8. kedd 04:44
Nagyon jó
#2 A57L 2016. 11. 8. kedd 04:21
Szép történet.
#1 Törté-Net 2016. 11. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?