NOV
10
2011

Nikolett 3. rész

gruppen, illusztrált

Mielőtt rátérnék, hogy élveztem ki én is a fekete supermant, emlékeztetőül iderakok két képet róla.

Miután kipihente a Quickivel való hancúrozást, Jack odaszólt nekünk, hogy vegyünk föl valamit, hogy kiúszhassunk a partra. Ez a rész nem tartozott a nudista faluhoz, tehát ha jön valaki, nem lehetünk anyaszült meztelenek. Ő rögtön fel is vette térdig érő sortját, ami nyilvánvalóan azért ért térdig, hogy ne lógjon ki alóla a pélója. Quicki és én kis tangát és egy könnyű pólót vettünk fel. Amikor elkészültünk, Jack fejest ugrott a vízbe, és mi is követtük a példáját. Kiúsztunk, és úgy ahogy voltunk, kifeküdtünk a partra. Vizes pólóink testünkhöz tapadtak, mellbimbóink szinte kiszúrták a könnyű trikót. Ez Jacket sem hagyta hidegen, s...

*  *  *
NOV
09
2011

Trojka

gruppen, vibrátor

Végre eljött a nap, amikor hármasban találkozhattunk. Semmi nem volt előre megbeszélve, de mindenki tudta, mit rejt táskám, milyen ajándékkal kedveskedem Beának.
Régi kívánsága volt. Sokat ábrándozott róla, és egy bátor pillanatában nekem is megemlítette.
- Egyedül nem is használnám, csak tudata kellemes, hogy egyáltalán van. - vallotta. - Na, meg jó a bőrömet máshol is masszírozni!
Már rég elejtettük, hogy jó lenne hármasban, de csak beszédtéma maradt. Ábrándoztunk, majd elvetettük. Mindkettőnknek teljesen jó volt kettesben egymással. De csak izgatta a fantáziánkat. Azért sem jöhetett létre, mert nem volt olyan harmadik, aki megfelelt volna.
Mára megváltozott a helyzet, mivel hosszú ideje nem találkoztam Beával, és közben megismerkedtem Pannival. Nem mindig volt ugyan a viszonyunk kiegyensúlyozott, de azért jól megvoltunk. Kicsit prűd volt, de ahogy...

*  *  *

Andi és Zoli 1. rész

hetero, férj-feleség, anál, leskelődés

A következő esemény jó néhány évvel az első után történt, de talán mind közül ez volt a legjobb. Ezért gondoltam, hogy az időrendi sorrendet felrúgva, következzen most ez.
Egy nyári hétvégén történt, hogy egy barátom (hívjuk őt Zoltánnak) és felesége (aki legyen Zsuzsi) átugrottak hozzánk egy "csak úgy" látogatásra. Nem volt megbeszélve, egyszer csak betoppantak, hogy : helló nem zavarunk!?
- Persze hogy nem! Örülünk hogy itt vagytok!
A gyerekek a város túlsó végén "nyaraltak" a nagymamánál. Ilyenkor persze az első pár óra nagyon vidáman telik a gyerekek nélkül. Végre kedvem szerint válogathatok a DVD gyűjteményemből, nem kell félni tőle, hogy valamelyik kicsit kiveri a frász a kedvenc műfajom valamely remekművétől. (Horror, , Fantasy, krimi) Mell Gibson és Segal kedvére öldökölhet, törheti a csontokat, a gyerekek nem zavarnak. Nejem is boldogan...

NOV
08
2011

Egy kis testgyakorlás 1. rész

maszturbáció, iroda, anál, vibrátor

Meztelenül ébredtem az edzőterem padlóján, néhány gyűrött törölközőn és ruhadarabon. A fejem lüktetett, a mellbimbóim érzékenyek voltak, és amikor megmozdultam, nedvességet éreztem a puncimból a combomra csorogni.
Velem szemben egy forgószékben a vezető edző aludt Superman-ruhában.
Megpróbáltam felidézni, hogy kerültem ide. A termet csillogó apróságok díszítették. A padlón négy-öt teli óvszer feküdt, csomagolásuk a kuka köré volt szórva.
A Macskanő-jelmezem szét volt szaggatva. Ahogy a hátamra fordultam, megnyilallt a fenekem. Ettől minden eszembe jutott...
****
Az utóbbi években felszedtem pár kilót - a tévé előtt töltött óra, a rengeteg mogyoróvaj és csokifagyi megtette a hatását. Úgyhogy a saját érdekemben azt javasolták a barátnőim, hogy járjak edzeni egy kicsit. Egy texasi kisvárosban éltem, pár kilométerre volt a lakásomtól...

*  *  *

Eszter

gruppen, diák, anál

Egy fehérvári suliba járt már 6 éve. Sokan meg akarják dugni, mert jó teste van, nagy mellek, kerek fenék. Fekete haja nyakáig ér, és csak 1 hibája van, hogy flegma, de nagyon, ami sok ember szemét szúrta, egy nap bosszút álltak. Mivel gyógyszert kellet szednie, egyik osztálytársa kicserélte az egyik vitaminját szexuális vágyfokozóvá, még hozzá a durvábbik fajtából. Amint reggel bevette, egyből érezte ez a nap nem lesz szokványos. Már a buszon is alig bírt a puncijával, az összes srácot jól végig mérte, és az járt a fejében, hogy vajon mekkora és milyen vastag a farkuk.
Amint beért a suliba, beült az első órára. Az óra közben végig csak azon járt az esze, hogy valaki elkaphatná a WC-ben, és jól megdughatná. Nagyon lassan telt el az 1. óra, a következőn felelnie kellet a kettesért az egyik tantárgyából, mivel hiányzott, így a tanár elkérte egy másik óráról,...

NOV
07
2011

Apámmal először....

családi

Már régóta tetszett az apám, mint pasi. Már majdnem betöltötte a 40-et, ez mégsem látszott rajta. Sötét haján egy ősz hajszál sem volt, mozgása fiatalos, és energikus volt, ragyogóan kék szeme mindig vidáman csillogott. Csak ketten éltünk együtt, így ő sokszor hozott fel nőket egy-egy éjszakára. Mivel a szobánk egymás mellett van, mindig hallottam, hogy mi történik éjjel, és bevallom, elképzeltem, ahogy apám engem dug, mint egy ribancot, és ilyenkor ezekre a gondolatokra (és hangokra) szoktam maszturbálni. Ma tudtam, hogy apám egész nap a munkahelyén lesz, csak késő este fog hazajönni, így délután bementem a szobájába, leültem a gépe elé, és elindítottam egy pornóvideót. Az ő gépén nagyon sok perverz pornó volt, ezért ott szoktam nézni. A filmen egy tipikus szőke amerikai csaj vetkőzött, később bejött hozzá egy férfi, és alaposan kinyalta. Közben lassan én is...

*  *  *

Szombat reggeltől vasárnap reggelig 3. rész

hetero

Eltelt a következő pár óra. Szállítók hozták a piákat, jött a személyzet. Kezdtünk hangolódni az esti bulira. Pultos csajok is befutottak. Mindegyik jó hangosan, hatalmas mosollyal köszönt. Akit megdöntöttem az azért, amelyiket még nem az probált bevágódni. Jó hírem volt a lányoknál. A kidobókkal szoktunk portyázni közöttük.
Van egy új lány, talán három hete dolgozik itt. Kitti. 22 éves. Gyönyörű fekete hosszú haj, kék szemek, formás, izmos alak, nem túl nagy mellek, olyan tenyérnyi de kemény, ha nekiszaladnék biztos betörne a fejem.
Őt hajkurászom már amióta elkezdett itt dolgozni, de semmi eredmény. Kidobók is próbálgatják elkapni de nekik se jött össze. Most is próbáltam jópofa lenni, de csak udvarias mosoly volt a válasz. Csajom puffogott közben irodában, mert persze mindent hallott.

*  *  *
NOV
04
2011

Párterápia

hetero, férj-feleség

Húszas éveink második felében jártunk a barátnőmmel, amikor ez a dolog néhány évvel ezelőtt történt. Az akkor már hosszú, stabil kapcsolatunk teljesen jól működött, szerettük egymást, megbíztunk egymásban. Együtt éltünk egy budapesti lakásban, és csendben a jövőt tervezgettük. Egyetlen probléma volt csupán, bár sokáig ennek sem tulajdonítottunk jelentőséget. Párom sehogy sem tudta elérni a hüvelyi orgazmust. Így aztán, a több évnyi együtt töltött időre és bizalomra alapozva elhatároztuk magunkat.
Bár nem volt rossz a szexuális életünk, azért mindketten éreztük és tudtuk, hogy ez így nem a legjobb. Részben a méretem, részben a "sebességem" miatt nem volt elég érzés és idő, hogy Timi, a barátnőm a "hagyományos" módon elélvezzen. Vele semmi baj nem volt. 25 éves, egészséges, kissé telt alkatú, nagymellű, helyes lány volt. Szerettem a vállig érő,...