Hírek

OKT.
11.
2018

Szolgáltatás kiadó szobával

Ha hosszabb utat kell megtenni nyaralásból haza fele, akkor mindig megszoktunk piheni 2-3 napot valahol és úgy folytatjuk az utunkat haza. Az idei nyáron sem volt másképp. Nyaralásból haza fele egy fürdő várost néztünk ki magunknak és eldöntöttük, hogy a nagy hegyek után egy kis fürdőzéssel egészítsük ki a pihenésünk. 4 éjszakát terveztünk el tölteni a fürdő városba. Lefoglaltam a szállást egy kis házban, amelyebben több apartmant alakított ki a tulajdonos.
A tulajdonos telefonon kereset az nap, amikor a szállást elkellet, hogy foglaljuk. Nagyon kellemes hangú hölgy volt a telefon másik oldalán, aki nekem rögtön szimpatikussá vált minden szinten. A hangja alapján egy szexis hölgyre gondoltam, akit szívesen elkapnák egy fordulóra. Az érkezésünk késő délutánra becsültem, mivel több határon is át kellet, hogy verekednünk magunkat. Ő elég jól fogata és megígérte, hogy megpróbál ott lenni az érkezésünkkor.


Adrienn, én és Jessi

Egy szép napon történt mindaz amit most elmesélek nektek. Egy normális párkapcsolatban voltam akkor már úgy 3 hónapja. Jól megvoltunk barátnőmmel, Adriennel. A szex is jó volt vele, csinos is és szép is volt. Számomra hibátlan volt. Arcra egy gyönyörű kislányra hasonlított még így 20 évesen is. Nagyon sokat sportolt, aerobicozott, hogy a testét karban tartsa, mit mondjak látszott is rajta. Gyönyörű feszes has, ívelt, izmos comb és szép kerek popók. Mellei nem voltak egy óriásiak de azért olyan jó kis tenyérbe illő, fognivaló.
Én még suliztam (érettségi) Adrienn pedig már dolgozott egy irodában. Szeretett ott dolgozni mert rendesek voltak a főnökei és nem mint nő, hanem mint munkatárs tekintettek rá.
Egyik nap megyek haza a suliból, már alig várom, hogy végre találkozhassam a szerelmemmel fél napi különlét után. Adri mindig hamar hazaért.


OKT.
10.
2018

Ötven

Hetyke mellei voltak.
Egy bárban találkoztunk először. Sört rendeltem, de mindenki más bort, így én voltam a kívülálló. Egyébként is, mert mindenki más helyi volt, én pedig „vendég”. Nem odavaló, máshonnan való. Egy ideje már a városban voltam, már volt társaságom, akikkel rendszeresen eljártunk, már voltam másokkal is, belekostoltam a helyi ízekbe és lányokba, de még nem fogadtak be teljesen. Volt valami határ köztem és köztük, amin én akárhogy erőlködtem, nem tudtam változtatni. Ezt nem én határoztam meg, hanem ők. Nem is biztos, hogy akartam akkor, bár magamnak azt mondtam, nagyon elhatározott voltam, hogy itt legyek otthon.
Sofia mutatott be neki. Sofiával csak egyszer, nehézkesen szerettük egymást, inkább akartuk, mintsem csináltuk. Szerettem az apró melleit és a hasának az ívét, de hatalmasakat nyögött, mintha élvezné, de tudom, csak miattam csinálta. Mintha nekem erre lett volna szükségem. Nem szeretem, ha eljátszák.


Egy délelőtt a videokölcsönzőben

Ezt az írásomat férjemnek szánom, mert , Sándor, nem volt ott, amikor ez megtörtént.
A nevem Júli, egy harmincas évek közepén járó alacsony, vékony nő vagyok, nagy mellekkel és vékony derékkal. A barátnőimen keresztül hallottam, hogy sokan azt mondják műmellem van, de ez nem igaz.
Két évvel ezelőtt volt az első hármas szexkapcsolatunk.. Nem tervezetük, de fantasztikus volt. A férjem barátjának volt a legnagyobb farka, amit eddig láttam, több mint 17 cm-. Basztam és szoptam azt a hatalmas faszt.
Én háziasszony" és két gyermek anyja vagyok. Gyermekeim óvodában és iskolában járnak, és így van egy kis időm. Nincs jobb mit élvezni egy csendes délutánt otthon.
Nem tudom lehet-e azt mondani, hogy szexuális csúcsomon vagyok, de hallottam, hogy az asszonyok a szexuális csúcsot a harmincas évek közepétől a késő harmincig érik el, talán én sem vagyok kivétel.


OKT.
9.
2018

Szobatársam anyukáját zsaroltam

Kollégista vagyok már elég régóta. Most elmesélem, hogy hogy gazdagodtam meg a szobatársam anyukáján.
Előre leszögezném, hogy nem feministáknak való történet. Ha zavarnak az ilyen dolgok, kérlek, ne olvasd tovább.
Szóval, mivel elég régóta vagyok kollégista, így elég sokan ismernek. Én vagyok az a srác, aki beszerez ezt - azt, ha épp szükség van rá.
Idén kaptam egy új szobatársat, egy igazi sznob anyuka kedvence, újgazdag kretént.
Apuka megelégelte a kisfia modorát, és bedugta ide hozzánk.
Apuka jól menő üzletember, anyuka szintén egy sznob picsa, bár meg kell hagyni igen jól néz ki.
(Vékony, hosszú combú, szőke haj, zöld szemek, nagyon karban van tartva) De a modora...
Egyfolytában beszólogat, megjegyzéseket tesz, flegmázik, de a kiskaput az tette be, ki akart rakatni a saját szobámból.


Egy kamasz fiú és egy érett férfi - avagy Andor és én

Ez a történet egy 36 éves középkorú férfi és egy tinédzser srác története.
Tomi vagyok és idén ünnepeltem az 50. születésnapomat. Akkor ott kezdeném a történetemet, hogy ekkortájt úgy 2004-ben jártunk időbe. Hétvégenként, amikor az időm is engedte, akkor mellékállásban egy diszkóba dolgoztam. Az egyik péntek este az egyik vendégsráccal végig szemeztünk. Nagyon helyes volt. Úgy 180-185 cm magas, 75-90 kg testtömegű srác, akinek a szeme gyönyörűen csillogó tengerkék, haja szőkésbarna középhosszú és göndör volt. A ruházata pedig igényességre utalt. Láthatóan frissen vasalt fehér ingének hála kissé látható volt (főleg közelebbről) a felsőteste, ami magáért beszélt. Arányos, és jól kidolgozott volt. Ezen kívül volt egy térdig érő farmer rövidnadrág, egy szépen megtisztított szandál. A rövidnadrágnak és a szandálnak (amibe szerencsére mezítlábasan volt) hála nagyon jól kivehető volt az, hogy milyen szexi és izmos lábai vannak.


OKT.
8.
2018

Motel

- Mi a további hétvégi program? - kérdezte panaszosan Noah a konyhaasztalnál ülve, miközben mindenféle unokaöccsök és - húgok rohangáltak a házban totális káoszt okozva.
- Időtöltés a családdal? - kérdezett vissza az anyja szarkasztikusan.
- Rossz öltlet volt ez az út.
- Nem volt az. Ritkán tudjuk összehozni a tágabb családot és ki kell használni az alkalmat.
- Ha Jack-nek nem kellene dolgoznia, biztosan nem tudnék itt lenni. - mondta a testvére, Holly és újabb adag pattogatott kukoricát öntött egy nagy tálba.
- Látod? Erről beszélek. - mondta az anyjuk.
A családtagok megkezdték a levonulást a nagyszülők alagsori moziszobájába. Az egykori ütött-kopott projektor helyett most egy vadonatúj ultra nagy képernyős tv volt a központi elem a szobában.


A borosgazda 11. rész

Augusztusban nagyon beindultunk minden este csoportunk volt. A környéken már minden bort felvásároltam, mert a miénk rég elfogyott. A szőlőben elfogytak a munkák, így az asszonyok tudtak segíteni a pincénél, és a konyhában is. Jól is jött az erősítés, mert már a kis csapatom kezdett fáradni. Az egyik utazási iroda akivel kapcsolatban voltam, heti két-három alkalommal is küldött csoportot. Ezeknek a csoportoknak Bea volt az idegenvezetőjük, mivel egyre sűrűbben találkoztunk sikerült összebarátkoznunk. Bea a harmincas évei elején járt, magas vékony csaj volt formás mellekkel, és gömbölyű popóval. Fekete rövid haját kihangsúlyozta hófehér bőre. Megtudtam, hogy már öt éve férjnél van, sajnos nem sikerült teherbe esnie, pedig nagyon szeretne gyereket. Általában nyugodt, kedves volt a csapatával, de ezen az estén nagyon ideges volt amikor megérkeztek.


OKT.
5.
2018

Nagyi 1. rész

A történetem jó pár évvel ezelőttről indítom a megértés véget. Én 18 évvel ezelőtt egy tanyára születtem. Harmadik generáció voltam akkor már. Elsők a nagyszüleim, a 37 éves mamám és a 10 évvel idősebb tatám. A szüleim a másod generáció 19 éves Édesanyám és a 26 éves Édesapám. 75 hold föld közepén volt a tanya amit a család és a napszámosok műveltek. Traktorral közlekedtünk mindenhova az autó csak hosszabb utakra havi 1-2 alkalommal került elő. A két nő vigyázott rám felváltva 13 éves koromig, hiszen a férfiak a munka frontján ténykedtek. Anyukám a könyveléssel is lefoglalta magát olyankor a mamám, aki simán az anyukám is lehetett volna, figyelt rám. Ekkor történt az első tragédia, tatám és édesapám a traktorral felborultak ami kigyulladt és mindketten benne égtek mire megérkezett a segítség. A két nő gyorsan és utólag kiderült áron alul szabadult meg mindentől és költöztünk a faluba egy nagy emeletes családi házba.