A+ A-

Szolgáltatás kiadó szobával

Ha hosszabb utat kell megtenni nyaralásból haza fele, akkor mindig megszoktunk piheni 2-3 napot valahol és úgy folytatjuk az utunkat haza. Az idei nyáron sem volt másképp. Nyaralásból haza fele egy fürdő várost néztünk ki magunknak és eldöntöttük, hogy a nagy hegyek után egy kis fürdőzéssel egészítsük ki a pihenésünk. 4 éjszakát terveztünk el tölteni a fürdő városba. Lefoglaltam a szállást egy kis házban, amelyebben több apartmant alakított ki a tulajdonos.
A tulajdonos telefonon kereset az nap, amikor a szállást elkellet, hogy foglaljuk. Nagyon kellemes hangú hölgy volt a telefon másik oldalán, aki nekem rögtön szimpatikussá vált minden szinten. A hangja alapján egy szexis hölgyre gondoltam, akit szívesen elkapnák egy fordulóra. Az érkezésünk késő délutánra becsültem, mivel több határon is át kellet, hogy verekednünk magunkat. Ő elég jól fogata és megígérte, hogy megpróbál ott lenni az érkezésünkkor.
Szerencsénkre elég jól haladtunk és korra délután meg is érkeztünk a szállásra, ahol egy szemüveges kellemes külsejű, szexis 40-es hölgy fogadott bennünket. Mivel a szemüveges nők a gyengéim azonnal oda voltam tőle. Nem csak a hangja, hanem tényleges is élőben jó benyomást tett rám. A hölgyet hívjuk „A”- nak, szép nagy mellekkel rendelkezet és darázsderékkal. Tényleg jó lett volna elkapni egy fordulóra.
Megmutatta az apartmanunkat és távozáskor csak annyit mondott, hogy minden nap benéz és ha van valamire szükségünk akkor csak szóljunk. „Én biztosan szólok!” gondoltam magamban mivel abban a pillanatban csak a fordulóra tudtam gondolni vele kapcsolatban.
Eltelt már 2 éjszaka és a harmadik nap is elkezdődött. A harmadik napon egyedül maradtam az apartmanban mivel a feleségem a gyerekkel elment a szomszéd nagyvárosba egy volt egyetemi csoporttársával és annak gyerekeivel egy másik csoport társukhoz. Úgy, hogy engem otthon hagytak mivel én nem voltam kíváncsi a női dolgaikra. A mellettünk lévő apartmanból pedig akkor költöztek ki. A szomszédok elmentek és a többi apartmanból is eltávozott az összes vendég a városi fürdőbe. Egyedül a teraszon olvasgattam, amikor megjelent „A”. Betolatott az udvarba és elkezdet ki pakolni a frissen mosót, ágyneműhuzatokat és törölközőket.
- Szia! Hát te itthon vagy? - kérdezte.
- Igen egyedül vagyok, a családom a szomszéd városba csak eset várhatóak. A szomszédok mind elmentek.
- Nem unatkozol, így egyedül?
- Nem mivel olvasok és nekem is kell egy kis szabadság.
- És te is egyedül vagy és látom, hogy nem fogsz unatkozni.
- Nem bizony, igaz, hogy holnap jönnek ebben a szobában vendégek, de muszáj rendben raknom. – ezzel a mondattal el is távozott a szobába.
Ahogy elhaladt a szoba felé utána néztem és megállapítottam, hogy tényleg egy nagyon csinos nő ez az „A”. Egy könnyű nyári ruha volt rajta, egy hozzá illő leggingssel.
Kb. egy félóra elteltével kijön a szobából egy csomó szennyes ruhával és a kocsijába bepakolja, majd felém fordul.
- Meghívhatlak egy kávéra és esetleg egy pohár borra? – kérdezte.
- Természetes elfogadom mind kettőt, de csak akkor ha te is iszol velem.
- Oké, iszok, veled egyet mivel, lehet, hogy itt alszok mivel otthon nem vár senki.
- Hogy, hogy nem vár senki?
- A gyerekeket az anyuék elvitték nyaralni egy pár napra a Balatonra. A férjem pedig elhagyott két éve egy másik nőért és el is váltunk. Jelenleg nincs is senkim.
- Ilyen csinos nőnek nincsen senkije? - kérdeztem viccesen.
- Tudod, ez egy kis város mindenki ismer mindenkit és nekem nem igen kellenek, az itteni férfiak mivel mindenki csak azt akarja. – mondta miközben a frissen főzőt-kávét kitöltötte és a hűtőből elővett egy üveg rozé bort.
- Elég hamar elmondtál nekem mindent. Miért mondtad ezt el nekem? Mit tettem, hogy ezzel a bizalmas információval megtiszteltél?
- Nem tudom, de nagyon szimpatikus voltál azóta, hogy beszéltünk. Meg aztán nem a helyi férfiak egyike vagy.
- De az is lehet, hogy én is csak azt akarom. – mondtam nevetve.
- De én lehet, hogy meg is állnék neked.
- Na, bumm ezt meg kaptam. Akkor az egészségedre! – koccintottam velem egyet és egy jó nagyon kortyoltam a borból mivel gyorsan leplezni szerettem volna, hogy nem erre a válaszra számítottam és egy kicsit leforrázva éreztem magam.
A kapcsolatokról több szó már nem eset, elmesélte, hogy ebből élnek, több kiadó apartmanjuk van, majdnem mindig tele vannak télen - nyáron. Sok a munka, de meg éri és viszonylag jó megélnek belőle. Megkávéztunk és megittunk még egy pohár bort és én ezzel ott hagytam tovább takarítani őt, de csak motoszkált bennem az mondat, amit ő mondott.
Eltelt vagy 20 perc, amikor egy nagy csattanást hallottam és egy nagy kiáltással kisérve. Oda szaladtam és látom, hogy a frissen felmosott padlón fekszik kiterülve mind egy béka.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 zsuzsika 2019. 02. 11. hétfő 16:22
deajk2008 De nem is jó!
#14 deajk2008 2018. 12. 24. hétfő 05:46
Nem is olyan rossz 8p
#13 veteran 2018. 10. 17. szerda 08:04
Már többször leírtam aki nyelvtani szabályok betartását követeli, az máshol keresgéljen. Nekem tetszett.8 pont.
#12 joe013 2018. 10. 13. szombat 19:25
Sajnos igazuk van az előttem hozzászólóknak!!!
#11 sunyilo 2018. 10. 11. csütörtök 21:29
A történet nem lenne rossz, de a helyesírás, illetve annak hiánya élvezhetetlenné teszi az egészet. Mintha nem is magyarul írták volna, egyedül a baszás van helyesen leírva még a ragozott alakok is...
#10 listike 2018. 10. 11. csütörtök 12:54
Jó a történet, de a pocsék helyesírás teljesen elrontotta.
#9 Speedcop 2018. 10. 11. csütörtök 11:04
tipikus példája azoknak a történeteknek, amikor egy jó történet élvezhetetlenné válik a fogalmazás és a helyesírás miatt...:(
#8 izébizéazé 2018. 10. 11. csütörtök 10:20
ez borzalmas
#7 cscsu50 2018. 10. 11. csütörtök 07:47
remek sztori
#6 gyuri0926 2018. 10. 11. csütörtök 07:24
Mitől volt kiéhezve ? Ha Veled baszott , akkor minden vendégével (azok nem helybéliek) teljesen süket fikció , ami kurvára nem életszerű, mesének , pedig nagyon rossz .
#5 feherfabia 2018. 10. 11. csütörtök 06:17
Ez tetszett!
#4 Andreas6 2018. 10. 11. csütörtök 06:16
Ritkán fordul elő, hogy nem tudok végigolvasni egy történetet, de ez most olyan volt. Többé-kevésbé már hozzászoktam, hogy ezen az oldalon az írók és az olvasók többsége nem igényli a helyesírást, de amit most tapasztaltam, az már végképp túlmegy minden határon. Ebből a szempontból tömény borzalom! Élvezhetetlen!
#3 A57L 2018. 10. 11. csütörtök 03:56
Tartalmas történet.
#2 ticsu21 2018. 10. 11. csütörtök 00:27
Nem rossz. Tetszett. smile
#1 Törté-Net 2018. 10. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?