Hírek

JAN.
13.
2021

Kedvesem bemutatkozott az ismeretlennek

Az egyik ismerősöm megkért, hogy fogadjam be egy estére egy ismerősét míg neki kezd az új munkájának
A fiút látásból ismertem így mikor megérkezett bemutattam a barátnőmnek. A barátnőm (legyen Laura) nem beszelt magyarul és a vendég( legyen Zoltán ) sem franciául, de ennek ellenére kézzel lábbal mutogatva megtudtak érteni egymást. Ettünk a finom francia ételekből amit a Laura készített és soroztunk, mindig volt sor otthon. Beszeltem Zolinak a jövendőbeli munkahejérol, hogy mit kell csinálnia és mit nem, elmagyaráztam neki szépen mindent.
Hálából Zoli a táskájában rejtőző jó magyar pálinkát vette elő és azzal kínált meg minket.
Mikor töményet ittunk Laurának mindig játszani támadt kedve, ezert elkezdtünk kártyázni és a veztesnek kellet inni a egy jó adag pohárral. Mind a hárman jól becsíptünk a pálinkától. Elmentem a vécére, és mikor visszatértem a szalonba azt láttam, hogy Zolin nincsen semmi felső.


Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 9. rész

Lorena szombaton a B7-ben, egy újabb buliban rázta magát az ütemre. Miután több, számára nem vonzó pasit lekoptatott, arra lett figyelmes, hogy pár méter távolságból, időnként egy szőke lány figyelgeti Őt. Végigmérte a csajt: nagyjából vele lehetett egy magas, hátközépig érő haját hullámosan hordta, fekete toppot, világoskék farmerminiszoknyát és pont olyan fekete, hegyesorrú magassarkút viselt, mint amilyen az övé is volt. Újból egymás szemeibe néztek, ám ezúttal Lorena pillantásában jól láthatóan ott csillogott a vágy. Ingerlően riszálta csípőjét, közben egyszer lassan körbefordult, hogy alaposan megmutassa az idegen nőnek az új, fekete miniruhába csomagolt testét, de legfőképp a legmutatósabb adottságát, a formás fenekét.
A lány fokozatosan közelebb táncolt. Sokat szemeztek, párszor összemosolyogtak, végül kiszemeltje megállt előtte. A szőkeség a derekára tette kezeit, majd összesimulva mozgott vele.


JAN.
12.
2021

Mocskos kis házőrzés

Minden azon a napon kezdődött, amikor az egyik barátom megkért, hogy 1 hétig vigyázni kéne a kérójukra. Persze nem én egyedül, hanem egy haverjával, aki velem ellentétben fiú.
Összecsomagoltam a cuccaimat, és elindultam. Eléggé gazdagok, mármint a milliomos negyedben laknak. Amikor odaértem, ajtót nyitott, és közölte velem, hogy a srác egy kicsit később jön, de soha se hagyjuk egyedül a házat. Mostanság elég sok a betörés arra felé. Elbúcsúztam tőle és persze a szüleitől. Gondoltam, ha már 1 hétig itt leszek, kipakolom a cuccaimat, és könnyebb lesz a mozgás is, mindent megtalálok majd.
Ahogy pakoltam ki, egyszer csak nyílt az ajtó. Rajtam egy fekete csőtopp és egy elég mini farmernaci volt. Éreztem, hogy valaki bámul, ezért hátranéztem, és ott volt Ő. Elképesztően helyes és jó alkatú srác, mondhatni úgy egy adonisz.


Egy izgalmas hétvége

László vagyok 58 éves. elmesélem, tavalyi élményünket párommal Ibolyával.
36 éve vagyunk házasok, nejem 4 évvel fiatalabb nálam. Rövid, vörös hajú, vékony alkatú, formás a feneke, mellei kicsik, bár már nem éppen feszesek, de kívánatosak
Sok mindent kipróbáltunk már, voltak jó, és rossz élményeink is, de a szexuális életünket fel tudtuk dobni.
Voltunk swinger - klubban, keféltünk hármasban, négyesben. Kipróbáltuk a szex - chat - et, hozzá kell tennem, engem rettenetesen izgat, ha nézhetem, ha mással kefél.
Ilyenkor teljesen elszabadulnak az ösztöneink, nem finomkodunk, hanem élvezzük a szexet.
Én biszex érdeklődésű vagyok, ezt nehezen, de elfogadta párom, néhányszor igazán fergeteges biszex csatát is átéltünk.


JAN.
11.
2021

Bónusz

Isabella útja a romlott anyává váláshoz akkor kezdődött, amikor egy nyugodt, hűvös üzletember illetlen javaslatot tett. A belvárosi olasz étterem tulajdonosaként több csapást is el kellett viselnie az évben. Először jött a hosszú kényszerbezárás a járvány miatt, azután elkezdődtek a tüntetések. Amikor megnyithatott, akkor is csak az ülőhelyek 50% - át tölthette fel a szabályok szerint.
Ezért azonnal elfogadta a javaslatot. Ebben az iparban nem érdemes váratni az ügyfelet, mert az alternatív megoldások után néz. És ilyenek mindig akadnak egy nagyvárosban. A kért időben az étterem már zárva szokott lenni, de Isabella jelezte a csökkentett létszámú személyzetnek hogy készüljenek túlórára. A fiai szintén beszálltak a munkába. Jeremy - t, az értékesítési vezetőt kényszerszabadságolták, Ryan pedig - a fiatalabb fiú - még egyetemista volt, de online zajlottak az előadásai.


A Baker család 3. rész - Sam Baker

Sam az órájára pillantott. Háromnegyed 2 múlt. Most kéne haza érnie gondolta magában. Alig húsz perce, hogy megírta a javító dolgozatot, amin az év végi jegye múlott, és most az egyik emeleti ablakból figyelte ahogy a diákok haza indultak a suliból. Mindenki, kivéve ő. Óra végén szólt neki a tanárnő, hogy várja meg míg kijavítja a dolgozatát. Ez nem sok jót jelentett számára pedig hétvégén sokat gyakorolta nővérével a példákat, bár nem volt sok haszna hiszen nővére mintha szánt szándékkal mindent elkövetett volna, hogy felizgassa és emiatt képtelen volt figyelni a példákra. Persze „az nem lehetett” gondolta hiszen a testvére és sose nézett úgy rá. A korrepetálást mindenesetre álló cerkával ülte végig és siralmas eredménnyel zárta le. Miután nővére ott hagyta rögtön könnyítenie kellett magán, sőt annyira a hatása alá került, hogy még egyszer is összejött neki. Ez csak puszta véletlen lehetet gondolja nem lehetett direkt.


JAN.
8.
2021

Sexting

Az ágyamban fekve a semmibe bámultam. A gondolataim nem akartak lelassulni és éreztem hogy egy istenverte álmatlan éjszaka vár rám, amikor az elmúlt időszak összes kis hibája előjön és rágni fog. Miért mondtam ezt, miért nem tettem azt... a szokásos teljesen haszontalan gondolkodás.
Először sétálgatással próbálkoztam, de a padlót hidegnek találtam mezítláb, úgyhogy visszamásztam a paplan melegébe. Ám lefeküdni még nem voltam kész. A falnak dőlve ültem derékig betakarózva. A telefonom a kezemben volt. Félig önkéntelenül kaptam fel amikor abbahagytam a járkálást. Fel-le görgettem a kapcsolati listámat. Beszélgetni szerettem volna, de ilyenkor már senki nincs fent. Nem éreztem volna jobban magam attól, ha valakit felébresztek a lényegtelen problémáim miatt.


Feleségem

Mindketten negyven feletti fiatalos sportos házaspár vagyunk. Feleségem karcsúan izmos hosszú combú, szoláriumozott, hosszú vörös hajú igazán szexi milf. Kemény feszes fenék. Dús vörös ajkak. Én átlagos testalkatú,sportos 17 cm farokkal rendelkező fickó vagyok. Nem túl nagy de kielégítő..
Régóta álmodtam arról, hogy megnézném, ahogy két nagyfarkú fickó jól megszopatná és kőkeményen megbaszná a feleségemet. Próbáltam felvetetni a témát,de általában elutasította. Nem nagyon akart eljátszani a gondolattal, viszont az utóbbi időben egyre inkább felengedett a témával kapcsolatban. Sokan vagyunk ezzel így. Pornó oldalakon is a cuckold, horwife, mmf kereső szavakat írom be legsűrűbben.
Egy nyári napon egy városi park eldugott részén sétáltunk nyaralás alatt két éve. Sűrűn ültetett, zöld környezet. Leültünk egy padra és csókolóztunk egy kicsit. Kis nyelves, cuppanások semmi eksztra.