ÁPR
19
2013
ÁPR
18
2013

Szerszámos fészer

hetero, leskelődés, tini, férj-feleség

A nevem Ádám, egy kis faluban éltünk a családommal, a Mátra lábánál. A vidéki lehetőségekhez képest egész jól álltam a lányoknál és mivel elég korán érő srác voltam időm nagy részét az újabb lehetőségek befűzésével töltöttem. Az akciók azonban tizenöt éves korom miatt általában kimerültek egy - két vad csókcsatában és egy kis tapizásban, amit persze otthon vad maszti követett, valamelyik otthon őrzött szex magazinra. Az én generációm még a szabadban nevelkedett, nem volt otthon internet, így az egyetlen szex forrás az öregemtől elcsórt német filmek és lapok voltak. Talán innen ered az a mai napig tartó vonzalom az érett természetes szőrzetű hölgyek iránt ami akkor is feltört bennem mikor megláttam azt a gyenge minőségű zuhanyzós képet a szomszéd nőről.

*  *  *

Mi lesz velem?

leszbi

Azzal a céllal, hogy megszabadítom magam ettől az ördögi bűvölettől elutaztam anyuékhoz gondolván arra, hogy tanácsot kérek anyutól az esettel kapcsolatban. De úgy elnéztem a két időst olyan boldogok voltak, hogy ott vagyok és egyszerűen nem volt bátorságom felborítani ezt az idillt továbbá nem is tudom feltudnák-e dolgozni a témát hiszen szeretik a vejüket és boldogok, hogy a lányuk kiegyensújozott házasságban él. Tulajdonképpen így is volt ez mind addig amíg nem költözött belém az ördög. Másként ez megmagyarázhatatlan, hogy egy ember egyik napról a másikra szinte kifordul a személyiségéből és két lélek lakik benne amelyek egymással állandó óriási küzdelemben vannak. Gondoltam arra is hogy pszichológus segítségét kellene kérnem de ebben a kisvárosban semmi sem marad titokban a férjem viszont meglehetősen közismert és tisztelt személyiség és he ez kiderülne...

ÁPR
17
2013

Először a párnál

gruppen, anál, leskelődés, férj-feleség

Már hosszú ideje elhagyott a barátnőm, és igen magányosan tengettem a napjaim. Nap nap után, monoton munka és itthoni semmittevés. Ezek jellemeztek. Egy csütörtöki napon, az egyik internetes oldal hasábján láttam meg a hirdetést. Néztem, néztem és abban a pillanatban eldöntöttem, hogy regisztrálni fogok erre az erotikus társkereső oldalra. Jó ideje nem feküdtem le senkivel, ám az emberek, ahogy nekem is, szükségletei vannak. Egy kapcsolatra nem lettem volna alkalmas, azonban egy futó kalandot el tudtam volna képzelni, ami kirántana a gödörből. Ezzel az elhatározással adtam meg a nevem, a jelszavam stb...
A sikeres regisztrációt követően be is léptem az oldalra. Kamerás chat volt lényegében. Figyelmes lettem arra, hogy milyen sokan próbálják meg itt kiélni a vágyaikat. Természetesen, a saját településemen kezdtem el keresgélni a partnereket. Nem volt könnyű dolgom, hiszen...

*  *  *

Barátnők és fiaik - Mónika és Pali

hetero, szűz

Türelmetlenül várta a lámpánál, hogy zöldre váltson. Időnként a tükörbe nézett, ellenőrizte hogy jó-e a smink, nem kenődött-e el a rúzsa. Ideges volt, ezen a fogadáson ott lesz valaki, akivel üzleti dolgokat szeretne megbeszélni, és akit személy szerint is vonzónak talál. Nehezen megközelíthető, de ezen a laza, oldott hangulatú fogadáson, a szűkebb társaságban talán fel tudja hívni magára a figyelmét. Az a nyavalyás lámpa még mindig piros. Miért nem lehet végre itt is bevezetni az intelligens közlekedési lámpákat, amelyek a forgalom alapján váltanak, és nem idő alapon! Bezzeg újabb és újabb adót tudnak minden átlátszó ürüggyel kivetni, de értelmes dologra költeni, na az már nem megy.

ÁPR
16
2013

Orgazmus receptre 5. rész

hetero

Három nappal később Ádám éppen a kórházi öltözőbe lépett, mikor megcsörrent a telefonja. De aztán rögtön el is hallgatott. Valószínűleg sms. Becsukta maga mögött az ajtót, leült a padra a szekrénye elé és elhúzta a mobilját a zsebéből. A képernyőre meredt és pár pillanat múlva már mosolygott is. Mila írt neki. Az elmúlt napokban egészen rászoktak az sms - ezésre. Bár tudták, hogy ez komoly veszélyforrás, mégis írtak egymásnak. Persze nem vitték túlzásba, hiszen ha órák hosszat beszélnének, sms - eznének, már magában hordozná a lebukás lehetőségét. Ádám örült a lány üzeneteinek, elégedettséggel töltötte el, hogy Mila minden bizonnyal vonzódik hozzá.
Ezt a saját érzéseiről nem mondhatta el. Ő határozottan érezte, hogy kezd beleszeretni Milába. De Mila? Nem tudta, hogyan fog végződni a dolog. A lány szervezte az esküvőjét és esze ágában nem...

*  *  *

Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 4. rész

homo

Lábait széttárva a franciaágyra hasalt, oldalra fordított fejét a kispárnájára hajtotta, a kezeit a feje fölött összefogta, szemét lehunyva, mozdulatlanul feküdt, csak kapkodó lélegzetvétele árulta el, hogy milyen izgalommal várja már a közelgő rohamomat.
A szívem meglódulva kalapált, a vérem vadul száguldozott az ereimben, amikor nyitott combjai közé térdeltem, és karcsú, izmos testét végigsimogattam. A forró, márványsima bőr érintésétől ellenállhatatlan erővel rám törő vágy újra az ágyékomba kergette a vért, éreztem, hogy Gabi is remegni kezd a játékomtól. Simogató kezem a feszes, keskeny fenekén állapodott meg, a tenyerem hosszasan elidőzve siklott fel-alá a formás, kemény domborulatokon, aztán az ujjaimmal becsúsztam a résbe, és gyengéden szétfeszítettem a hasadékot. Amikor megláttam a hívogatóan ingerlő, rózsaszínű, szorosra zárt kaput, a...

ÁPR
15
2013

Úton a börtönből

hetero, közlekedés, anál

Egy fiatalember egymagában ült a vonat hátsó kabinjában. Kitekintett az ablakon. Alig múlt húsz éves, csinos, finom arcvonású fiú volt. Egy nő lépett be a kabinba és ült le a vele szemben lévő ülésre. Miután kedvesen elbeszélgettek a meleg tavaszias időről, a fiú váratlanul így szólt:
- Két évig börtönben voltam. Ezen a héten szabadultam, éppen úton vagyok hazafelé.
Áradt a szó belőle, miközben mesélte, hogy egy szegény, de becsületes családban nőtt fel, és az a bűntett, amit elkövetett mekkora szégyent és fájdalmat okozott szeretteinek, akikről a két év alatt semmi hírt nem kapott. Tudta, hogy szülei túl szegények ahhoz, hogy vállalják az utat és meglátogassák őt a börtönben, és azt is tudta, hogy túl tudattalannak érzik magukat ahhoz, hogy levelet írjanak neki. Mivel választ nem kapott, ő a maga részéről nem írt nekik többet.

*  *  *

A szanatórium 4. rész - Juanita játékszere

leszbi, vibrátor, munkatárs

Mintha kopogtak volna. Nem tudtam eldönteni, hogy álmodok, de a kopogás megismétlődött. Már érzékeltem a zajokat, de a szemem nem akart kinyílni. Fáradtnak éreztem magam. Lassan kinyitottam a szemem és gyanúsan világos volt. Felültem az ágyban, és gyorsan meztelen testemre terítettem a köpenyem és az ajtóhoz sietem. Nem esett valami jól ez a hirtelen felkelés. Fáradt és morcos voltam. Kinyitottam az ajtót és Juanita állt előttem félszegen.
- Szia. Ne haragudj, de nagyon aggódtam, hogy nem jöttél le reggelizni.
- Te jó ég - szaladt ki a számon és a fali órára pillantottam. – Mindjárt gyorsan lefürdök és megyek. Zuhanyozás közben átgondoltam az este történteket. Nem. Még egyszer ez nem fordulhat elő.

*  *  *