JÚL
15
2013

Véletlen találkozás 2. rész

hetero

Vad csókuk lassult, lágyan simogatta egymást a két ajak. A vetkőzést is lassították.
Csongor a szobája felé tolta a lányt, Ő megadóan hátrált. A szobában az ágyra döntötte a lányt, és a nyakánál kezdte elcsókolni.
Finoman harapdálta az érzékeny bőrt. Iza jólesően sóhajtott. Gyomrát összeszorította az izgalom. Bőre bizsergett, ahogy simogatta a fiú keze.
Lejjebb haladt szájával Csongor, de a melltartó útját állta.
Feltérdelt magához húzta a lányt, remegett a keze, nem tudta kikapcsolni. Iza mosolyogva nyúlt hátra, és könnyedén levette a ruhadarabot. Csongor ismét gyönyörködött a látványban.
Mohón tapadt a bimbóra. Nyelvével körbe nyaldosta, finoman harapta, miközben a másikat a kezével simogatta. Váltott, legszívesebben egyszerre kényeztette volna őket.

*  *  *
JÚL
12
2013

Nyár Hidegpatakon 7. rész - Ruhapróba

leszbi, nyaralás, leskelődés, szűz, diák

A házikó előtti sötétségbe kilépve a hűvös éjszakai szellő megborzolta haját és ahogy körülsimogatta testét, hideg nyelvével pajkosan belenyalt szeméremajkai nedves résébe. Fölsikkantott meglepetésében, majd halkan felnevetett.
Lassan ballagott a házikójuk felé. Hogy túlfűtöttsége elmúljon, a partra vezető út mellett elhaladva úgy döntött sétál még néhány percet. Fürdőköpenyét még mindig a kezében lóbálta, így a hűs levegő megborzongatta, de tudta éppen ez az amire szüksége van, hogy ismét megfontolt önmaga lehessen.
Hogy ne kelljen a köpennyel bajlódnia, összehajtogatta és az ösvény melletti bokrok egyike alá rejtette. Halkan lépdelve a keskeny úton, majd a part mellett izgatottsága nem múlt el, de valamelyest csökkent. A néhány perccel azelőtti merészsége hangulatát inkább feldobta, de érzelmi kontrollját már nem tudta elvenni. Biztos volt...

*  *  *

Napfürdőzés 1. rész

családi, illusztrált

Szombat délután Heléna otthon volt a két gyerekkel; délelőtt az egész család a ház körül foglalatoskodott. Fia, a húsz éves Kevin a kertben nyírta a füvet. A telket fák és bozót vették körül. Olyan volt, mintha egy távoli erdei tisztáson éltek volna. A bokrokat rendszeresen meg kellett nyírni, hogy ne nőjék be az egész kertet. Linda fel volt mentve a házimunka alól, mert az érettségire kellett készülnie, a gyerekek apja, Stefan pedig golfozni ment, mint minden szombaton.
Linda nagyon élvezte a szabadidőt. Amikor a tanulással végzett, bikiniben, egy fürdőlepedővel, napolajjal és egy képes magazinnal felfegyverkezve a nappalin át kiment a teraszra, bár az égen volt néhány bárányfelhő.

*  *  *
JÚL
11
2013

Az albérlő

hetero

Mielőtt kilépett a zuhanyzóból, kinézett, hogy biztosan becsukta-e a fürdőszoba ajtaját. A múltkor nem csukta kilincsre, a huzat pedig teljesen kitárta, és az albérlő srác pont akkor ért oda, amikor anyaszült meztelenül, csak egy törölközőből csavart turbánba öltözve kilépett a zuhanykabinból. ő a meghökkenéstől, a fiú pedig a látványtól földbe gyökerezett lábbal állt egy darabig. Aztán ahelyett hogy becsukta volna az ajtót, elkezdte takargatni magát a kezével, de nagyon hamar rájött hogy ez mennyire nevetséges, és hiábavaló is. A mellének, ami a C kosaras melltartóba is alig fért, meg sem kottyant az ő vékony keze, és az ölét takargatva meg pont úgy nézhetett ki, mint aki éppen be akar pisilni. Egymásra meredtek egy darabig. A fiú semmi jelét nem mutatta annak, hogy tovább akarna menni, és mivel nem állhattak így a végtelenségig egymással szemben, leeresztette a...

*  *  *

A mélyalvó - Bosszú

s/m

Tim arccal lefelé ébredt fel az ágyon. Lori a vállát lökdöste, hogy felkeltse.
- Hé, - mondta Lori selymes hangon. - Hé, Tim. Kellj fel. - Tim pislogott néhányat, míg tisztán nem látta Lori arcát. Ott térdelt az ágya mellett.
- Uhhh. Mi van? - mondta Tim zavartan.
- Tim, kellj fel. Az este bulizni voltál a barátaiddal és berúgtál?
- M - Mi? Mennyi az idő?
- Már négy óra. - Tim körbenézett a szobában. Tényleg négyig aludt? A napnak gyakorlatilag vége és még az ágyból sem kelt ki. De néhány dolog gyanús lett Timnek. Először is még mindig elég részegnek érezte magát. Másodszor pedig sötét volt a szobában. Ránézett az órára és látta hogy még csak 04:03 - at mutat. Ahogy Tim magához tért, rájött, hogy egy órája élvezett a nővérére és utána dőlt ki pucéran az ágyán. Próbált felülni, de valami visszatartotta. Le volt kötözve az ágyhoz....

JÚL
10
2013

Clawdia 2. rész

hetero

Zoli csak másnap nézte meg az e-mailjeit. Igazából nem számított arra, hogy Clawdia válaszol neki, és így valódi meglepetésként érte a kapott értesítés.
A válaszlevél rövid, velős és szabad szájú volt, akárcsak az ő levele: "Neked kefélhetnéked van, nekem baszhatnékom. Mikor kezdjük?"
- Most! - kiáltott fel, de lehűtötte magát, és elkezdte tervezgetni a következő napokat. - Na lássuk csak. Ma van csütörtök, ezt legkésőbb pénteken elolvassa. Így szombaton akár találkozhatnánk is. Pénteken gyorsan megcsinálom a házit hétfőre. Majd én elutazok hozzá. Csak ezt az egészet hogy adjam be anyunak... Mégsem mondhatom azt, hogy kefélni megyek egy idegen nővel. Szóval kell valami fedősztori. Valami, ami igaz is, meg nem is, mégis elfogadható... Á! Megvan! Felhívom Ricsit, aki éppen abban a városban lakik, ahol Clawdia, hogy szombaton elmegyek hozzá. Már máskor is...

*  *  *

A Lány és a Fiú 2. rész

hetero

... a bosszú édes lesz, gondolta, s elkezdte tervezgetni mit fog tenni a fiúval. felült, lovaglóülésben ráült a fiúra és megcsókolta. Nagyon lágyan, nagyon finoman, de érzelmekkel s indulatokkal fűszerezve. ahogy megcsókolta, előre hajolt karjaival végigsimította a fiú két karját, és a fiú feje fölé emelte őket.
Mire a fiú észrevette a szándékot, már ki is volt kötve, kiszolgáltatottan és anyaszülten a lánynak. Milyen gyönyörű - gondolta ahogy fogvatartójára nézett, de nem nézhette sokáig, mert a lány ügyesen lecsúszott róla és a hasára fordította. Csak úgy égett benne a vágy, érezni akarta, az egész lényével, minden porcikájával, ölelni, csókolni, de nem lehetett. Egy pillanatra megrészegítette a gondolat s majdnem elvesztette a fejét, de aztán magához tért. Meleg nyári nap volt, a szoba sötét, csak a langyos szellő fújt be kicsit az ablakon. Ordítani...

*  *  *